Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Ekol hoca seçmeli ders dilekçesi

Ekol hoca
  Ekol hoca ile yeni eğitim-öğretim sezonu yeni eğitim sistemi 4+4+4 ile başlıyor. Bu yeni 12 yıllık sistemi biz ekolhoca ailesi ve yöneticileri olarak olumlu buluyoruz. Gençlerin, özellikle meslek ve imam hatip liselilerin önünü açan bu sistem, aynı zamanda ortaokullarda imamhatip'e gidebilmenin önünü açacak.
  Sevgili ekol hoca takipçileri öğrencilerimize bir hatırlatma ve uyarı !:
  İlköğretim 5. ve 9.sınıflarda ve bunların arasında bu sene eğitime başlayacak öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim ve Siyer (Peygamberimizin Hayatı) gibi dersleri alabilmeleri için velilerinin okullar açılmadan önce ilgili okul müdürlüğüne velisi öğrencisini bulunduğum öğrencinin Kur'an ve Siyer gibi dersleri alabilmesi amacıyla grup oluşturulması için gereğinin yapılmasını arz ederim şeklinde bir dilekçe hazırlamaları gerekmektedir. Bununla ilgili olarak örnek bir dilekçe hazırladık aşağıdan indirebilirsiniz.
http://www.dosya.tc/server21/FPdkuc/ekolhocadilekceornegi.docx.html

0 yorum:

Yorum Gönder

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS