Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Karmaşik Sayilar konu anlatimi

Ekol hoca matematik karmaşık sayılar konusu ndan merhabalar. Siz sevgili arkadaşlarımıza n inci dereceden kökleri cis karekökler konusu hakkında ayrıntılı bir biçimde anlatıyoruz. Herkese lise derslerinde ve yeni öğrenim yılında ekolhoca ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Temel kavramlar soru çözümleri

Ekol hoca matematik temel kavramlar soru çözümleri nden selamlar. Şimdi sizlere temel kavramlar ile ilgili soru çözümleri örnek testler sunuyoruz. Temel kavramlar ile ilgili daha fazla döküman için ekolhoca matematik bölümümüzden aynı konuyu farklı bakış açılarıyla ele alan hocalarımızın videolarını izleyebilirsiniz.

Lys Tercih Sonuçlari Açiklandi

  Ekol hoca ailesi ile hep birlikte 2012 lys sınavına hazırlandık. Biz de sizin gibi terledik, emek verdik, uğraştık. Siz sevgili ekol hoca video dersleri kullanıcılarımıza yeni yeni videolar hazırladık ve inşallah hazırlamaya da devam edeceğiz. Lys tercih sonuçları açıklandı ve artık lisedeki çalışmalarınızın meyvesini aldınız. İstediği yerler gelmemiş ya da yerleşmemiş arkadaşlara hayırlısı buymuş diyerek yola devam etmelerini ekolhoca ailesi olarak öneriyoruz.
 Üniversite sınavında istemediği bölüme gitmemek için tercih yapmayan arkadaşları da ben buradan tebrik ederim. Gençken idealist olmak çok işe yarıyor ve gerekli. Herkese iyi bayramlar dilerim.

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS