Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Felsefe bilim felsefesi videolu konu anlatimi

Ekol hoca felsefe öğretmenlerinin hazırlamış olduğu sayısal sözel eşit ağırlık sosyal bölümü lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf öğrencilerimiz için hazırlanan lise felsefe bilim felsefesi videolu konu anlatımı na hoş geldiniz arkadaşlar. Bilim felsefesi bilim ile ilgili sorular sorarak bilim felsefesi yapar. Bu amaçla bilimin yapısını doğasını bilimsel kuramlar yani bilimsel öğeler ve gerçeklik arasındaki ilişkiyi ve yöntem ve yöntem problemlerini inceler. Aşağıdaki vidyomuzda sizlere lise 1.dönem 2.dönem felsefe yazılı soruları ve cevapları nı da verir.

3 yorum:

  1. Çok Teşekkür Ederim Yarın Sınawım Var Ve Kendimden Emin Bir Şekilde O Sınava Girecem Tabi Bu Sizin Sayenizde Oldu..

    YanıtlaSil
  2. Video açılmıyor. lütfen yardım edermisiniz. bu arada Coğrafya (bölümü,Dersi) gerçekten süper anlatıyor . Çok TEŞŞEKÜR EDERİM !

    YanıtlaSil
  3. hala açılmıyor bu videolar düzeltirmisiniz ?

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS