Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Aromatik Kimya Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca sitemize hoşgeldiniz. Şimdi sizlere lise 4 12.sınıf aromatik kimya videolu konu anlatımı nı yapacağız. Ekolhoca kimya dersleri son konumuz aromatikbileşikler kimya konusu nu anlatıyoruz. Diğer kimya dersleri ve soruları için menüdeki kimya linkinden ulaşabilirsiniz. Aromatik bileşikler nelerdir yada örnekleri nelerdir derseniz ilk örneğimiz benzen ham petrol yapısında bulunuyor ve vidyomuzu izlemeye başlıyoruz.

Untitled from advar4 on Vimeo.

10 yorum:

  1. sağolun hocam çok iyi anladım eksikleride ben tamalarım ... saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. çok teşekür edriz hocam . emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. koskoca bir yılı organik kimyaya dair hiç birşey bilmeden tamamladım..öss ye 10 gün kala bu sitenin varlığını öğrendim ve bugün itibariyle tüm organik kimya eksiğim başarıyla tamamlanmış oldu..herşey için teşekkürler hocam çok..emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. sinan dedi ki29 Ocak 2010 15:24

    Hocam ben avusturya'da kimyagerlik okumak istiyorum kimya zor gözüküyor ama sizlerinde yardımıyla Kimyayıyı çözücez inşallah..

    YanıtlaSil
  5. çok saolun lysye 1 hafta kala bu siteyi öğrendim eksiklerimi gidremeye çalışıyoyrum

    YanıtlaSil
  6. açılmıyor video malesef

    YanıtlaSil
  7. bu niye açılmıyor ya ....

    YanıtlaSil
  8. harikasınız hocam allah razı olsun sizin sayenizde anladım bu konuyu..

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS