Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Geometri dairede alan soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekolhoca geometri dersleri kapsmamında Nejdet Kirpi hocamızın hazırlamış olduğu dairede alan konusu ile ilgili soru çözümleri ni aşağıdaki videolarımızda sunmaya çalışacağız inşallah. Sizlere daha öncede buradan dairede alan videolu konu anlatımı nı yapmıştık ilgilenen arkadaşlarımız linkten ulaşabilir. Herkese başarılar diliyoruz.

Matematik fonksiyonlar soru çözümleri testi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci dostlar. Şimdi sizlere tekin hocamızla matematik fonksiyonlar konusu soru çözümleri ni anlatmaya çalışacağız inşallah. Fonksiyonlar konusu videolu anlatımı nı yine bu linkte bulabilirsiniz. Konu ile ilgili diğer metaryalleri de videomuzun altından bulabilirsiniz. Hepinize başarılar arkadaşlar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Fonksiyonlar Videolu Konu Anlatımı
1-A.Fonksiyonlar Yazılı Konu Anlatımı
2.
Fonksiyonlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)

Matematik bağinti konusu soru çözümleri testi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere tekin hocamızla birlikte lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik bağıntı konusu ile ilgili soru çözümleri sunmaya çalışacağız inşallah. Dileyen arkadaşlar buradan ilk önce küme bağıntı fonksiyon videolu konu anlatımı na çalışabilirler. Herkese başarılar diliyoruz.

Matematik karmaşik sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere Ozan Erdemir hocamızın anlatımlarıyla lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik karmaşık sayılar videolu konu anlatımı nı yapmaya çalışacağız. Konuda, her reel sayı aslında bir reel kısımdan bir de karmaşık kısımdan oluşur. Çözümü olmayan bir polinomda mesela xkare artı bir eşittir sıfır dediğimizde kökü olmamasına rağmen kökü varmış gibi düşünerek imajiner bir sayı kullanıyor. Dilerseniz devamını örneklerle videomuzda anlatalım inşallah.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Karmaşık Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
2.Karmaşık Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Lisan Hoca)
3.Karmaşık Sayılar Özel Sorular -1, -2 (Lütfü Hoca)
4.Karmaşık Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Matematik binom açilimi videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden selamlar. Şimdi sizlere ozan erdemir hocamızın anlatımlarıyla lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik dersleri ve testleri nden binom açılımı videolu konu anlatımı örnek soru çözümleri ücretsiz online yaprak testi ni sunmaya çalışacağız. Konuda, binom açılımı formülleri tam kare ifade açılımı terim açma kombinasyon gösterimleri ve daha birçok ayrıntıyı inşallah videolarımızda izleyebilirsiniz. Hepinize başarılar diliyoruz.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Binom Açılımı Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
2.
Binom Açılımı Özel Sorular

Matematik modüler aritmetik soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili dostlar. Sizlere ekolhoca 17 kişilik matematik öğretmenleri kadromuzdan tekin hocamızın hazırladığı modüler aritmetik aritmatik mod konusu ile ilgili aşağıdaki videomuzda online soru çözümleri ücretsiz yaprak testi ve deneme soruları nı sunmaya çalışacağız. Hepinize başarılar diliyoruz.

Matematik 2 türev konusu soru çözümleri testi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik dersleri ve testleri kapsamında türev konusu videolu anlatımı örnek soru çözümleri online yaprak testini nejdet kirpi hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videolarımızda paylaşmaya çalışacağız. Türev konusu ile ilgili diğer metaryalleri videomuzun altından bulabilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Türev Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.
Türev Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
1.Türev Videolu Konu Anlatımı -1, -2 (Lütfü Hoca)
1
A.Türev Alma Kurallari Videolu Konu Anlatımı
1B.Özel Tanımlı Fonksiyonların Türevi Videolu Konu Anlatımı
1C.Türev Ekstremum Problemleri Videolu Konu Anlatımı
1D.Türevin Geometrik Yorumu Videolu Konu Anlatımı
2.Türev Özel Sorular (Lütfü Hoca)
3.Türev Özel Sorular (1) (Nejdet Hoca)
4.Türev Çıkmış Sorular (Tekin Hoca)

Fizik küresel aynalar sorulari testi

Ekol hoca fizik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise fizik konuları ndan mustafa tekinay hocamızın anlatımlarıyla birey yayılarının kaynak kitabındaki soruları birlikte videolu bir biçimde çözmeye çalışacağız inşallah. Hepinize başarılar diliyoruz.

Fizik düzlem ayna videolu soru çözümleri

Ekol hoca fizik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf fizik dersleri kapsamında Mustafa TEKİNAY hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videomuzda izleyebilirsiniz. Herkese ygs 2010 ve lys 2010 da başarılar diliyoruz.

Matematik işlem konusu soru çözümleri testi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere tekin hocamızın anlatımlarıyla daha önce matematik bölümünde işlem videolu konu anlatımı bulunan konumuz ile ilgili örnek soru çözümleri online yaprak testi ni inşallah sizlere sunmaya çalışacağız. Herkese başarılar diliyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
2-A.İşlem Yazılı Konu Anlatımı
3.
İşlem Özel Sorular (Ahmet Hoca)
4.
İşlem Özel Sorular (Adnan Hoca)
5.İşlem Özel Sorular (Nejdet Hoca)
6.İşlem Özel Sorular (Erhan Hoca)

Matematik çarpanlara ayirma konusu özel testi

Ekol hoca matematik dersleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Daha önce sizlere bu linklerden lise mat 1 konuları ndan çarpanlara ayırma videolu konu anlatımı yapmıştık. Şimdi ise, tekin hocamızın hazırlamış olduğu çarpanlara ayırma testleri nden ikincisini çözmeye çalışacağız inşallah. Video testimizin altından konu ile ilgili diğer materyalleri bulabilirsiniz. Herkese başarılar diliyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Çarpanlara Ayırma Videolu Konu Anlatımı
1-A.Çarpanlara Ayırma Yazılı Konu Anlatımı
2.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Lisan Hoca)
4.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Mehmet Hoca)
6.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (1) (Tekin Hoca)
7.Çarpanlara Ayırma Yaprak Testi (Togay Hoca)

Geometri doğruda açilar yaprak testi sorulari

Ekol hoca geometri dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca geometri öğretmenleri kadromuzdan kemal hocamızın anlatımlarıyla geometri doğruda açılar online yaprak testi ni birlikte çözmeye çalışacağız inşallah.

Matematik çarpanlara ayirma soru çözümleri testi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere matematik ekibimizden tekin hocamızın anlatımlarıyla çarpanlara ayırma konusu ile ilgili hazırladığımız video yaprak testi ni sunmaya çalışacağız inşallah. Herkese başarılar diliyoruz. Çarpanlara ayırma konu anlatımı ve daha birçok testi videomuzun aşağısındaki ilgili testler den bulabilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Çarpanlara Ayırma Videolu Konu Anlatımı
1-A.Çarpanlara Ayırma Yazılı Konu Anlatımı
2.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Lisan Hoca)
4.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Mehmet Hoca)
6.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (2) (Tekin Hoca)
7.Çarpanlara Ayırma Yaprak Testi (Togay Hoca)

Lise 1 matematik işlem konusu soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhabalar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 1 9.sınıf matematik işlem konusu videolu online soru çözümleri yaprak testi ni aşağıdaki videolarımızda sunmaya çalışacağız. İşlem konusu videolu anlatımı mızı da videomuzun altındaki ilgili linkler kısmımızdan bulabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyoruz arkadaşlar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
1-A.İşlem Yazılı Konu Anlatımı
2.
İşlem Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
İşlem Özel Sorular (Adnan Hoca)
4.İşlem Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.İşlem Özel Sorular (Tekin Hoca)

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS