Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Ekol hoca ygs 2012

Ekol Hoca Ekol hoca analiz bölümümüzde yeni öğrenci seçme sınavının mantığını; ösym nin öğrenci seçerken kullandığı yöntemlerden bazılarını inceleyeceğiz.
Ekol hoca fizik, kimya ve biyoloji dersleri nin 2012 sisteminde en çok değişen branşlar olduğu tespitini yaptık. Artık sınav sisteminin mantığı daha çok konu-içerik; dolayısıyla daha kolay öğrenci ayırımıdır.
İkibinoniki yüksek öğretime geçiş sınavı nda değişimin ilköğretim fen ve teknoloji dersi sorularında daha ağırlıkta olacağını tahmin ediyoruz. Değişen sınav sistemi ile birlikte artık fizik, kimya ve biyoloji derslerinde tarihçenin yani o alana damgasını vurmuş kişilerin/bilim adamlarının yaşantısı hakkında da bilgi sahibi olmak zorundayız. Mesela, maddenin atomlardan oluştuğu; maddenin parçalanabileceğini söyleyen Cabir bin Hayyan'la ve simya ile ilgili mutlaka soru çıkacağını öngörüyoruz.
Fizik ve biyoloji alanında tarihçeyi bu kadar önemsemeyen ösym, kimyada bir hayli önemsemiş.
O yüzden ekol hoca konu anlatımları sitemizde diyoruz ki, sınava çalışırken bu noktalara artık daha çok dikkat etmelisiniz. Hepinize 2012 ygs ve lys de başarılar diliyoruz.

4 yorum:

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS