Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Geometri dik üçgenler videolu konu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise ygs lys kpss geometri dik üçgenler videolu konu anlatımı nı yapmaya çalışacağız inşallah. Konuda, pisagor bağıntısı öklid bağıntıları hkareeşittirpçarpık açılarına göre özel üçgenler 45 45 90 üçgeni ikizkenar dik üçgen nedir tanımı özellikleri formülü ve birçok ayrıntı aşağıdaki dik üçgenler videolu konu anlatımı mızdadır.
Video 1

Video 2

Video 3

10 yorum:

  1. yüreğinize sağlık çok güzel anlatıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. agzınıza saqlık hocam cok quzel olmuş walla anladım desem(:

    YanıtlaSil
  3. dilinize saglık

    YanıtlaSil
  4. açılmadı ki hocam

    YanıtlaSil
  5. ağzınıza sağlık hocam

    YanıtlaSil
  6. hocam içine biraz sözel de katsanız daha güzel anlarız ginede güzel anlatıyorsunuz

    YanıtlaSil
  7. Emeğinize sağlık biraz hızlı olmuş ama öklidi anladım :)

    YanıtlaSil
  8. biraz daha yavaş gitse anlicaz atlı kovalyor sayının nerden geldigini bilmyorz ama rasgele bi sayı çıkyor bari o sayının nerden geldigini söyleyin arkadaşın dedigi gibi biraz daha sözel katın !!

    YanıtlaSil
  9. bütün videolar açılılıyor ama hocanın sesi cızırtılı bir şekilde çıkıyor,söylediklerinden hiç birşey anlaşılmıyor.Buna bi el atarsanız çok sevinirim,şimdiden çok teşekkürler.(hemen yapabilirseniz daha iyi olur:)

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS