Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

10.sinif fizik denge videolu konu anlatimi ekol hoca

Ekol hoca merhaba arkadaşlar. 10.sınıf fizik videolu dersleri ne devam ediyoruz. Şimdiki konumuz 10.sınıf lise 2 fizik denge videolu konu anlatımı dır. Fizik Denge konusu nda incelediklerimiz şunlar tepki kuvveti paralel kuvvetlerin bileşkesi videolu konu anlatımı örnek soru çözümleri öss soruları yazılı soruları ve cevapları nı anlatıyoruz. Denge konusu 2 vidyo dan oluşuyor. Bu video ekol hoca fizik dersleri birinci vidyosudur. İkinci videosu ise bu linktedir.

3 yorum:

  1. www.muhammetcoruh.com yazısı derse dikkatı dağitıyorr

    YanıtlaSil
  2. iyi de hoca bize böyle sorular konular anlatma dı neler dönüyo ya burda yarında sınav var simdi üfff beee (dil bilgisi zayıflığım yüzünsen ya da mübalağayı sevdiğimden dolayı değil tipik ergen emo amele de değilim valla olayın mühimliğini anlatmaya çalıştım sadece)

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS