Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

11.sinif fizik elektromotor kuvvet konusu videolu anlatimi

Ekol hoca fizik dersleri nden merhaba arkadaşlar. Sizlere şimdi 2009 2010 2011 lise fizik müfredatı nın konuları ndan olan elektromotor kuvveti emk konusu videolu anlatımı nı işleyemeye çalışacağız inşAllah. Sizlere bir devre vereceğiz üzerindeki anahtarları elektriği ışığa çeviren devre elemanları nı anlatacağız. Elektrik enerjisinin mekanik enerjiye dönüşümü sırasında zıt emk üretilir. Motorun ürettiği bu zıt emk devreye ters gibi davranır. Gelelim konu anlatımı ve soru çözümlerimize..

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Elektromotor Kuvvet Videolu Konu Anlatımı (BilIQ Seti)

13 yorum:

  1. hocam video uzunluğundan dolayı hata veriyor bir daha gözden geçirir misiniz

    YanıtlaSil
  2. Açılmıyor...

    YanıtlaSil
  3. Kapalı devrelerde iki nokta arasındaki potansiyel farkı hesaplamalarıyla ilgili zorluk derecesi daha fazla olan sorular var.Bu nedenle çözdüğünüz sorular bu konuyla ilgili formüllerin irdelenmesinde çok yetersiz.Ayrıntılar olmayınca kafalarda soru işaretleri kalıyor.Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiler içeren soru çözümleri yaparsanız daha faydalı olursunuz.

    YanıtlaSil
  4. çalan şarkının adı ne çok hoş bi şey...

    YanıtlaSil
  5. Videolar çok iyi de, başındaki müzik korkunç. Lütfen kaldırın şu müziği. İnsan nasıl adapte olsun derse böyle bir müziği işittikten sonra?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen gerizekalısın o yüzden adapte olamıyon boşver

      Sil
    2. Adsız tabi amk8 Mayıs 2012 09:49

      :D

      Sil
  6. şu video girişlerindeki salak saçma şarkıları da koymasanız artık

    YanıtlaSil
  7. ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİYİM. AMA NE YAZIK Kİ BUNUN HİÇBİR AYRICALIĞINI YAŞAYAMIYORUM. SAYISAL ÖĞRENCİSİYİM. FİZİKÇİMİZ BERBAT, KİMYACIMIZ TERABERBAT, ÖĞRENCİLERİN AAĞZINA TÜKÜREYİM. ŞU SİTEDE BİLE ÇOK DAHA FAZLA ŞEY ÖĞRENİYORUM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SANKİ BİZ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ DEĞİLİZ MK BİZİM DE SENDEN Bİ FARKIMIZ YOK

      Sil
    2. BURDA NE İŞİMİZ VAR SANIYOSUN MK !

      Sil
    3. ya and. lisesiyle normal lise arasında hiçbi fark yok zaten ancak çok yüksek puanlı liseler iyi onlar da bi zahmet iyi olsun dediğim gibi artık her yer and. lisesi zaten düzden farkı yok

      Sil
  8. Oldum olasi sevmym fizigi zatn

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS