Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Oran oranti konusu soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında lise matematik oran orantı konusu anlatımını daha önceleri yapmıştık. Şimdi ekolhoca matematik bölümümüzde hasan hocamızın anlatımlarıyla oran orantı konusu soru çözümleri ve testlerini sunuyoruz. Lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf ve lise 4 12.sınıf matematik oran orantı konusu özellikle ygs 2012 sınavındaki önemi tartışılamaz bir gerçektir. İsterseniz oran orantı konusu ile ilgili diğer başlıkları linklerimizde de bulabilirsiniz.

Konu ile ilgili diğer başlıklar;
1.Oran Orantı Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Oran Orantı Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)
1-A.Oran Orantı Yazılı Konu Anlatımı
2.
Oran Orantı Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Oran Orantı Özel Sorular (Doğan Hoca)
4.Oran Orantı Özel Sorular (Tekin Hoca)

6 yorum:

  1. bu ne biçim ses be adam uyku arasında yapmış bu videoyu heralde. Hiçbirşey anlamadım :(

    YanıtlaSil
  2. çok işime yaradı hocam tşk

    YanıtlaSil
  3. Adam soru mu çözüyor uykusunda mırıldanıyor mu belli değil anlattıklarından hiç bir şey anlamadım.

    YanıtlaSil
  4. İlkokuldan bu yana hayatımızdan bir türlü çıkmayan, aslında günlük hayatımızda dahi sıkça karşılaştığımız bir konuya değineceğiz. YKSDestek.com ekibi olarak amacımız ve görüşümüz sınav sisteminin insanı sadece üniversiteye değil, hayata da hazırlaması yönünde. Bu yüzden bir taşta iki kuş vurabileceğiniz öneriler ve anlatımlar yapmaya çalışıyor. TYT Matematik oran orantı konu anlatımı için de aynı şey geçerli.
    oran orantı konu anlatımı

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS