Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

2012 üniversite tercih taktikleri

Ekol hoca dersleri sitemizden selamlar. 2012 lisans yerleştirme sınavı(lys) nin ardından belli süre geçti. Artık ramazan orucu başlangıcı ile birlikte sonuçlar açıklanıp tercihler yapılacak. İkibinoniki tercih rehberleri yayınlanıyor. Ösymnin sitesinden bunu bulabilirsiniz. Tercih yaparken ekol hoca dersleri sitesi tavsiyesi: gerçekten istediğiniz yerleri yazın. İstemediğiniz bir bölüme sırf yakınlarınıza "üniversitede okuyorum" demek için GİTMEYİN !
Ekol hoca ailesinin tecrübesinden yararlanmak istiyorsanız bu dediklerimizi göz ardı etmeyin. Kağıdı kalemi alın. "Hangi bölümlere, hangi illere gidebilirim ?" değerlendirmesini yapın. Sonra en istediğiniz yerden en az istediğiniz yere göre bir tercih yapın. Hepinize ekol hoca ekibimizden iyi bir üniversite dileğiyle sevgiler..

0 yorum:

Yorum Gönder

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS