Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Ingilizce düzensiz fiiller konusu videolu anlatimi 2

Ekol hoca ingilizce dersleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere Nurullah ÖKTEM hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videolarımızda daha önce sizlere anlattığımız İngilizce irregular verbs (düzensiz fiiller) konusu videolu anlatımı 1 'in devamı niteliğindeki bu ikinci parçamızda sizlere kelime üzerinden ikinci üçüncü halleri ve pratik ezberleme yollarını gösteriyoruz.
Video 5

Video 6

Video 7

Video 8

Video 9

Matematik integral konusu soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise son lise 4 12.sınıf matematik integral konusu soru çözümleri Behzat hocamızın anlatımlarıyla videomuzdadır. Videolarımızda, integral ile ilgili 120 den fazla örnek alıştırma yazılı soruları ve cevapları kapsamında örnekler de çözüyoruz.
Video 1

Video 2

Video 3

Geometri dik üçgen testi sorulari

Ekol hoca geometri dersleri nden merhaba sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekolhoca geometri ekibimizden tekin hocamızın anlatımlarıyla dik üçgen konusu soru çözümleri online ücretsiz bedava yaprak testini aşağıdaki videomuzda sunuyoruz. Dik üçgen konusu nu daha iyi kavramamız için videomuzun altındaki linklerden konu ile ilgili diğer başlıklara da bakabilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Dik Üçgen Videolu Konu Anlatımı
2.Dik Üçgen Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Dik Üçgen Özel Sorular (Kemal Hoca)
4.Dik Üçgen Özel Sorular (Tekin Hoca) (2)

Geometri üçgende açiortay videolu konu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri kapsamında şimdi sizlere evde ders çalışmayı ücretsiz hale getiren sitemizin hocalarından kemal hocamızın siz değerlik öğrenci arkadaşlarımıza lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geometri de işlenen üçgende açıortay videolu konu anlatımı nı aşağıdaki videomuzda online ve ücretsiz üyeliksiz bedava bir şekilde izleyebilirsiniz. Ayrıca videonun altında yine açıortay konusu hakkında bir başka hocamızın farklı bir üslupla farklı bir kaynaktan anlatımı da vardır. Pekiştirmek isteyenler orda bulabilirler. İyi çalışmalar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Üçgende Açıortay Videolu Konu Anlatımı

Uzay geometrisi soru çözümleri testi

Ekol hoca geometri dersleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere lise son lise 4 12.sınıf uzay geometrisi ile ilgili online yaprak testi soru çözümleri ni aşağıdaki videomuzda Mehmet Afşin ÖZEK hocamızın anlatımlarıyla videolu bir şekilde paylaşıyoruz. Herkese başarılar ve iyi çalışmalar diliyoruz.

Matematik karmaşik sayilar testi sorulari

Ekol hoca lise matematik derslerin den selamlar saygılar. Şimdi sizlere mehmet afşin hocamızın hazırladığı lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik dersi karmaşık sayılar testi soru çözümleri ni aşağıdaki videomuzda online olarak izleyebilirsiniz. Bu testimizin amacı aşağıdaki linklerden karmaşık sayılar konu anlatımlarını çalıştıktan ve öğrendikten sonraki konu tarama testi değerlendirme testidir. Herkese başarılar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.
Karmaşık Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Lisan Hoca)
1.Karmaşık Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
2.Karmaşık Sayılar Özel Sorular -1, -2 (Lütfü Hoca)
3.Karmaşık Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Aile Birleşimi Sinavi ile ilgili merak edilenler

Ekol hoca almanca dersleri nden selamlar sevgili ziyaretçilerimiz. Bu videomuzda sizlere Ünal hocamızın start deutsch 1 aile birleşimi sınavı ile ilgili sık sorulan sorular merak edilenler i cevaplamak için videomuzu hazırladık. Videomuzda aile birleşimi sınavına girmeden önce herhangi bir sertifika almalı mıyız? Ne zaman vizeye başvurabiliriz ? Sınav yılda kaç kez yapılıyor ? Okuma yazma bilmiyorum bu sınavı kazanma ihtimalim var mı ? gibi tüm önemli sorulara cevap veriyoruz inşallah.

Geometri doğrunun analitiği videolu konu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri nden herkese selamlar merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere lise son lise 4 12.sınıf analitik geometri doğrunun analitik incelenmesi konusu videolu anlatımı nı mustafa ekol hocamızla birlikte videomuzda yapmaya çalışacağız inşallah. 12.sınıf lara eklenen analitik geometri dersi konuları ndan olan bu konu 2010 2011 lys matematik-geometri testinden de çıkmaktadır.

Ingilizce irregular verbs düzensiz fiiller konu anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri nden merhaba arkadaşlar. Bugünkü dersimizin konusu ingilizce düzensiz fiiller (irregular verbs)'dir. Bu derste toplam 40 tane kelimeyi en iyi şekilde öğrenmeye çalışacağız. 4 tane videomuzda düzensiz fiiller konusu anlatmaya çalışacağız Nurullah ÖKTEM hocamızla birlikte. İlköğretim ingilizce 6.sınıf sbs 2010 7.sınıf sbs 2010 ve 8.sınıf sbs 2010 'un önemli konularından biridir. Şimdi dersimize geçelim.
Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Geometri ikizkenar üçgen videolu konu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri nden selamlar arkadaşlar. Şimdi sizlere kemal hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videomuzda geometri ikizkenar üçgen videolu konu anlatımı yapıyoruz. ygs 2010 lys 2010 matematik-geometri testi nde çözeceğimiz sorular içinde konusu çıkan ikizkenar üçgen aynı zaman kpss matematik de de kullanılmaktadır. Herkese başarılar, iyi dersler diliyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İkizkenar ve Eşkenar Üçgen Videolu Konu Anlatımı
2.İkizkenar Üçgen Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.İkizkenar Eşkenar Üçgen Özel Sorular (Kemal Hoca)

11.sinif geometri çokgenler soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri nden merhaba sevgili öğrenci dostlarımız. Şimdi sizlere kemal hocamızın anlatımlarıyla sitemizde videolu konu anlatımı da bulunan onbirinci sınıf lise 3 11.sınıf çokgenler konusu soru çözümleri online ücretsiz videolu tarama sınavı ve konu kavrama testi ni sunuyoruz. Dileyen arkadaşlar videolarımızın altındaki konu ile alakalı diğer başlıklar linkinden çokgenler videolu konu anlatımı ve başka bir kaynaktan soru çözümleri linkine bakabilir. Diğer geometri konuları nı görmek istiyoruz diyen arkadaşlar buradan bakabilirler.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Çokgenler Videolu Konu Anlatımı
2.Çokgenler Özel Sorular (Nejdet Hoca)

11.sinif geometri dörtgenler soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri nden merhabalar. Sizlere kemal hocamızın anlatımlarıyla lise 3 üç onbirinci sınıf 11.sınıf geometri dörtgenler konusu soru çözümleri videomuzu sunmuya çalışacağız inşallah. 11.sınıf geometri yazılı soruları nda işinize çok yarayacak ve yeni sistemle 2011 ygs ve 2011 (şuanki 11'lerin gireceği sınavda) lys matematik-geometri testinde çok işinize yarayacak bir konudur. Soruları çözmeden ilk önce soruları şöyle bir tekrar edelim diyen arkadaşlar videolarımızn altındaki konu ile alakalı başlıklar linklerinden bakabilirler. Sınavlarınızda başarılar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Genel Dörtgenler Videolu Konu Anlatımı
2.Paralelkenar Eşkenar Dörtgenler Videolu Konu Anlatımı
3.Dikdörtgen Kare Deltoid Videolu Konu Anlatımı

My english 7 seven kitabi sayfa page 2

Ekol hoca ingilizce dersleri nden herkese Nurullah Öktem hocamız adına selamlar arkadaşlar. Bugünkü dersimizde ilköğretim ortaiki 7.sınıf yedinci sınıflar için hazırlanmış olan my english 7 book kitabındaki page 2 answers cevapları nı alıştırmaları exercise leri ingilizce burçlar konusu nu işlemeye çalışacağız. Sizlere en iyi hizmeti verebilmemiz için sitemizi sürekli takip ederseniz kitabı cevaplandırmaya devam edeceğiz.

Matematik özel tanimli fonksiyonlar çikmiş sorular

Ekol hoca matematik dersleri nden selamlar sevgili öğrenci dostlar. Şimdi sizlere ekolhoca dersleri matematik öğretmenlerimizden tekin hocamızın anlatımlarıyla lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik özel tanımlı fonksiyonlar soru çözümleri ni sunuyoruz. Sizler için tekin hocamız 1971 den 2009 'a kadar olan öss öysde çıkmış özel fonksiyonlar konusu soruları nı derleyip 2 video içerisinde yayınlıyoruz.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Özel Tanımlı Fonksiyonlar Videolu Konu Anlatımı
2.
Özel Tanımlı Fonksiyonlarda Limit Videolu Konu Anlatımı (Lütfü Hoca)
3.
Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Mesut Hoca)
4.Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Lütfü Hoca)
6.Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Geometri ikizkenar eşkenar üçgen soru çözümleri

Ekol hoca web sitemizden selamlar arkadaşlar. Şimdi sizlere kemal hocamızın anlatımlarıyla lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf lys 2010 ygs 2010 ikizkenar eşkenar konusu soru çözümleri ni yapacağız. Test 1. videomuzda, normalde çözümlü olarak dergide anlatılan sorular vardır. Ancak, biz size nedenlerini açıklayarak anlatıyoruz. Zaten test 2 ve test 3 videolarında cevap anahtarı olmayan çözümsüz soruları sizlere burada çözerek aydınlatıyoruz. İyi çalışmalar..
Test 1

Test 2

Geometri dik üçgenler testi soru çözümleri

Ekolhoca geometri dersleri nden selamlar. Şimdi siz sevgili lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf öğrencilerimize geometri konuları ndan dik üçgenler videolu konu anlatımı nı çalıştıktan sonra izlenebilecek dik üçgenler soru çözümleri online yaprak testi ücretsiz soru çözümleri kemal hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videomuzda siz ygs 2010 lys 2010 tarzındaki soruları sunuyoruz. Başarılar diliyoruz.
Video 1

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Dik Üçgen Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
2.Dik Üçgen Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Dik Üçgen Özel Sorular (Tekin Hoca) (1)
4.Dik Üçgen Özel Sorular (Tekin Hoca) (2)

Ygs Lys özel üçgenler pisagor bağintisi konu anlatimi

Ekol hoca 9 kişilik geometri öğretmenlerimizle birlikte sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz inşallah. Şimdi kemal hocamızın anlatımlarıyla siz sevgili öğrencilerimize geometri özel üçgenler konusu ndan pisagor kuralı videolu konu anlatımı nı aşağıdaki videolarımıza ortason 7.sınıf ortason 8.sınıf lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf ygs lys geometri 2009 sınavına uygun olarak anlatılıyor. Pisagor bağıntısı teoremi nedir tanımı özellikleri formülü ve bütün sorular videomuzdadır.

Geometri çemberde uzunluk testi sorulari

Ekol hoca geometri dersleri ve testleri nden selamlar sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere 9 kişilik geometri öğretmenleri ekibimizden kemal hocamızın anlatımlarıyla çemberde uzunluk konusu soru çözümleri online yaprak testi ve tarama testi ni anlatacağız. İsteyen arkadaşlar ilk önce çemberde uzunluk videolu konu anlatımı na buradan çalışıp sonra bu linkteki sorulara geçebilir. Ekol hoca geometri nin daha da faydalı olması için sizlere ilk önce pause yaparak soruyu çözmeyi denemenizi sonra videoyu pause'dan çıkarıp videoyu oynatarak çözümünüzü izlemenizi öneriyoruz.

Matematik logaritma testi soru çözümleri

Ekol hoca dersleri sitemizden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere matematik logaritma konusu videolu online soru çözümleri yaprak testi deneme sınavı aşağıdaki videomuzdadır. Resul hocamızın siz lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf ve lise son lise 4 12.sınıf matematik logaritma konusu ile ilgili derlerdiği özel soruları ilk önce kendimiz çözmeye çalışalım sonra izleyelim. Herkese başarılar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Logaritma Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.
Logaritma Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
1.Logaritma Videolu Konu Anlatımı (Prof.Dr. Samet OKAN Hoca)
2.
Logaritma Özel Sorular (Mustafa Hoca)
3.Logaritma Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.
Logaritma Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.
Logaritma Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik iki basamakli sayilarin karesi

Ekol hoca ilköğreti sbs de ilköğretim öğrencileri 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf ların ve lise 1 9.sınıf ların işine yarayacak temel matematik konularından olan iki basamaklı sayıların karesi konusu soru çözümleri yaprak testi online soru çözümleri bedava ücretsiz deneme sınavı aşağıdaki videomuzda karşınızdadır. Tüm formüller videomuzdadır. Örneğin a+b'nin parantez karesi a'nın karesi artı 2ab artı b'nin karesi şeklindedir.

Almanca yeme içme diyaloglari aliştirmalari

Ekol hoca almanca dersleri nden selamlar arkadaşlar. Bu dersimizde yeme içme diyalogları konu anlatımı mızla alakalı bu ikinci videomuzda almanca yeme içme yiyeceklerle ilgili diyaloglar üreteceğiz, sorular bulacağız ve birlikte inşallah cevapladınıracağız. Yeme içme konusunu verdiğimiz linkten önce bir çalışarak konu anlatımını öğrenebilirsiniz. Bu ders yine aile birleşimi sınavı dersine de katkı sağlayacaktır.

Almanca fiil çekimleri konusu videolu çalişmasi

Değerli arkadaşlar bu ekolhoca almanca dersleri kapsamındaki video çalışmamızda daha önce de üzerinde durduğumuz konjugation der verben (fiil çekimleri) konusu ile ilgili çalışma yapacağız inşallah. Almancadaki tüm fiiller, mastar hale yani çekimsiz hale "-e" ve "-en" gibi eklerle gelir. Bunu türkçedeki kelimelerdeki yazmak, okumak, eklemek "-mak,-mek" ekleri ile kelime kurmaya benziyor. Almancaki öznelere (ich,du,sie,er/si/es) göre fiilin eki de değişiyor. Bu konu ile ilgili daha geniş anlatımı isteyen değerli dostlarımız videomuzun altındaki linklerden almancadaki diğer konulara çalışmak isteyen arkadaşlarımız ise, buradan almanca konuları linkine bakabilirler.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Almanca Fiil Çekimleri Videolu Konu Anlatımı
2.Almanca Fiil Çekimleri Alıştırmaları

Matematik polinomlar testi sorulari

Ekol hoca lise 2 10.sınıf matematik dersleri ve testleri nden selamlar arkadaşlar. Şimdi sizlere aşağıdaki videomuzda polinomlar konusu yaprak testi online soru çözümleri bedava ücretsiz deneme ve tarama sınavı nı aşağıdaki ekol hoca matematik videomuzdan online olarak izleyebilirsiniz. Tüm arkadaşlara okul dersleri, ygs ve lys de başarılar diliyoruz.

ilköğretim matematiksel 11 ile bölme ve çarpma kurali

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri ve pratikleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi ilköğretim 4.sınıf 5.sınıf 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf matematik öğrencileri için hüseyin demir hocamızın hazırlamış olduğu matematiksel pratiklerde birinci videoda 11 ile bölünebilme ve ikinci videoda da 11 ile çarpma kuralı nı izleyeceğiz.
11 ile bölme kuralı videosu:

11 ile çarpma kuralı videosu:

ilköğretim matematik 9 ile çarpma kurali

Ekol hoca ilköğretim matematik 5.sınıf 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf lar için hüseyin demir hocamızın hazırlamış olduğu 9 dokuz ile çarpma kuralı videomuza hoş geldiniz. Bölünebilme kuralları konusu nda işlediğimiz bu ayrıntı videolarımızdadır. Sevgili öğrenciler diğer sayıların pratik işlemleri de sitemize ekleniyor.

Matematik karmaşik sayilar testi soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden selamlar arkadaşlar. Şimdi sizlere mehmet afşin özek hocamızın hazırladığı karmaşık sayılar testi ile aşağıdaki videomuzda iki test halinde sizleri 2010 yılı nisan ayının ortasında uygulanacak ygs ve haziran ayın sonundaki lys için aşağıdaki videomuzda hazırlamaya gayret ediyoruz. İnşallah muvaffak olursunuz.
Video 1

Video 2


Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Karmaşık Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Lisan Hoca)
1.
Karmaşık Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
2.Karmaşık Sayılar Özel Sorular -1, -2 (Lütfü Hoca)
3.Karmaşık Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Ekol Hoca Matematik Tarama Sinavi

Ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik dersleri ve testleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere bu sene ygs ve lys sınavına girecek arkadaşlara bir hazırlık ve çalışma amacıyla hazırladığımız matematik 1 matematik 2 karışık tarama testini aşağıdaki videomuzda sizlerin çalışmasına sunuyoruz. Videoların daha faydalı olabilmesi için, testimizdeki soruları okuyup, hoca çözmeye başlamadan önce bir siz soruyu çözmeye çalışın sonra izleyin. Başarılar.
Video 1

Video 2

Geometriye giriş videolu konu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri kapsamında şimdi sizlere Prof.Dr.Samet OKAN hocamızın anlatımlarıyla lise düzeyi geometriye giriş konusu videolu anlatımı örnek soru çözümleri tanımlar açı üçgen dar açı geniş açı tam açı bütünleyen tümleyen açı gibi kavramları videolu olarak anlatıp açıklamaya çalışacağız. Herkese iyi çalışmalar.

9.sinif matematik kümeler videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden ahmet meral hocamızın anlatımlarıyla sizlere lise 1 9.sınıf matematik konuları ndan ve öss yeni adıyla ygs 2010 ve lys 2010 temel konuları ndan olan kümeler konusu videolu anlatımı anlatımı yapmaya çalışacağız. Konuda, küme gösteriş yöntemleri venn şeması liste yöntemi denk kümeler eşit kümeler örnek soru çözümleri lysde çıkmış sorular boş küme alt küme nedir tanımı özellikleri ni inşallah açıklayacağız. Derslerinizde başarılar dileriz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Sedat Hoca)
1.Küme Bağıntı Fonksiyon Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
1-A.Kümeler Yazılı Konu Anlatımı
2.
Kümeler Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.Kümeler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
4.
Kümeler Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Matematik sayi basamaklari konusu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik konuları ndan sayı basamakları konusu videolu anlatımı ndasınız. Konumuzda sayı basamakları nedir tanımı özellikleri basamak değeri sayı tabanı birlikler onluklar lysde çıkmış sorular ve daha birçok ayrıntı hüseyin demir hocamızın anlatımlarıyla videomuzda..

10.sinif matematik polinomlar konusu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ekibimizden hüseyin hocamızın anlatımlarıyla lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik polinomlar konusu videolu anlatımı online soru çözümleri ücretsiz yaprak testi içinde çözülen videomuzda, çıkmış sorular lys 2010 soruları çözümleri ve bütün detayları bulabilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Behzat Hoca)
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)
2.
Polinomlar Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.Polinomlar Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.Polinomlar Özel Sorular (Veysel Hoca)
5.Polinomlar Özel Sorular (Yaman Hoca)

6.Polinomlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
7.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
8.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Özek Hoca)
9.Polinomlar Özel Sorular (Hasan Hoca)
10.Polinomlar Çıkmış Sorular (Murat Hoca)

9.sinif matematik temel kavramlar konusu videolu anlatimi

Ekol hoca 2009 20010 müfredatına göre dokuzuncu sınıf lise 1 9.sınıf matematik konuları içerisinde işlenen matematik 1 bölümü temel kavramlar videolu konu anlatımı na hoşgeldiniz. Konuda, rakam sayı sayma sayıları doğal sayılar pozitif negatif nedir tanımı özellikleri örnek soru çözümleri genel mantığı össde çıkmış sorular lysde çıkabilecek tarzda sorular ve çözümleri videomuzdadır. Herkese sınavlarında başarılar diliyoruz. Unutmadan 9.sınıf 1.dönem matematik yazılı soruları ve cevapları bu linkteki menümüzün altındadır.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Temel Kavramlar Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.Temel Kavramlar Videolu Konu Anlatımı (Erhan Hoca)
1.Temel Kavramlar Videolu Konu Anlatımı
1-A.Temel Kavramlar Yazılı Konu Anlatımı
2
.Temel Kavramlar Özel Sorular (Mustafa Hoca)
3.Temel Kavramlar Özel Sorular (Ahmet Hoca)
4.Temel Kavramlar Özel Sorular (Serhat Hoca)
5.
Temel Kavramlar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
6.Temel Kavramlar Yaprak Testi (Nejdet Hoca)

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS