Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Temel kavramlar soru çözümleri

Ekol hoca matematik temel kavramlar soru çözümleri nden selamlar. Şimdi sizlere temel kavramlar ile ilgili soru çözümleri örnek testler sunuyoruz. Temel kavramlar ile ilgili daha fazla döküman için ekolhoca matematik bölümümüzden aynı konuyu farklı bakış açılarıyla ele alan hocalarımızın videolarını izleyebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Matematik dersinin en temel fakat en önemli konularından birisi kuşkusuz Temel Kavram’dır. Eğer derse dair hiçbir bilginiz yok ise ve sıfırdan başlamayı düşünüyorsanız kesinlikle bu konuyu başlangıç almalısınız. Sizlere tyt matematik temel kavramlar konu anlatımı ve tyt matematik temel kavramlar soru çözümü ile ilgili birçok bilgi ve kaynak paylaşmaya çalışacağız.
    https://yksdestek.com/temel-kavramlar-tyt-matematik/

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS