Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Matematik ebob ekok ygs soru çözümleri

Ekol hoca matematik derslerin den selamlar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi matematik dersi hocalarımızdan Ozan ERDEMİR'in anlatımlarıyla ebob ekok yada başka bir deyişle obeb okek konusu çok önemli ve temel matematik konuları ndandır. Çünkü hem bölünebilmeden hem problemlerden hem de asal çarpanlardan parçalardan içeriyor. En basit haliyle ilköğretim 6.sınıf ta ilk olarak işlenen konulardandır ve öss seviyesindeki sınavlarda tabiiki biraz daha gelişerek ayrıntılara daha çok girerek sorularda sorar. En küçük ortak kat konusu nda bir peçeteyi dörde katlamak demek mesela o sayıyı dörde bölmektir. Konumuzda okek ekok ebob obeb nedir tanımı özellikleri ni açıklığa kavuşturuyoruz. Örnek soru çözümleri ne de bakıyoruz. İyi çalışmalar.
Video 1

Video 2

Video 3

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Ebob Ekok Videolu Konu Anlatımı (Doğan Hoca)
1.Obeb Okek Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1-A.Obeb Okek Yazılı Konu Anlatımı
2.
Obeb Okek Özel Sorular (Hüseyin Hoca)
3.Obeb Okek Özel Sorular (Mesut Hoca)
4
.Ebob Ekok Özel Sorular (Tekin Hoca)
5.
Obeb Okek Yaprak Testi

5 yorum:

  1. bncedeee çok qüsell anlatıyoo

    YanıtlaSil
  2. ya ben cidden anlamak istiyorum yorum 1i. tekrar takrar dinliyorum burda çözülmeyen nerdeyse hiç bi şey yok test kitaplarında olan Yani 1-2 tane hariç güzel değildi diyen arkadaş cidden ne düşündüğünü yazarsa. Hangi 1-2 taneyi beğenmiş, hangilerini beğenmemiş ve neye ihtiyaç duymuş. Ben tüm samimiyetimle söylüyorum, bütün sournlarımı çözdü bu video ama demek ki bilmediğim bişiler var?

    YanıtlaSil
  3. hocanın anlatımı hiç güzel değil :(

    YanıtlaSil
  4. ya bunlar ygsde çıkmış sorular mı

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler sayenizde okek i obeb i anladım

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS