Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Kimya kökler konusu anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 1 dokuzuncu sınıf 9.sınıf kimya kökler konusu videolu anlatımı nı yapmaya çalışacağız. Konuda, h(üssü)+1 hidrojen, br(üssü)-1 bromür, cr207(üssü)-2 dikromat, ClO4(üssü)-1 perklorat gibi çeşitli bileşiklerin formüllerini sizlere göstermeye çalışacağız. Hepinize başarılar diliyoruz.

Kimya Bileşikler Yükseltgenme Basamaklari Konu Anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri ve testleri nden selamlar sevgili dostlar. Şimdi sizlere lise kimya bileşikler konusu nda yükseltgenme basamakları nı anlatmaya çalışacağız. Konuda, bileşikler nasıl oluşur geçiş elementleri 1a 2a 3a 4a 5a 6a 7a 8a geçiş elementleri yani b grupları da yine videomuzdaki periyodik cetvelin içinde anlatılmaktadır. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Kimya Kimyasal Bağlar Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca kimya derslerinden Ramazan hocamızın özel anlatımlarıyla şimdi sizlere dokuzuncu sınıf lise 1 9.sınıf kimya kimyasal bağlar konusu videolu anlatımı nı yapmaya çalışacağız. Konuda, kimyasal bağ oktet dublet iyonlar arası moleküller arası bağ elektriksel çekme ve itme kuvveti empodokles demokritos aristo teorisi ne bakacağız. Aristoya göre bütün maddelerdeki atomlar aynı olmasına rağmen atom düzenine göre farklı maddeler oluşabiliyordu. Şimdi konumuza geçip daha ayrıntılı inceleyelim.

Kimyanin temel kanunlari videolu konu anlatimi

Ekol hoca dokuzuncu sınıf lise 1 9.sınıf kimya dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Aktifdersler(com)'den Ramazan hocamızın anlatımlarıyla Bu dersimizde sizleri hem lise 1 9.sınıf kimya nın ilk konusu olan adından da aşikar kimyanın temel kanunları konusu videolu anlatımı nı yapmaya başlayalım. Konuda, kütlenin korunumu sabit oranlar katlı oranlar birleşim hacim kanunları nı göreceğiz. Kütlenin korunumu ile ilgili ilk çalışmayı Lavoiser (lavayzır) yapmıştır. Bu çalışmada belli miktarda kalayı(Sn metali) yi alıp içerisinde hava bulunan cam kabı reaksiyona soktu ve ısı verdikten sonra kalayoksit oluştuğunu ve kütlenin toplamının olması gerektiği gibi olduğu kaloyoksite dönmesine rağmen kütlesinin değişmediğini anlamıştır. Sabit oranlar kanunu nu bulan kişi de Proust (proyst) tur. Özetle sbtornknn oluşurken ki mantık yine videomuzdaki tabloda anlatılıyor. Herkese iyi çalışmalar.

Kimya simyadan kimyaya videolu konu anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri ve testleri nden merhaba sevgili öğrenciler. Şimdi sizlere aktifdersler.com adı altından yayın yapan sevgili Ramazan hocamızın anlatımlarıyla 9.sınıf kimya simyadan kimyaya konusu anlatımı ile hem lise 1 dokuzuncu sınıf taki arkadaşlarımıza derslerinde ve yazılı larında fayda sağlamak için hem de 2011 ygs lys kimya hazırlık kapsamındaki konumuzun anlatımına başlayalım. Bu dersimizde simyadan kimyaya geçiş sürecini inceleyeceğiz. Eski çağ insanları 4 ana elementin varlığına inanırlardı ve bu elementler değişik biçimlerde biraraya gelerek farklı maddelerin oluştuğunu söylerlerdi. Bu dönemde insanlar maddeyi altına dönüştürmeye çalışıyorlardı. Bu şekilde zengin olmaya çalışıyorlardı. Tabii bazıları da ölümsüzlük iksirini yapmayı. Bu amaçlarla çeşitli denemelerler simya oluşturmaya başladılar. Devamına videomuzda bakalım.

2010 lys matematik testi videolu cevap anahtari

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında tekin hocamızın anlatımlarıyla tüm dostlara merhaba. Sizlere bu iki videomuzda ikibinon lisans yerleştirme sınavı birinci bölüm 2010 lys matematik testi soruları videolu cevap anahtarı ve video anlatımlı çözümleri ni sunmaya çalışacağız. Çeşitli konulardan oluşan ygs den sonraki bölüm lys matematik de daha çok fonksiyon parabol ve grafik yorumlama tarzı sorulara 2010 lys 1 de daha çok önem verilmiş gibi. Seneye daha iyi bir için sınava giren yada ilk girecek adaylara; 2011 lys soruları na şimdiden çalışmaya başlamalıyız ve bu sınav soruları bunun için ideal başlangıç testlerinden biridir. Herkese ekol hoca ailesi olarak ygs lys 2010 yerleştirme sonuçları nda hayırlı yerler gelmesi dileğiyle.. Şimdi testlerimize geçelim.
Video 1

Video 2

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS