Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

9.sinif matematik oran oranti sorulari testi

Ekol hoca lise birinci sınıf 9.sınıf matematik konuları (dersleri ve testleri) kapsamında bu başlığımızda sizlere ekolhoca matematik kadromuzun değerli öğretmenlerinden nejdet kirpi 'nin anlatımlarıyla lise 1 9.sınıf matematik oran orantı testi soru çözümleri online yaprak testi ni sunuyoruz. Oran orantı konusu ile ilgili diğer materyaller de vidyomuzun altındaki linklerimizdedir. Herkese artın herkesin eşit katsayıyla istediği bölümden girebildiği 2010 ygs ve 2010 lys de ayrıca 2011 ygs ve 2011 lys de başarılar diliyoruz.

Konu ile ilgili diğer başlıklar;
1.Oran Orantı Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Oran Orantı Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)

1-A.Oran Orantı Yazılı Konu Anlatımı
2.Oran Orantı Özel Sorular (Doğan Hoca)
3.
Oran Orantı Özel Sorular (Tekin Hoca)
4.Oran Orantı Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Lys matematik 1 doğal sayilar testi soru çözümleri

Ekol hoca 2010 yükseköğretime giriş sınavı -2010 ygs- ve 2010 lisans yerleştirme sınavları -2010 lys- ye göre hazırlanıp yeniden düzenlenmiş sitemize hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Sizlere ekolhoca matematik öğretmenlerimizden nejdet kirpi hocamızın sizlere hazırladığı ygs matematik doğal sayılar konusu testi soru çözümleri online yaprak testi ni videolu bir şekilde aşağıda çözüyor. İyi seyirler. Diğer matematik konuları na buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Doğal Sayılarda Dört İşlem Videolu Konu Anlatımı

Lise 1 matematik köklü sayilar testi sorulari

Ekol hoca matematik testleri kapsamında şimdi sizlere 13 kişilik ekol hoca matematik kadromuzdan nejdet kirpi hocamız sizlere iki video içerisinde lise 1 lise bir dokuzuncu sınıf 9.sınıf matematik köklü sayılar soru çözümleri online yaprak testi ve özel çıkmış soruları ücretsiz ttnetvitamin kalitesiyle videomuzda izleyebilirsiniz.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)
1-A.Köklü Sayılar Yazılı Konu Anlatımı
2.
Köklü Sayılar Özel Sorular (Sefer Hoca)
3.Köklü Sayılar Özel Sorular (Doğan Hoca)
4.Köklü Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

9.sinif matematik üslü sayilar testi sorulari

Ekol hoca lise birinci sınıf lise 1 9.sınıf matematik testleri nden selamlar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere dokuzuncu sınıf ygs ve lys matematik bölümü testleri nden soru çıkartan üslü sayılar testi soru çözümleri onlin yaprak testi cevapları nı ekolhoca matematik öğretmenlerimizden nejdet kirpi hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki soruları çözüyoruz. Herkese ygs 2010 ve lys 2010 soruları ve cevapları nda başarılar.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Serdar Hoca)
1.Üslü Sayılar ve Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
1-A.Üslü İfadeler Yazılı Konu Anlatımı
2.
Üslü Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
3.Üslü Sayılar Özel Sorular (İhsan Hoca)

10.sinif matematik basit eşitsizlikler testi sorulari

Ekolhoca matematik dersleri nden merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf matematik ve lise son ygs 2010 ve inşallah kazanan lys 2010 adaylarına çok özel soruları nejdet kirpi hocamızın anlatımlarıyla aşağıdaki videomuzda sizler için online olarak çözüyoruz. Herkese iyi çalışmalar ve sınavlarınızda başarılar diliyoruz ekolhoca matematik öğretmenleri olarak.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Basit Eşitsizlikler Videolu Konu Anlatımı
1-A.Basit Eşitsizlikler Yazılı Konu Anlatımı
2
.Basit Eşitsizlikler Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik asal sayilar ve faktöriyel testi sorulari

Ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik testleri kapsamında şimdi sizlere artık 2010 lys ve 2010 ygs sistemine göre tüm sayısal, sözel, eşit ağırlık, meslek liseli, imam hatip liseli arkadaşlarımıza hitap edecek ve katsayısı aynı olan bu konuyu nejdet kirpi hocamızın anlatımıyla ekolhoca matematik testimize başlayabiliriz. Bu seneki sınavda tüm arkadaşlara başarılar diliyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Faktöriyel ve Asal Çarpanlarına Ayırma Videolu Konu Anlatımı
2.
Faktöriyel ve Asal Sayılar Özel Sorular (2)

2010 Sbs 6.sinif türkçe testi soru çözümleri

Ekol hoca türkçe dersleri ve testleri nden merhaba arkadaşlar. 6.sınıf sbs 2010 türkçe testi cevap anahtarı aşağıdaki videomuzda samanyolu haber televizyonu tarafından çözülen ikibinon altıncı sınıf ortabir sbs soruları na çalışabilirsiniz. Ekolhoca türkçe ekibi olarak tüm öğrenci arkadaşlara başarılar diliyoruz. İsteyen arkadaşlar buradan 6.sınıf sbs 2010 cevap anahtarı na ulaşabilir.

Geometri özel seçme sorular

Ekol hoca geometri testleri ve soru çözümleri nden selamlar arkadaşlar. Sizlere mustafa ekol hoca mızdan geometri testleri niz aşağıdaki online ücretsiz ttnetvitamin ve 2010 yükseköğretime geçiş sınavı ve 2010 lisans yerleştirme sınavı na uygun olarak hazırladık. Sizlere sınavlarınızda başarılar diliyoruz ve şimdi elimize kağıt kalem alıp soruları çözmeye başlayalım..

2010 yükseköğretime geçiş sinavi türkçe testi

Ekol hoca lise son ların ikibinon da gireceği lise 4 12.sınıf lara 2010 Nisan ayının ikinci haftası uygulanacak yükseköğretime geçiş sınavı ygs 2010 iki kademeli üniversite aşamasının birinci ayağı olan 160 soruluk ygs testi nin 40 sorusunu türkçe soruları oluşturacak. Bu kapsamda sizlere bu sınavla ilgili önceden birkaç çıkmış soruyu aşağıdaki ekolhoca türkçe ekibimiz tarafından videolu anlatım yaparak çözüyoruz. Sınavda başarılar.
Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

2010 lisans yerleştirme sinavlari geometri testi

Ekol hoca lise matematik dersleri nden selamlar. Şimdi sizlere nejdet kirpi nin hazırladığı 2010 lys soruları ve cevap anahtarı na uygun biçimde hazırlanan online video testimizi aşağıdaki ekolhoca videosu kalitesiyle ücretsiz üyeliksiz olarak izleyebilirsiniz. İsteyen arkadaşlar geometri dersleri çalışma linkine buradan da ulaşabilirler. Lys 2010 da herkese başarılar.

Almanca fiil çekimleri aliştirmasi videolu

Ekol hoca almanca dersleri nde sizlerle daha önce işlediğimiz fiil çekimleri videolu konu anlatımı ndan sonra bu çalışmamızda sizlerle almanca fiil çekimleri alıştırmaları yapmaya çalışacağız. Almancada tüm fiiller "-e,-en" ile bitiririz. Yani mastar hale (çekimsiz hale) getiriyoruz. Konjugation der Verben konusu nu işliyoruz. Örneklerle almanca kelimenin kök hali ek almış hali ve cümle içinde kullanılan halini gösteriyoruz. Herkese iyi çalışmalar ve almanca sınavlar ınızda başarılar diliyoruz.

Almanca aile ve medeni durum videolu konu anlatimi

Değerli arkadaşlar bu kısa video çalışmamızda aile ve medeni durum üzerine bir çalışma yapacağız. Almanca videolu konu anlatımı mızda ünal hocamız almanca bir aile üzerinden bireyleri medeni durumları nı cümle içinde anlatıyor. Aile diyaloglarını gösteriyor. Almanca evli demek nasıl söylenir almanca kaç çocuğu olduğunu sormak almanca aile bireyleri anlatımı aşağıda ekolhoca almanca kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Almanca haben sahip olmak konusu videolu anlatimi

Değerli arkadaşlar bu ekolhoca vidyo çalışmamızda sizlerler almanca haben = bir şeye sahip olmak birşeyin üzerinde hakkı olmak denir. Keine = yok demektir. Cümle içinde; Wir haben keine zeit (bizim vaktimiz yok) gibi.. Almanca haben sahip olmak konusu videolu anlatımı ve cümle içinde örnek soruları online çıkmış sorular ve çözümleri ekol hoca almanca öğretmenimiz ünal özdal tarafından aşağıda anlatılıyor.

Almanca hava durumu sorulari videolu konu anlatimi

Değerli arkadaşlar bugünkü çalışmamızda hava durumu ile ilgili kısa bir çalışma yapacağız sizinle. Ekol hoca almanca a1 sertifika sınavı lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf almanca dersleri kapsamında almanca hava durumunu sormak için Wie ist das Wetter heute ? (Bugün hava nasıl ?) sorusunu soruyoruz. Buradaki das Wetter = hava manasına geliyor. Vidyomuzda resimli örneklerle kalıbı gösteriyoruz. Cevap olarak, es ist warm (hava sıcak). Es schneit (kar yağıyor). Es ist kalt (hava soğuk). Soru kalıpları nı da gösteriyoruz. Ünal hocamızla ekolhoca almanca videosu nu aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilirsiniz.

Ingilizce conjuctions videolu konu anlatimi

Merhaba arkadaşlar. Bu dersimizin konusu conjuctions. Yani ingilizce bağlaçlar konusu videolu anlatımı dır. Ekolhoca ingilizce dersleri kapsamında sizlere nilüfer hocamızın anlatımını sunuyoruz. Conjuctions ikiye ayrılır. Subordinating conjuctions ve coordinating conjuctions lar. Yan cümle bağlaçları ve iki yan cümleyi bağlayan bağlaçlar olarak iki ayrı başlığımız var. Buradaki yan cümle "ne,ya da,ne de,ya,hem hemde" gibi kalıplarla cümleleri birbirine bağlayan bağlaçlar ı aşağıdaki vidyomuzda yds 2010 cevap anahtarı na uygun bir şekilde işlemeye çalışacağız.

Edebiyat Romantizm Akimi Videolu Konu Anlatimi

Arkadaşlar ekol hoca edebiyat dersleri nden selamlar. Edebiyat akımları tarih sıralamasına göre gidiyor demiştik. Klasisizm den sonra romantizm akımı meydana gelmiştir. Romantizm, 18.yüzyılda klasisizm e tepki olarak asıl tepkisi fransız ihtilali ile birlikte gelmiştir. Romantizmin özellikleri nelerdir diyecek olursak; romantizm akımı akıl ve sağduyudan çok duygu ve coşku yer alır. Romantizm çağdaş edebiyatı örnek almıştır. Bunu yaparken de halk masalları halk özdeyişleri nden örnekler almıştır. Duygular açık seçik belirtilir. Mecaz ve benzetmeler çoktur, dil süslüdür. Romantiz akımının temsilcileri, J.J Rousseou, Lomartin, Goethe, Victor Hugo ... Ekolhoca edebiyat vidyomuzda devamını anlatıyoruz.

Almanca cümle yapilari videolu konu anlatimi

Değerli arkadaşlar ekol hoca almanca dersleri ve testleri nden selamlar. Şimdi sizlere ünal hocamızın anlatımlarıyla cümle yapıları konusu na bir bakalım. Almanca ich wohne oturmak der bus fahrt nach Isparta Benim babam Isparta 'ya gidiyor gibi. Almanca cümle yapısı konusu kalıpları videolu örnek soru çözümleri aşağıdaki vidyomuzda online olarak izleyebilirsiniz. Online ücretsiz almanca derslerimizi linkimizden takip edebilirsiniz.

Ilköğretim Lise Ingilizce Konulari Soru Çözümleri

Bedava İngilizce ÖğrenmekEkol hoca ilköğretim ortabir 6.sınıf sbs ingilizce ortaiki 7.sınıf sbs ingilizce ortason 8.sınıf sbs ingilizce ve lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf ingilizce dersleri konu anlatımları soru çözümleri ni ayrıca yeni sisteme göre 2010 yds (yabancı dil sınavı) ve kpds gibi çeşitli yabancı dil ile alakalı sınavlara hazırlayan siz vatandaşlarımıza bedava online ingilizce öğrenmek amacıyla açtığımız kategorimize hoş geldiniz. Aşağıdaki ekol hoca ingilizce kategorimizde sıralama yoluyla çeşitli konu anlatımları ve alıştırmaları sıraladık. Ayrıca ilköğretim ingilizce kitabı spot on six spot on seven spot on eight gibi kitapları ndaki alıştırma boşluk doldurmaları da sizler için çözüyoruz inşallah çözmeye devam edeceğiz ve listemizde yine bunları da yayınlıyoruz. Listemize yeni vidyolar eklendikce güncellenecektir.
  Sitemizde videolarıyla emeği geçen Özkan Çelen hocamıza, Nihat hocamıza ve diğer hocalarımıza bir teşekkürü borç biliriz.

-##İNGİLİZCE KONULARI - SORULARI##-
Bu bölüm ilköğretim 6.sınıf tan 8.sınıfa lise 1 den lise 4e ve kpds yds gibi sınava girecek arkadaşlara ortak hitap edecek şekilde düzenlenmiştir.

Tüm İngilizce Konuları - Sbs, Yds, Kpds [KONU ANLATIMLARI]

1.General Grammers and Tenses Videolu Konu Anlatımı
2.Future Tenses and Causatives Videolu Konu Anlatımı
3.Passive Active and Passive Infinitive Videolu Konu Anlatımı
4.Participles Videolu Konu Anlatımı
5.Gerund and Ifnitives Videolu Konu Anlatımı
6.Wish Clauses Videolu Konu Anlatımı
7.Adjective Complements Videolu Konu Anlatımı
8.Countables and Uncountables Videolu Konu Anlatımı
9.Noun Clauses Videolu Konu Anlatımı
10.Stuructures Videolu Konu Anlatımı
11.Articles and No Articles Videolu Konu Anlatımı
12.Modals Videolu Konu Anlatımı
13.State Verbs Videolu Konu Anlatımı
14.Comparatives and Superlatives Videolu Konu Anlatımı
15.If Clause Videolu Konu Anlatımı
16.Complete The Sentences Videolu Konu Anlatımı
17.Translation Rules Videolu Konu Anlatımı
18.General Reading Videolu Konu Anlatımı
19.Find The Different Sentences Videolu Konu Anlatımı
20.Dialogues and Situations Videolu Konu Anlatımı
21.Am Is Are Videolu Konu Anlatımı
22.Past Perfect Tense Videolu Konu Anlatımı
23.Past Perfect Continuous Tense Videolu Konu Anlatımı
24.Future Tense Videolu Konu Anlatımı
25.Future Continuous Tense Videolu Konu Anlatımı
26.Future Tense Be Going To Kalibi Videolu Konu Anlatımı
27.Future Perfect Tense Videolu Konu Anlatımı
28.Simple Present Tense Videolu Konu Anlatımı (Özkan Hoca)
28.Simple Present Tense Videolu Konu Anlatımı (Nihat Hoca)
28.Simple Present Tense Positive Videolu Konu Anlatımı
29.Simple Present Tense Yes No Questions Videolu Konu Anlatımı
30.Simple Present Tense Adverbs of Frequency Videolu Konu Anlatımı
31.Present Continuous Tense Videolu Konu Anlatımı
32.Conjuctions Videolu Konu Anlatımı
33.Irregular Verbs Videolu Konu Anlatımı (1)
33.Irregular Verbs Videolu Konu Anlatımı (2)

7.Sınıf İngilizce Kitabı (My English Seven)

My English Seven Sayfa 2 'deki Alıştırmaların Çözümleri

8.Sınıf İngilizce Kitabı (Spot On Eight)

Spot On Eight Sayfa 1-10 'deki Alıştırmaların Çözümleri

Spot On Eight Sayfa 34 'deki Alıştırmaların Çözümleri
Spot On Eight Sayfa 44 'deki Alıştırmaların Çözümleri
Spot On Eight Sayfa 45 'deki Alıştırmaların Çözümleri
Spot On Eight Sayfa 46 'deki Alıştırmaların Çözümleri

Ekstralar [SORU ÇÖZÜMLERİ]1.8.Sınıf Sbs 2009 İngilizce Testi Çözümleri
2.7.Sınıf Sbs 2009 İngilizce Testi Çözümleri

Yds 2010 sorulari ve çözümleri

Ekol hoca yabancı dil sınavı ile ilgili hazırladığımız bölümden herkese merhaba arkadaşlar. Şimdi bu bölümümüzde sizlere yabancı dil sınavı konuları soru çözümleri testleri önceden çıkmış sorular ve birçok videolu konu anlatımı nı ücretsiz yapmaya çalışacağız. Yds 2010 sonuçları soruları ve cevapları sonuçları yine burada yer alacak ayrıca 2010 yds sonuçları da burada yer alıyor. Herkese ikibinon yabancı dil sınavı nda başarılar diliyoruz ekol hoca ailesi olarak.

1.General Grammers and Tenses Videolu Konu Anlatımı
2.Future Tenses and Causatives Videolu Konu Anlatımı
3.Passive Active and Passive Infinitive Videolu Konu Anlatımı
4.Participles Videolu Konu Anlatımı
5.Gerund and Ifnitives Videolu Konu Anlatımı
6.Wish Clauses Videolu Konu Anlatımı
7.Adjective Complements Videolu Konu Anlatımı
8.Countables and Uncountables Videolu Konu Anlatımı
9.Noun Clauses Videolu Konu Anlatımı
10.Stuructures Videolu Konu Anlatımı
11.Articles and No Articles Videolu Konu Anlatımı
12.Modals Videolu Konu Anlatımı
13.State Verbs Videolu Konu Anlatımı
14.Comparatives and Superlatives Videolu Konu Anlatımı
15.If Clause Videolu Konu Anlatımı
16.Complete The Sentences Videolu Konu Anlatımı
17.Translation Rules Videolu Konu Anlatımı
18.General Reading Videolu Konu Anlatımı
19.Find The Different Sentences Videolu Konu Anlatımı
20.Dialogues and Situations Videolu Konu Anlatımı
21.Am Is Are Videolu Konu Anlatımı
22.Past Perfect Tense Videolu Konu Anlatımı
23.Past Perfect Continuous Tense Videolu Konu Anlatımı
24.Future Tense Videolu Konu Anlatımı
25.Future Continuous Tense Videolu Konu Anlatımı
26.Future Tense Be Going To Kalibi Videolu Konu Anlatımı
27.Future Perfect Tense Videolu Konu Anlatımı
28.Simple Present Tense Videolu Konu Anlatımı
28.Simple Present Tense Positive Videolu Konu Anlatımı
29.Simple Present Tense Yes No Questinos Videolu Konu Anlatımı
30.Simple Present Tense Adverbs of Frequency Videolu Konu Anlatımı

Lise 4 12.sinif fizik konulari

Ekol hoca lise dört 12.sınıf fizik müfredatı lise 4 12.sınıf fizik konuları na hoşgeldiniz arkadaşlar. Sizlere aşağıdaki listemizde onikinci sınıf fizik dersi konuları nı 1.dönem 2.dönem 1.yazılı soruları 2.yazılı soruları 3.yazılı soruları cevapları çözümleri ni sunuyoruz. 2010 Lys cevap anahtarı na göre düzenlenen arşivimize aşağıdan ulaşabilir isterseniz de lise fizik konuları na da buradan bakabilirsiniz.
Lise 4 12.Sınıf Fizik Konuları ve Soru Çözümleri :
1.Elektromagnetizma Videolu Konu Anlatımı
2.Elektromağnetik İndüksiyon Videolu Konu Anlatımı
3.Dalga Hareketi Videolu Konu Anlatımı
4.Işık Teorileri Videolu Konu Anlatımı
5.Atom Teorileri ve Paralel Hareket Videolu Konu Anlatımı

12.Sınıf Fizik Yazılı Soruları :
12.Sınıf Fizik 1.Dönem 1.Yazılı Soruları

11.sinif felsefe 1.dönem 2.yazili sorulari

11.sınıf felsefe 1.dönem 2.yazılı sorularıEkol hoca lise felsefe dersleri bölümümüzden merhaba arkadaşlar. Sizlere felsefe branşı grup öğretmenlerimizin lise 3 11.sınıf feslefe 1.dönem 2.yazılı sınav soruları nı yandaki resimde veriyoruz. Onbirinci sınıf felsefe sınav soruları nı ekolhoca felsefe öğretmenlerimiz bizzat okullarda uyguluyor ve kullanıyor. Yandaki 11.sınıf felsefe 1.dönem 2.klasik sınav soruları nı yandan çalışıp sınavınıza tam bir hazırlık sağlayabilirsiniz. Felsefe linkimize tıklayıp 11.sınıf felsefe konuları na da online ücretsiz videolu olarak çalışabilirsiniz.

Lise 3 11.sinif fizik konulari

Ekol hoca lise 3 11.sınıf fizik konuları ndan merhaba sevgili öğrenci ve mezun arkadaşlar. Sizlere şimdi ekolhoca fizik konuları ndan onbirinci sınıf lise üç fizik konuları soru çözümleri 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları ve cevapları örnek sorular çıkmış sorular online yaprak testler ve çeşitli soruları aşağıdaki özenle hazırlanmış listemizden inceleyebilir ve çalışabilirsiniz. İsterseniz bu linkten lise fizik konuları nın tümüne de ulaşabilirsiniz.
Lise 3 11.Sınıf Fizik Konuları ve Soru Çözümleri :
1.Yeryüzünde Hareket İmpuls Momentum Videolu Konu Anlatımı
2.Atış Hareketleri (Serbest,Düşey,Yatay) Videolu Konu Anlatımı
3.Basit Harmonik Hareket Videolu Konu Anlatımı
4.Genel Çekim Kanunu Videolu Konu Anlatımı
5.Düzgün Dairesel Hareket Videolu Konu Anlatımı
6.Elektrostatik ve Elektrik Akımı Videolu Konu Anlatımı

11.Sınıf Fizik Yazılı Soruları :
11.Sınıf Fizik 2.Dönem 1.Yazılı Soruları

Ingilizce dialogues and situations videolu konu anlatimi

Merhaba arkadaşlar ben nilüfer bostan. Bu dersimizde kpds yds uygulamaları ile başlıyoruz. İlk bölümümüz duruma uygun ifadeyi bul bölümü. Bize beş tane şık verilecek ingilizce cümelemize göre en uygun olan diyaloğu buraya yerleştireceğiz. Ekol hoca ingilizce dersleri kapsamında şimdi sizlere ingilizce dialogues and situations videolu konu anlatımı nı işleyelim. Sizlere ingilizce yds 2010 cevap anahtarı olacak şekilde özel soruları da çözeceğiz yine videomuzda.

Ingilizce find the different sentences videolu konu anlatimi

Merhaba arkadaşlar ben nilüfer hocanız. Bu dersimizde kpds üds yds de çıkan find the different sentences farklı cümleleri bulma konusu nu işleyeceğiz. Bu konu yds 2010 ingilizce cevap anahtarı nda son on soruda çıkan çok önemli garanti soru çıkartan konulardandır. Ekol hoca farklı kelimeyi bulma konusu genel işleyişi bizlere bir kaç cümle veriliyor. Bunlardan farklı olanı bulup şıklardan işaretlememiz isteniyor. Find the different sentences konu anlatımı ve örnek soru çözümleri ve yds kpds çıkmış sorular aşağıdaki vidyomuzdadır ekolhoca ingilizce iyi çalışmalar.

Ingilizce general reading videolu konu anlatimi

Merhaba sevgili arkadaşlar ben ekol hoca online ingilizce öğretmenlerinden nilüfer bostan. Bu dersimizde ingilizce general reading okuma parçaları okuma teknikleri ile başlıyoruz. Evet arkadaşlar size biz ilk başta bir okuma parçası vereceğiz bu okuma parçasını dikkatlice okuyacağız daha sonra ardından bu okuma parçası ile ilgili beş şıklı sorular vereceğiz (yds 2010 sınav soruları na uygun) sizlere pause yapmanızı isteyip belirli bir süre verip birlikte cevaplandıracağız. Birlikte yds'de çıkmış soruları ve cevapları nı yapacağız. Konu kelimeleri; ekol hoca, ekolhoca, online ingilizce öğrenmek, ingilizce dersleri, general reading, rules, okuma parçası, kuralları, tekniği, örnek soru çözümleri, ydsde çıkmış sorular

Ingilizce translations videolu konu anlatimi

Merhaba arkadaşlar ben ekolhoca ingilizce ekibinden nilüfer bostan. Yds 'nin türkçe ingilizce, ingilizce türkçe yada ingilizce ingilizce çevirileri nasıl yapılır teknikleri nelerdir birer birer ingilizce translations konusu nu inceleyelim. Rephrase konusu nu inceleyelim. Sizlere bu konu 2010 yds sonuçları nda da önemli bir yer tutacaktır. Sizlere ingilizce translation rules çeviri kuralları konusu örnek cümleler üzerinden ekolhoca kalitesiyle anlatıyor nilüfer hocamız. Ekol hoca ingilizce konu anlatımı mıza aşağıdaki vidyomuzda başlayabiliriz. Konudaki kelimeler; ingilizce translations konusu, ekol hoca videolu ingilizce dersleri, online ücretsiz ingilizce, translation rules, çeviri kuralları, bedava, ücretsiz, ders izle, 2010 yds sorularının cevapları, yds 2010 cevap anahtarı

Ingilizce complete the sentences videolu konu anlatimi

Merhaba arkadaşlar ben nilüfer bostan. Ekol hoca yds dersleri ne devam ediyoruz arkadaşlar. Şimdi sizlere ikinci bölümde complete the sentences yani cümleleri birleştirme konusu nu işleyeceğiz. İlk önce kalıba bir bakalım. İngilizce cümlelerde subject agreement yani özneler cümlede uyumlu mu ? bunu inceliyoruz. İkinci adımda cümlerlerde zamanlar birbiriyle uyumlumu anlam kayması var mı yani tense agreement i inceliyoruz. Üçüncü ve son adımda ise, işin içinde bir conjunction rules yani bağlaç kuralları var mı buna bakacağız. 3. kurala göre bazı cümleler sonuna +ing isteyebilir. İngilizce cümlede yapılar, no sooner gibi. Sizlere complete the sentences cümleleri birleştirme örnek yds 2010 testi çözümleri ne de bakacağız. Aşağıdaki vidyomuzda complete the sentences online ücretsiz ekol hoca ingilizce cümleleri birleştirme videolu konu anlatımı ekolhoca bedava vidyosunu seyret ingilizce dersleri

Ingilizce if clause videolu konu anlatimi

Merhaba arkadaşlar. Ben nilüfer bostan. Bu dersimizin konusu ekol hoca ekibimiz tarafından hazırlanan ingilizce if clause konusu dur. Yani ingilizce eğerli cümle kalıpları konusu videolu anlatımı dır. If clause konusu kalıbı If+Simple Present Tense+Simple Present Tense 'dir. Bu kalıptaki sonuç her iki tarafta da simple present tense kullanımı vardır ve başka türler kullanılamaz (değişmez). İf clause tipleri örneğin tip 1 de If+Simple Present Tense+will+V1 gibi kalıpları da anlatacağız. Şimdi sizlere bu konuyu ekol hoca ingilizce dersleri ekibimizden nilüfer bostan hocamız tarafından videolu online ücretsiz üyeliksiz if clause konusu kpds 2010 yds ikibinon bedava anlatımı nı yapalım.

Almanca ikametgah oturma konusu videolu anlatimi

Değerli ekolhoca almanca eğitim öğrenci arkadaşlarımız şimdi sizlere almanca a1 sertifika sınavı start deutsch 1 sözlü sınavı konuları nı işlemeye devam ediyoruz. Almanca da oturma ikametgah ile ilgili soruları aşağıdaki vidyomuzda sizlere özel ünal hocamızın anlatımlarıyla izleyebilrsiniz. Herkese ekol hoca grubu olarak sınavlarınızda başarılar diliyoruz. Bilder, miete, strabe, küche, zimmer, garage, garten, arbeitszimmer kelimleri cümle içinde kullanımı nı işleyeceğiz.

Almanca yeme içme kahvalti diyaloglari videolu konu anlatimi

Değerli arkadaşlar ekol hoca almanca bu vidyo serimizde lise almanca dersleri ve toefl a1 sınavı bölümlerinden sözlü sınavda mülakattaki soru çıkartan konuları ndan yeme ve içme konusu dur. Essen und Truken konusu sabah kahvaltı diyalogları ne yeriz ne kadar yeriz içtiğimiz içecekler saat kaçta kahvaltı yapıyorsunuz eti seversiniz sevdiğiniz yiyecekler almanca çevirileri cümleleri online ücretsiz almanca anlatımı nı aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilirsiniz.

Almanca kendini tanitma soru sorma videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri kapsamında şimdi sizlere lise almanca kpds yds ve a1 aile birleşimi sınavı toefl gibi sınavlara hazırlanan arkadaşlarımız için ünal hocamızın anlatımlarıyla almancada kendini tanıtma karşıdaki kişiye yada üçüncü tekil şahısa soru sorma şeklinde tekrar yapacağız. Stellen sie fragen sorular yöneltme leri yapacağız. Almanca örnek cümleler üzerinden resim videolu almanca anlatımı aşağıdadır.

Almanca ev ile ilgili kelimeler videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri Ünal ÖZDAL'dan herkese merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere almancada ev ile ilgili kelimeler evin içeriği evdeki odalar eşyaların tanıtımı nasıl söylenir yazılışı nasıldır gibi sorulara birlikte cevap vereceğiz. Sizlere şimdi almanca die Wohnung konusu nu işleyeceğiz. Almanca banyo oturma odası lavabo yatak odası mutfak ranza yemek odası çalışma odası küvet duş televizyon mobilya vb. objelerin söylenişi yazılışı yani sizlere online almanca öğrenme yi sunmayı amaçlıyoruz.

Almanca fiil çekimleri videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden selamlar. Şimdi sizlere ünal özdal hocamızdan lise online almanca dersleri almanca aile birleşimi sınavı dersleri nden olan almanca düzenli ve düzensiz fiil çekimleri konusu nu işleyeceğiz. Almancada kelimelerin yapıları na göre sonlarına aldıkları "-en,-e,-st,-en,-t" gibi kelimelerin kullanıldığı yerleri göreceğiz. Fiil çekimleri ni örnekler üzerinden de işleyeceğiz.

7.sinif matematik oran oranti testi sorulari

7.sınıf matematik oran orantı testiEkol hoca ilköğretim yedinci sınıf 7.sınıf matematik testleri nden şimdi sizlere murat hocamızın hazırladığı 7.sınıf sbs 2010 da önemli bir yer tutan oran orantı soru çözümleri online ücretsiz bedava üyeliksiz yaprak testi ni yandaki resim dosyamızda bir kez tıklama ile büyütüp çözebilir testi n cevapları nı en alttaki cevap anahtarı ndan kontrol edip doğru sayınızı ölçebilirsiniz. Ekolhoca matematik testi ni isterseniz de bilgisayarınıza sağ tık farklı kaydet yoluyla indirip yazıcınızdan çıktı alıp da çalışabilirsiniz.

7.sinif matematik istatistik ve grafikler testi sorulari

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri nden selamlar. Şimdi sizlere ekolhoca matematik öğretmenlerimizden murat akyüz hocamızın hazırladığı ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf istatistik ve grafikler konusu soru çözümleri online yaprak testi ücretsiz deneme sınavı nı yandaki resim şeklindeki sbs 2010 7.sınıf a uygun şekilde çalışabilir cevap anahtarı ndan doğru sayınızı kontrol edebilirsiniz arkadaşlar.

Ingilizce comparatives and superlatives videolu konu anlatimi

Ekolhoca ilköğretim lise ingilizce dersleri kapsamında şimdi sizlere ekol hoca ingilizce evren okuşluğ hocamızın anlatımlarıyla bu dersimizde comparatives and superlatives konusu yani daha ve en kelimeleri kullanımı konusu nu anlatacağız inşallah. Bu konu yds 2010 de çok soru çıkartan önemli konulardandır. İngilizce de daha ve en kelimeleri adjectives yani sıfatlarla birlikte kullanılır. Fast : hızlı, slow : yavaş, big : büyük, small : küçük gibi kelimeler adjectives with one syallable (bir heceyle yapılmış olan sıfatlar grubu) manasına gelir. Comparatives te daha manasına kelimelerin sonuna "-er" takısı sayesinde yapılır. Mesela fast hızlı demek "faster" daha hızlı demek "the fastest" en hızlı manasına gelir. Vidyomuzda daha geniş izleyebilirsiniz.

7.sinif matematik genel yetenek testi sorulari

7.sınıf matematik genel yetenek problemleriEkol hoca ilköğretim ortaiki matematik konuları ndan biri olan ve ilköğretim yedinci sınıf 7.sınıf 2010 sbs de birçok soru çıkartan ekolhoca matematik ekibimizden murat hocamızın hazırladığı 7.sınıf matematik genel yetenek problemleri online ücretsiz bedava üyeliksiz yaprak testi ni yandaki resim şeklindeki testi mizden çalışabilir cevapları nızı en alttaki cevap anahtarı ndan ölçebilir kontrol edebilirsiniz. Sizlere bu seneki 7.sınıf sbs de ekolhoca ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Ingilizce state verbs videolu konu anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri nden selamlar arkadaşlar. Sizlere ekolhoca online ingilizce dersleri ekibimizden bu vidyomuzda nilüfer bostan 'ın anlatımları ile ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf ortason lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf ingilizce dersleri ve testleri ve özellikler ikibinon yds 2010 ikibinon 2010 kpds sınavı nda yine soru çıkartan state verbs yani durum bildiren fiiler konusu anlatımı nı göreceğiz. Bu fiiler kesinlikle Verb+ing deki ing takısını alamazlar. Suggestions önermeler konusu nu yine bu vidyomuzda işleyeceğiz. Suggestions kalıpları örnek cümleler üzerinden anlatımı. Sizlere örnekli cümleler üzerinden ekol hoca ingilizce anlatımımıza geçelim.

7.sinif matematik tam sayilar mutlak değer testi

7.sınıf matematik tam sayılar testiEkolhoca ilköğretim matematik dersleri ve testleri kapsamında şimdi sizlere togay hocamızın bizzat hazırladığı ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf matematik tam sayılar online yaprak testi soru çözümleri deneme sınavı tarama testi konu kavrama soru çözümleri ni yandaki resim şeklinde cevap anahtarı en altında olan testi mizde bakabilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar 2010 sbs 7.sınıf ta başarılar dileriz.

Ingilizce articles and no articles videolu konu anlatimi

Ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf online ingilizce dersleri kpds ikibinon 2010 yds soruları ve cevapları kapsamında siz sevgili arkadaşlarımız evren hocamızın sizlere şimdi anlatacağı konu pre intermediate 2 kapsamında articles and no articles konusu nu işleyeceğiz. Article deyince aklımıza a, an ve the bölümü gelmeli. Zaten no articles bölümü de bunların hiçbirinin (a, an ve the) kullanılmadığı bölümdür. A ve an ingilizce bir anlamına gelen tekil nesneden önce kullanılıyor. Article bölümünü iki ana başlıkta yani definite ve indefinite olarak inceleyeceğiz. Sizlere ekolhoca ingilizce ekibi olarak vidyomuzda konuyu anlatmaya başlayalım. Yine bu konu kpds ikibinon ve 2010 yds konuları ndan dır. O yüzden bu sınavlara girecek adaylarımızın daha dikkatli dinlemeleri gerekiyor arkadaşlar.

7.sinif matematik kar zarar problemleri testi sorulari

7.sınıf matematik kar zarar problemleriEkol hoca ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf matematik kar zarar problemleri ne hoş geldiniz. Şimdi sizlere 7.sınıf 2010 sbs çözümleri kapsamında sizlere ekolhoca ekibimizden togay hocamızın cevap anahtarı en altında olan 20 soruluk kar ve zarar problemleri online ücretsiz bedava ttnetvitamin yaprak testi yandaki resim şeklindeki dosyamızdadır. Tekrar herkese ekolhoca grubu olarak 2010 sbs 7.sınıf da başarı dileklerimizi sunuyoruz sevgili dostlar.

Geometri üçgenler össde çikmiş sorular

Ekol hoca geometri dersleri nden ben mustafa mete ekol. Tüm öğrenci dostlara merhabalar. Sizlere lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geometri üçgenler konusu össde çıkmış sorular online yaprak testi deneme sınavı ve özel soruları aşağıdaki vidyomuzda 2010 lys ikibinon lisans yerleştirme sınavı ve 2010 ygs ikibinon yükseköğretime giriş sınavı kategorilerine uygun olarak tekrar hazırlanmıştır. Herkese sınavlarda tekrar başarılar diliyoruz.

7.sinif sbs 2010 sorulari ve çözümleri

Ekol hoca matemematik grubu öğretmenlerimizin siz sevgili ikibinon seviye belirleme sınavı öğrencileri için hazırladığı ücretsiz bedava üyeliksiz ttnetvitamin kategorisinde sizlere yedinci sınıf 2010 sbs 7.sınıf 2010 sbs testi soruları ve cevapları nı aşağıdaki listemizde konu konu kategorilere ayırıp harf alfabesine göre gruplandırdık. İsteyen arkadaşlarımız için ilköğretim 7.sınıf sbs matematik konuları nı buradan çalışabilirler. Herkese 7.sınıf 2010 sbs de başarılar diliyoruz.
Analitik Düzlem Testi
Birinci Dereceden Eşitsizlikler Testi
Çember Daire Silindir Testi
Çokgenler Dörtgenler Testi
Doğru Grafiği Testi
Faiz Problemleri Testi
Genel Yetenek Testi
İstatistik ve Grafikler Testi
Kar Zarar Problemleri Testi
Oran Orantı Testi
Tam Sayılar Mutlak Değer Testi
Üçgenler Testi

7.sinif matematik faiz problemleri sorulari

7.sınıf matematik faiz problemleriEkol hoca ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf matematik dersleri nden selamlar arkadaşlar. Şimdi sizlere togay hocamızın hazırladığı sbs 7.sınıf 2010 testi soruları ve cevapları na hazırlık ve çalışma niteliğin faiz problemleri yaprak testi deneme soruları online konu kavrama testi ve sbsde çıkmış sorular ı yandaki resim şeklindeki yirmi sorulu ve cevap anahtarı en altında olacak şekilde sizler için hazırladık iyi çalışmalar ekol hoca dan başarılar.

7.sinif matematik çokgenler dörtgenler testi sorulari

7.sınıf matematik çokgenler dörtgenler testiEkol hoca ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf matematik dersleri ve testleri nden selamlar. Şimdi sizlere ilköğretim 7.sınıf matematik çokgenler dörtgenler testi soruları ile yandaki resim şeklindeki testimizde cevap anahtarı testi n en altında olacak şekilde ekolhoca matematik ekibimizden togay hocamız hazırladı. Herkese 7.sınıf sbs ikibinon başarılar diliyoruz arkadaşlar.

7.sinif matematik çember daire silindir testi sorulari

7.sınıf matematik çember daire silindir soru çözümleriEkol hoca ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf matematik sbs dersleri kapsamında siz sevgili arkadaşlarımıza özel ekolhoca matematik öğretmenlerinden togay hocamızın hazırladığı 7.sınıf matematik çember daire silindir testi soru çözümleri online yaprak testi deneme sınavı tarama konu kavrama testi ile yandaki resim şeklindeki testimizde cevap anahtarı soruların en altında olacak şekilde 2010 yedinci sınıf sbs ye göre hazırlanmıştır. Herkese ekol hoca ailesi olarak ikibinon seviye belirleme sınavı ve 7.sınıf matematik yazılı sınavı soruları nda da ayrıyetten başarılar diliyoruz.

7.sinif matematik doğru grafiği testi sorulari

7.sınıf sbs matematik doğru grafiği sorularıEkol hoca ilköğretim ortaikinci sınıf yedinci sınıf 7.sınıf sbs 2010 matematik testi ile ilgili dersleri miz kapsamında şimdi de sizlere ekolhoca 7.sınıf matematik doğru grafiği testi soru çözümleri online cevap anahtarı soruların en altında olan yaprak testi ile yandaki resim şeklindeki vidyomuzdaki yirmi doğru grafiği sorusunu çözerek ikibinon yedinci sınıf sbs ye hazırlanmaya devam edebilirsiniz. Ben 7.sınıf matematik konu anlatımları çalışmak istiyorum diyenler de buradan bakabilir. Ekol hoca tüm sınavlarınızda sizlere başarılar diler.

Lys matematik polinomlar konusu çikmiş sorular

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında tüm öğrenci arkadaşlara merhabalar. Siz sevgili lise 4 son 12.sınıf öğrencileri ve mezun arkadaşlarımızı ilgilendiren bu matematik başlığımızda sizlere konuyu mustafa murat yavaş hocamız anlatıyor. 1996 dan bugüne kadar össde çıkmış polinom soruları nı sizlere çözüyor ve lys 2010 sınavı na hazırlıkta yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlere tekrar tekrar ygs 2010 da ve lys 2010 da başarılar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Behzat Hoca)
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca)
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)
2.
Polinomlar Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.Polinomlar Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.Polinomlar Özel Sorular (Veysel Hoca)
5.Polinomlar Özel Sorular (Yaman Hoca)

6.Polinomlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
7.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
8.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Özek Hoca)
9.Polinomlar Özel Sorular (Hasan Hoca)

Almanca zorunluluk fiili müssen videolu anlatimi

Ekol hoca lise almanca dersleri kapsamında ve ücretsiz toefl hazırlık aile birleşimi sınavı konuları ndan olan müssen fiili ni anlatacağız bugün sizlere. Almanca da müssen fiili zorunda olmak ve gereklilik gibi iki eylem türünde kullanılıyor. Gitmek zorundayım, almam lazım gibi cümlelerde kullandığımız haldir bu. Sizlere almanca modal fiiler kapsamında hatırlatmalar yapıyoruz. W-fragen soruları nı anlatarak çözüyoruz. Herkese sınavlarda başarılar.

Ingilizce structures videolu konu anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri nden selamlar arkadaşlar. Ekol hoca Ücretsiz ingilizce dersleri mizden sizlerle bugün ingilizce stuctures yapılar kalıplar konusu göreceğiz. Bu yapılar karşımıza belirli başlı üst düzey sınavlarda öncelikli olarak kpds 2010 ikibinon yds gibi sınavlarda karşımıza çıkacaktır. When (-dığı zaman) before (-den önce) as soon as (yapar yapmaz) as long as (-dığı sürece) once (-dığı zaman) by the time (-dığı zaman) kalıpları mızı bu dersimizde işleyeceğiz. Bu kalıpları simple present tense ve simple past tense ile kullanacağız ve çeşitli örneklerle pekiştireceğiz inşallah. Şimdi dersimize başlayabiliriz.

Ingilizce noun clauses videolu konu anlatimi

Ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf online ingilizce ücretsiz ingilizce dersleri kapsamında Nilüfer Bostan hocamızın anlatımlarıyla ingilizce toefl konuları ndan olan noun clauses (isim cümlecikleri) konusu videolu anlatımı nı ekol hoca kalitesiyle aşağıda yapıyoruz. Özellikle bu konunun 2010 yds soruları ve cevapları nda önemli bir yer tutacağının dikkatini çekmek istiyoruz. Sizlere noun clauses konusu nu örnekli cümlelerle tercüme ederek nilüfer hocamız anlatıyor. As a subject özneler as an object nesneler subjective complement preposition gibi kavramları da ekol hoca vidyomuzda açıklıyoruz.

Almanca ayrilabilen fiiler videolu konu anlatimi

Almanca dersleri ekol hoca online çalışma videolarımızdan sizlere merhaba arkadaşlar. Sizlere kenan hocamızın anlatımlarıyla ücretsiz üyeliksiz olarak lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf yds almanca kpds sınavı gibi sınavlara ayrıca aile birleşimi sınavı online dersleri çalışmaya devam ediyoruz. Bu vidyomuzda almanca ayrılabilen fiiler eylemler konusu nu anlatacağız. Almanca ayrılabilen fiiler şunlardır; anfengen, aufhören, anrufen, aufmachen, zumachen,abholen gibi.. Ayrıca w-fragen konusu nu da anlatmaya başlayalım.

Almanca aile birleşimi sinavi ücretsiz dersleri

Ekol hoca online tüm eğitim öğrenim dersleri kapsamında sizlerle dört kişilik özel almanca öğretmen kadromuzla birlikte üyeliksiz online bedava almanca aile birleşimi dersi veriyoruz. Derslerimizi aşağıdaki listemizden ücretsiz olarak izleyebilir sizde vize sınavları, a1 sınavı, toefl a çalışabilirsiniz. Ekol hoca öğretmenleri olarak sizlere başarılar diliyoruz.

1.Almanca Şahıs Zamirleri Videolu Konu Anlatımı (Belgin Hoca)
1.Almanca Şahıs Zamirleri Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
2.Almanca Soru Kalıpları Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
2.Almanca Soru Kelimeleri Videolu Konu Anlatımı (Belgin Hoca)
3.Almanca Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
4.Almanca Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Belgin Hoca)
5.Almanca Günlük Konuşma Cümleleri Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
6.Almanca Alfabesi Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
7.Almanca Saatler Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
8.Almanca Artikeller Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
9.Almanca Yiyecekler Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
10.Almanca Mektup Yazma Kuralları Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
11.Almanca Cümle Kuralları Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
12.Almanca Zaman Belirteçleri Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
13.Almanca Fiiler Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
14.Almanca Temel Kalıplar Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
15.Almanca Ayrılabilen Fiiler Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
16.Almanca Zorunluluk Fiili Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
17.Almanca Fiil Çekimleri Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
17.Almanca Fiil Çekimleri Alıştırmaları (1) (Ünal Hoca)
17.Almanca Fiil Çekimleri Alıştırmaları (2) (Ünal Hoca)
18.Almanca Ev İle İlgili Kelimeler Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
19.Almanca Kendini Tanıtma Cümleleri Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
20.Almanca Yeme İçme Kahvaltı Diyalogları Videolu Konu Anlatımı
20.Almanca Yeme İçme Kahvaltı Diyalogları Alıştırmaları (Ünal Hoca)
21.Almanca İkametgah Oturma Soruları Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
22.Almanca Cümle Yapıları Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
23.Almanca İle İlgeci Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
24.Almanca İyelik Ekleri Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
25.Almanca Aile ve Medeni Durum Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)
26.Almanca Hava Durumları Videolu Konu Anlatımı (Ünal Hoca)

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS