Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

9.sınıf matematik kümeler videolu konu anlatımı

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri kapsamında siz sevgili arkadaşlarımıza kümeler konusu nu anlatmaya başlayacağız. Kümeler nedir tanımı dersek; kümeler, belirli konulara göre sınırlı sayılarda elemanı olan gruplardır. Ekol hoca ile konu anlatımına devam ediyoruz. Kümeler büyük harflerle yazılır. Kümelerin içinde elemanlar bir defadan fazla yazılamaz. Kümelerin içinde elemanların yerlerini değiştirebiliriz. Eğer iki kümenin elemanları aynı ise bu kümeler eşittir. Eğer kümelerdeki eleman sayısı aynı ise o zaman bu kümeler denk kümelerdir deriz.

Ekol hoca Teog matematik videolu soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında siz arkadaşlarımıza şimdi de Teog matematik soruları ve çözümlerini yapmaya çalışacağız. 8.sınıf öğrencilerinin girdiği Teog sınavını siz sevgili ekol hoca öğrencilerimize Sait hocamızın anlatımlarıyla videolu bir şekilde yapıyoruz. Bu yıl 8.sınıfa yeni geçmiş olan ekolhoca talebelerimize daha faydalı olabilmek için ilk önce kağıt kalem alarak bu sekizinci sınıfların girdiği temel eğitimden ortaöğretime geçiş sistemi sınav sorularını pause yaparak siz çözmeye çalışınız, sonra izleyiniz diyoruz. Kolay gelsin.

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS