Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

bati etkisinde gelisen turk edebiyati

Merhaba arkadaşlar sizlere batı etkisinde gelişen türk edebayı dersini anlatıyoruz ekol hoca edebiyat dersleri ekibi olarak. Osmanlı Cumhuriyet 17.yy gerileme sürecinde edebiyat alanında da gerilemiştir. Batının üstünlüğü kabul edilmiştir. Ardından şinasi ve agah efendi tercüman-ı ahval gazetesi oluşturuldu. Batı edebiyatı : tanzimat edebiyatı servet-i fünun edebiyatı ve 20.yy edebiyatı olarak üç ana bölümde incelenir. Şimdi videolu konu anlatımına geçebiliriz.

1 yorum:

  1. degerli hocalarımıza bu görsel videolu ders anlatımı için teşekkür derim. fen bilgisi ögretmenlik bölümünde okuyan kızımız için bu şekilde cd varmı nasıl yararlanabiliriz. bilgi verilmesi .saygılarımla.

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS