Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Kimya Radyoaktivite Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca sitemize hoş geldiniz arkadaşlar. Ben ekol hoca kimya bölümü hocalarınızdan Özkan Güray hoca nız şimdi sizlere kimya dersi sayısal 1 konuları ndan olan (müfredatta böyle geçen) lise 2 kimya 10.sınıf radyoaktivite konusu videolu anlatımı hemde öss radyoaktivite konusu düzeyinde anlatım (ikisine de hitap edecek şekilde) yapacağım. 10.sınıf kimya radyoaktiflik konusu yazılı anlatımı ndan bahsedecek olursak radyoaktivite radyoaktif tanımı atom numarası seksenüçten büyük olan elementlerde nötronun protona oranı birbuçuk civarındadır. Bu oran nedeniyle atom çekirdekleri kararsız bir yapıya sahip olur. Oranı bire yaklaştırmak için (birbuçuktan bire düşürmek için) çeşitli ışımalar yaparlar. Bu ışımalar alfa beta pozitron ve gama şeklindedir. Ekol hoca dersimizin devamı onuncu sınıf radyoaktivite videolu konu anlatımı nda..

8 yorum:

  1. kimyadan nefret eden biri olarak radyoaktiviteyi sevmemin nedeni EKOL HOCAdan izlediğim bu videodur. ALLAH razı olsun. konu basit olsa da yapabildiğimi bilmek moral veriyor. emeği geçen herkese teşekkür ederim..(ab.b)

    YanıtlaSil
  2. ne bıcım sayfa bu ya acılmıokı ızleyelım dersı

    YanıtlaSil
  3. aç sanıza vidio yu

    YanıtlaSil
  4. hocam emeğinize sağlık kimya sevme sebebimsiniz devamını bekleriz saygılar ....

    YanıtlaSil
  5. allah razı olsun cidden

    YanıtlaSil
  6. az bide canlı anlatsa !

    YanıtlaSil
  7. Hocamız baya iyi anlattı, Teşekkürler!

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS