Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Fizik Mercekler Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca fizik dersleri nden merhaba arkadaşlar. Lise 1 9.sınıf fizik mercek te ilköğretim fen ve teknoloji dersi mercek konusu nda ve lise 3 11.sınıf fizik mercek videolu konu anlatımı nı yayınlıyoruz aşağıdaki vidyomuzda. Mercek optik eksen merceklerde özel ışınlar sonsuzdan gelen ışın optik merkez ışını 2f (merkez) ışını 3f 1,5f ışını f/2 ışını yardımcı eksen merceğin kırıcılık indisi nin değişmesi merceğe beyaz ışık yollarsak durumu merceklerde görüntü çizimi özel durumlar mercek bağıntıları konu anlatımları örnek soru çözümleri vidyomuzda.
1.bölüm

2.bölüm

7 yorum:

  1. harika ya ...bayılıyorum..çok güzel anlatılıyo

    YanıtlaSil
  2. çok güzel sayenizde konuyu anladım okulda dersi kaçırdığım için anlayamamıştım çok iyi anladım şuan teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. Saolun hocam çok güzel anlatmışsınız...

    YanıtlaSil
  4. optikte kırılma ve mercekler konusunu dershanede 1 ay boyunca işlememize rağmen burada 1 saat içinde anladım diyebilirim gerçekten çok güzel teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. valla bizim hoca ne anlattığını bile anlamamıştım sayenizde şu anda sınav da bu konudan full çekiyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. videolar acılmıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    YanıtlaSil
  7. bişey anlamadım

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS