Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

ekol hoca 2012 üniversite tercih danişmanliği

ekol hoca
 Merhabalar. Öncelikle lys 2012 sonuçlarının eğitim camiasının hepsine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Umarız ygs ve lys 2012 sonucunuz beklediğiniz gibidir.
 Bu başlıkta yorumlar aracılığıyla siz sevgili 2012 üniversite adaylarımızın tercihle ilgili sorularını yanıtlıyoruz.
 Sorularınızı net bir biçimde cevaplayabilmemiz için bize soru sorarken bildirmeniz gerekenler:
1)Hangi bölümü istiyorsunuz?
2)O bölüme ait puan türünden aldığınız bu yılki sıralama?
3)Başka sormak istedikleriniz
Bu kalıba uygun sorular sorabilirsiniz biz ekolhoca dersleri sitesi olarak bu sorularınızı memnuniyetle cevaplamaya çalışacağız.

Polinomlar konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden selamlar arkadaşlar. Sizlere 3 kısımda sevgili Behzat hocamızın anlatımlarıyla polinomlar konusu videolu anlatımı nı yapacağız. Şunu da polinomlar konusuna başlarken belirtmek isteriz videoların altında konu ile ilgili diğer başlıklar adında diğer ekolhoca ekibimizden arkadaşların alternatif anlatımlarını bulabilirsiniz. Sizlere polinom olmanın şartı nedir polinom fonksiyon terimler katsayılar başkatsayı (en büyük dereceli terimin katsayısı) sabit terim katsayılar toplamı gibi başlıklar adı altında örneklerle dolu konu anlatımlarımıza başlayabiliriz.
Konu ile alakalı diğer başlıklar:
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca) 
2.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)
3.Polinomlar Özel Sorular (Ahmet Hoca)
4.Polinomlar Özel Sorular (Lütfü Hoca)
5.Polinomlar Özel Sorular (Veysel Hoca)
6.Polinomlar Özel Sorular (Yaman Hoca)

7.Polinomlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
8.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
9.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Özek Hoca)

2012 lys sonuçlari ve tercihler

2012 lys sonuçları
Ekol hoca dan selamlar. 2012 lys sonuçları muhtemelen bu hafta içinde açıklanır. Bundan sonraki aşamamız 2012 üniversite kontenjanları nın açıklanması ile birlikte sizlerle üniversite tercihleri ne başlamak olacak. Hepinizi hayatınızın bu önemli dönüm noktası olan üniversite ve mesleğinizin seçiminde hayırlı sonuçlar diliyoruz.
Aobp katsayı sisteminin daha da azalması ile bütün öğrenciler için daha adaletli bir sistem geldi. Tabii 2013 lys tercihleri yaparken aobp nin tamamen kalkması tam adaleti sağlamakta bir kilometretaşı olacaktır.
2012 lysden sonra 2012 ösys üniversite tercihlerinizi yapmanız ve ekol hoca ailemizin tavsiyeleriyle bir bölüme yerleşmeniz için iki geçerli sebep:
1-Aobp sistemi değişerek adalet kısmen de olsa sağlandı.
2-Üniversitelerin 2012 kontenjanları takriben +%20 olarak gerçekleşti.
İyi  Günler..

Lys 2012 matematik soru ve çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri nden merhabalar sevgili dostlar. Şimdi sizlere ekol hoca kadromuzla birlikte lys 2012 matematik testi soru ve cevapları nı inceliyoruz. Lys sistemi üç yıldır uygulanmaktadır. Bu sene dikkatimizi 9.sınıf tan 17 tane ygs kapsamına giren soru çıkması dikkate çekti. Bu özellikle seneye ygs ve lys sınavlarına girebilecek arkadaşlar açısından dikkat edilmesi gereken bir konudur. Herkesin üniversitede en iyi ve hayırlı yerlere gitmesini umarak iyi günler dileriz.

2012 üniversite kontenjanlari aciklandi

ekol hoca
Ekol hoca üniversite tercihleri döneminden merhabalar. Sizlere daha önce üniversite tercih taktiklerimizi vermiştik. Bugün ösym'nin resmi internet sitesinde 2012 yılına ait üniversitelerin kontenjanları açıklandı. Ülkemizde her geçen yıl yeni üniversiteler yeni fakülteler açılıyor. Dolayısıyla istediğiniz üniversitenin puanı düşerken, kontenjanlar artıyor. Dikkatli incelemeler sonucunda yapacağınız tercihlerde ekol hoca ailesi olarak başarılar diliyoruz.

2012 aobp sistemi değişti

ekol hoca
Ekol hoca sitemizden selamlar. 2012 lisans yerleştirme sınavı sonuçları yakın zamanda açıklanıyor ve tercihler başlayacak. Ekol hoca ailemizle daha dikkatli bir tercih dönemi yapıyoruz. Arkadaşlar aobp sistemi hesaplaması değişmesiyle birlikte öğrencilerin puanlarında +- %3 gibi bir değişim tahmin ediyoruz. Tabii 2013 te aobp olayının tarihe karışacak olmasıyla birlikte 2013 üniversite tercihleri tam adaletli olacak. Herkes şapkasını önüne koysun. Gerçekçi bir şekilde neleri yapabilirim ? Nerelere gidebilirim ? Puanına göre bir tahmin yapacak. Ekol hoca dan herkese iyi günler..

2012 üniversite tercih taktikleri

Ekol hoca dersleri sitemizden selamlar. 2012 lisans yerleştirme sınavı(lys) nin ardından belli süre geçti. Artık ramazan orucu başlangıcı ile birlikte sonuçlar açıklanıp tercihler yapılacak. İkibinoniki tercih rehberleri yayınlanıyor. Ösymnin sitesinden bunu bulabilirsiniz. Tercih yaparken ekol hoca dersleri sitesi tavsiyesi: gerçekten istediğiniz yerleri yazın. İstemediğiniz bir bölüme sırf yakınlarınıza "üniversitede okuyorum" demek için GİTMEYİN !
Ekol hoca ailesinin tecrübesinden yararlanmak istiyorsanız bu dediklerimizi göz ardı etmeyin. Kağıdı kalemi alın. "Hangi bölümlere, hangi illere gidebilirim ?" değerlendirmesini yapın. Sonra en istediğiniz yerden en az istediğiniz yere göre bir tercih yapın. Hepinize ekol hoca ekibimizden iyi bir üniversite dileğiyle sevgiler..

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS