Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Matematik çarpanlara ayirma yaprak testi

çarpanlara ayırma testlerimatematik çarpanlara ayırma yaprak testiEkol hoca ilköğretim ve lise matematik dersleri ve testleri bölümümüze hoş geldiniz. Şimdi ekol hoca matematik grubu hocalarımızın sizlere özel hazırladığı çarpanlara ayırma konusu yaprak testleri ile yukarıda sbs ve öss öğrencilerimize hitap edecek bir düzeyde hazırladığımız ortak test yandaki resimlerdedir. Resimleri farklı kaydedip, çıktı da alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Direkt olarak hayatımızda yer edinmeyen fakat bilimin dahil olduğu her konuda var olan bir konu başlığından bahsedeceğiz. TYT Matematik çarpanlara ayırma konu anlatımı her ne kadar oturup evde ailenizle konuşacağınız bir konu olmasa da ilerleyen hayatınızda tıptan ekonomiye; mühendislikten mimarlığa kadar her alanda önem teşkil edecek. Bu yüzden dersi iyi anlamalı ve sınavda kesinlikle yüksek netler çıkarmalısınız. Bu hususta tyt matematik çarpanlara ayırma soru çözümü içerikleri ile sizleri desteklemeye çalışacağız.
    çarpanlara ayırma konu anlatımı

    YanıtlaSil

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS