Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Sbs 2007 Soru Çözümleri Çikmiş Sorular

Ekol hoca matematik dersleri bölümüne hoş geldiniz. Şimdi sizlere ilköğretim 8.sınıf sbs eski adıyla 2007 oks soruları matematik bölümü anlatımlı videolu soruları cevapları nı teker teker çözeceğiz. Sbs 2007 ile ilgili çözümler vidyomuzda. Herkese dikkatlice ilk önce kendinizin çözmeyi denemesini tavsiye ediyoruz.

8 yorum:

  1. ya arkadaşlar nereye girsem hangi sitede bulunsam hemen karşıma mataematik çıkıyo ya bu ne sbs de sadece matematik değilde bütün derslerden çıkacak ya lütfen sadece matematik deilde fen, sosyal,türkçe falan da koyun ya.Ewet çok eğlenceli ama şu anda bana fen lazım.Fen dersim süper ama sınavım varrr!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. ayrıca matematik öğretmenleri de bu yazdığım şeyden dolayı kusura bakmasınlar lütfen onlara bişey demedim...Çünkü ben matematiğe hayranım ve sbs de güzel yapabilirim ama diğer derslerede bakmak lazım.Ewet diğer derslerimde ii ama yani yinede bi göz atmak gerekkk

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar, talep matematik alanına yoğun bir şekilde olduğu için bu yüzden daha çok matematik metaryalleri var. Sitemize dikkat ederseniz menüde diğer derslerin de anlatım ve soru çözümleri var. Diğer derslere de (türkçe,kimya,fizik,sosyal,tarih vs.) inşallah güncel yeni şeyler her gün ekleniyor, eklenmeye devam edilecektir.

    YanıtlaSil
  4. başlangıç müziği çoooooook hoş

    YanıtlaSil
  5. ben bir arkadaş sınav larınıa çalışın

    YanıtlaSil
  6. ewet başlangıç müzüği çok hohş ama sorularda kolay değilmiş

    YanıtlaSil
  7. video açılmıyor ki
    =(

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS