Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

matematik ebok ekok

Ekol hoca ilköğretim lise matematik dersleri ve testleri soru çözümleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca matematik grubu öğretmenlerimizden mesut hocamızın anlatımlarıyla sbs ve öss nin temel konularından olan ebob ekok yada bir diğer tabirle obeb okek konusu ile ilgili derlediği soruları aşağıdaki ekol hoca vidyolarımızda sizler için çözüyor.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Ebob Ekok Videolu Konu Anlatımı (Doğan Hoca)
1.Obeb Okek Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1-A.Obeb Okek Yazılı Konu Anlatımı
2.
Obeb Okek Özel Sorular (Hüseyin Hoca)
3.
Ebob Ekok Özel Sorular (Ozan Hoca)
4.Ebob Ekok Özel Sorular (Tekin Hoca)
5.
Obeb Okek Yaprak Testi

9 yorum:

  1. güzel değil di ama hocam elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. çoook tesekkür ederm hocam cok isime yaradı :) elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. hocam neden güzel değil hibirşey anlamadım matematik öğretmeniyseniz öğreciler yandı vala

    YanıtlaSil
  4. hocama laf yok.. elbet performasının düştüğü noktalar olacaktır ama bu kadar öğrenciye emeği geçmişken küçük kusurlarını da görmezlikten gelmek biz öğrencilere düşüyor.. lütfen hocamızın gönül kalbini ferahlatacak açıklamalar yapalım çünkü böyle hocaları bulmak hakikaten çok zor.. hiçbir maddi olanak beklemeden sadece içerisindeki eğitim sevdası uğruna bunları kolay kolay herkesin yapabileceğini sanmıyorum. tekrardan kolaylıklar diliyorum hocam..

    YanıtlaSil
  5. 11.dakikada ki sorunun cevabı 214 değil 416 olmalıydı, sanırım bir yanlışlık var..420 den az ama en fazla diye sormuş soruda.15,30,35 in ekoklarının 2 katı 420 dir 4 eksiği 416 cevabını vermeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özür dilerim ya, ben +4 yapacak yerde -4 yapmışım.video da yanlışlık yokmuş ,tekrar inceleyince farkettim.hocam emeğinize sağlık çok işimize yarıyor bu videolar.Allah razı olsun

      Sil
  6. Teşekkürler.Fakat bir ricam olacak sorular basit biraz daha zorlayıcı sorular ve çözümleri olursa daha iyi olur bence.

    YanıtlaSil
  7. Video 1.Soru 12 cevap 40 değil tekrar bakmanızı rica ediyorum.Yanlış bilgi vermezseniz,mağdur olmayacağız...

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS