Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Matematik 2 paraboller konusu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında mat-2 dersleri nin temellerini oluşturan parabollar ve grafik çizme konusu nu şimdi sizlere Sedat hocamızın anlatımlarıyla mat-2 kalitesiyle anlatacağız inşallah. Konuda, ekolhoca mız sizlere parabol nedir önemli parabol formülleri tepe noktası (r,k) nasıl bulunur ? x,y bileşenlerinden grafikte denklem bulma gibi birçok ayrıntıya yer vermeye çalışacağız. Hepinize başarılar diliyoruz.

3 yorum:

  1. Merhabalar!
    Değerli Blog Master, BloglarYarisiyor Kampanyasi Başlatarak; Bloglamanın Önemine Binaen Bir Yarışmayı Başlatmış Bulunuyoruz.
    Sizde Blogunuzu BloglarYarisiyor Kampanyasina 30 sn. İçerisinde Kayıt Ederek Hem Kalite Hem de Ödüller Kazanabilirsiniz.Katılan Tüm Blogcular Promosyon Ürünlerimizle Ödüllendirileceklerdir.Fazla Vakit Kaybetmeden BloglarYarisiyor Kampanyasina Sizde Ücretsiz Başvurun.Unutmayınız! Önce Hayal Sonra Gerçek...
    Kampanya Geçerlilik Tarihi:
    01 Şubat - 07 Mart

    Bloqunuzu BloglarYarisiyor.Com Sitemizden Kayıt Yaparak Ücretsiz-Ödüllü Yarişmaya Katılmaya Hak Kazanabilirsiniz.
    Tüm Kategorilerde Olan Bloglar Arasında En Harika, En Beğenilen Blogu Seceğiz ve Türkiye'nin En Harika Blogu Olduğuna Dair Tescilli Patent ile Blogunuz Tanıtılacak.

    ÖDÜLLER;
    En Harika Blog 1.si
    -10 Bin TL Para Ödülü ve Google Adwords 1000 TL Kupon
    -TRT-2 Üzerinden Blogun ve Sahibinin Tanıtılması
    -Hürriyet, Milliyet, Zaman, Sabah, Akşam, Gazetelerinde Blog Tanıtımı
    -Blog Marka Tescili 1.liği

    En Harika Blog 2.si
    -Toshiba Satellite A300D-214 Notebook
    -Blog Marka Tescili 2.liği

    En Harika Blog 3.sü
    -Sony Cyber-Shot DSC-T90 12.QMP 3.0 Diji-Foto Makinesi
    -Blog Marka Tescili 3.lüğü

    Tüm Blogculara Promosyon Ürünleri Dağıtılacaktır.


    Teşekkürler!
    www.BloglarYarisiyor.com

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS