Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

7.sinif eşlik ve benzerlik konusu

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında herkese merhabalar. Şimdi sizlere ortaöğretim 7.sınıf matematik dersleri nden eşlik ve benzerlik konusu anlatımı nı yapacağız. Konuda, çokgenlerin eşlik ve benzerliği benzerlik oranı geometri oranları eş açılar eş kenarlar ve üçgenler benzer çokgenler ve daha birçok ayrıntıyı aşağıdaki video dersimizde ekol hoca kalitesiyle anlatmaya devam ediyoruz. Herkese iyi çalışmalar dilerken ekolhocadersleri olarak bu yılki ygs ve lys sınavlarınızda başarılar diliyoruz.

Polinom videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili arkadaşlar. Sizlere Enver hocamızın anlatımlarıyla ekol hoca kalitesiyle polinom konusu videolu anlatımı nı yapacağız. Konuda, ilk son terim başterim katsayısı en büyük dereceli terim polinom çıkarımı toplamı çarpma bölme gibi kavramları anlatırken bir polinomun değerinin nasıl bulunduğunu sabit sıfır polinomu da ekol hoca kalitesiyle anlatmaya devam edeceğiz.

Türev Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili dostlar. Şimdi sizlere türev konusu nu ve konumuzda sabit fonksiyonları bileşke türevini inceleyeceğiz. Yine konumuzda dx/dy fonksiyonları ve birçok ayrıntıyı ekolhocadersleri kalitesiyle izleyeceğiz. Herkese matematik ve diğer derslerde başarılar diliyoruz.

Karişim Problemleri Videolu Anlatimi

Merhabalar sevgili gençler. Şimdi ekol hoca matematikte önemli bir yer tutan ve ygs gibi sınavlarda önemi olan problemler konusunu karışım problemleri alt başlığı adı altında inceleyeceğiz. Karışım problemleri konusu nu çözeltileri, oranları ve diğer yardımcı faktörleri kullanarak belirli sonuçlar çıkarmayı ekolhoca sitemiz ve Emin hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videomuzdan ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Sayı ve Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2-A.Yaş,Kesir,Sayı Problemleri Yazılı Konu Anlatımı 

Kalansiz Bölünebilme Konusu

Matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca ile 6.sınıf matematik kalansız bölünebilme konusu videolu anlatımı nı yapmaya çalışacağız. Konuda, kalansız bölünebilme kurallarını verdikten sonra sırasıyla 2,3,4,5,... şeklinde ifadelerin bölünebilme şartlarını anlatmaya başlayacağız. Tek haneli bu sayılarda(2,3,4,5 vs.) bölünebilmeyi anlarsanız iki haneli sayılarda bölünebilme mantığını(12=4*3 .. olduğundan 4 ve 3 ün bölünme kuralını bilmek gerekiyor) da anlamış olacaksınız. Herkese iyi günler diliyoruz.

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS