Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Kümeler konusu videolu anlatimi

İlköğretim, ortaöğretim, lise ve üniversiteye kadar tüm branş dallarında dersler veren ekol hoca sitemizden herkese merhabalar. Sizlere sbs ve ygs düzeyinde bolca soru çıkartan ekol hoca kümeler konusu nda  ayrıntılı bir video anlatımı yapacağız. Tabii ki yeni bir yöntemle hafıza teknikleriyle kümeleri işleyeceğiz. Örnekleri somutlaştırarak yapacağız. Eğer kümeler konusu nu ekol hoca sitemizdeki diğer öğretmelerden dinlemek isterseniz konu ile alakalı diğer başlıkların altındaki linklerden bakabilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı
2.Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Ahmet Hoca)
3.
Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Sedat Hoca)
4.Küme Bağıntı Fonksiyon Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
4-A.Kümeler Yazılı Konu Anlatımı

5.Kümeler Özel Sorular (Ahmet Hoca)
6.Kümeler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
7.Kümeler Özel Sorular (Mehmet Hoca)

11 yorum:

  1. abi ben sınıf öğretmenliği mevzunuyum daha bu zamana gelene kadar bu konudan nefret etmiiştim bu ana kadar da kümelerin bu konusunu hiç anlamadığımı düşünüyodum hakıkaten sorunun bende olmadğını anlatandan kaynaklanan sıkıntı olduğunu anladım burdakı anltan kişi her kimse o kadar güzel ve eğlenceli anlattı kı hakıkaten bana bu konuyu öğretti allh razı olsun kümelerın bu konusuna karşı olan ön yargılarım kalktı. teşekürler...:)

    YanıtlaSil
  2. ha ha haaaaa bune lan dersmi komedi programımı anlamadım

    YanıtlaSil
  3. Hiçbir şey bilmiyordum tüm konuları son güne sıkıştırmıştım imdadıma yetiştin Ekol Hoca.Bu teknikle her şeyi çok çok iyi anladım.Keşke bütün dersleri böyle anlatsalar hem sıkılmayız hem anlarız.Çok teşekkürler Ekol hoca Ailesi :)

    YanıtlaSil
  4. bunu izlemem gerekmiş sınavdan önce 100 alırdım...

    YanıtlaSil
  5. abi ses sonradan geliyo hic bisi anlamadım

    YanıtlaSil
  6. ALLAH/C.C/ RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  7. ses sonradan geliyo dayı kafam karışıyo

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS