Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Lise 1 9.sinif biyoloji konulari

Ekol hoca biyoloji ekibimizin hazırladığı biyoloji dersleri nden herkese selamlar. Şimdi sizlere ekol hoca lise biyoloji branşı öğretmenlerimizin hazırladığı dokuzuncu sınıf lise 1 lise bir 9.sınıf biyoloji konuları anlatımı videolu soru çözümleri 9.sınıf online denemeleri dokuzuncu sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları nı ve yazılı konu anlatımları nı da aşağıda vermiş olduğumuz biyoloji listesinde bulabilirsiniz.

Lise 1 9.Sınıf Biyoloji Konuları ve Soru Çözümleri :
Enzim, Atp ve Metabolizma
Hücre
Hücre Bölünmeleri
Canlıların Sınıflandırılması
Ekoloji

lise 4 12.sinif integral konusu

Ekol hoca yeni müfredat sistemine göre düzenlenmiş sitemize hoş geldiniz. Şimdi sizlere aşağıdaki listemizde onikinci sınıf lise son a ait integral ile ilgili tüm bilgileri sunuyoruz ve matematik linkimizden diğer konuları na bakabileceğinizi hatırlıyoruz. Ygs 2010 ve lys 2010 da sizlere başarılar arkadaşlar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;

1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Nejdet Hoca)
1-A.İntegral Yazılı Konu Anlatımı
2.İntegral Uygulamaları Özel Sorular
3.
İntegral Özel Sorular

Lys 2010 matematik 2 testi hazirlik sorulari

Ekol hoca matematik ailesi olarak sizleri ikibinon daki ygs ve lys ye hazırlamaya başladık inşallah devam edeceğiz arkadaşlar. Şimdi bu kapsamda sizlere lys 2010 a hazırlık için ekol hoca matematik öğretmenlerimiz tarafından çözülen soruları aşağıdaki vidyomuzda sizlere anlatımlı bir şekilde çözüyor ve cevap anahtarı nı da veriyoruz.

Lys matematik integral uygulamalari

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında tüm arkadaşlara merhaba. Sizlere ekol hoca lys 2010 levent hocamızın anlatımlarıyla integral konusu nu dört parça düşünürsek son parçası integral uygulamaları konusu anlatımı ve soru çözümleri ni şimdi göreceğiz. İntegral uygulamaları nda belirli bir alan ve hacmin nasıl bulunur sorusuna cevap vereceğiz. İntegral ile alan arasındaki ilişki integral ile alan arasındaki ilişki nedir tanımı özellikleri örnek testi soru çözümleri aşağıdaki vidyomuzdadır.
Bölüm 1

Bölüm 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Nejdet Hoca)
1-A.İntegral Yazılı Konu Anlatımı
2.
İntegral Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.İntegral Özel Sorular (Tekin Hoca)

Almanca fiiller videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden merhaba arkadaşlar. Bu bölümümde ise sizlerle almanca fiil çalışması yapacağız. Lesen laufen Fussbal spielen tennis spielen golf spielen klettern ski laufen tauchen futbol oynamak gezmek kitap okumak koşmak gibi kelimeleri tekil hallerini almanca söylemek konuşmak yazmak çoğul hallerini yazmak almanca fiil cümleleri kurmak ile ilgili Ünal ÖZDAL hocamızın vidyosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

6.sinif matematik öteleme konusu testi sorulari

ekol hocaEkol hoca ilköğretim matematik dersleri kapsamında ben togay hocanız sizlere merhaba sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim ortabir altıncı sınıf sbs düzeyi 6.sınıf matematik konuları nıza yardımcı olmak amacıyla sizlere 6.sınıf matematik ikinci 2.dönem konusu beşinci 5.ünite de işlenen öteleme testi soruları online yaprak testi cevap anahtarı ve cevapları testi n en altında olmak üzere sizlere ücretsiz bedava ttnetvitamin kalitesinde sunuyoruz.

6.sinif matematik oran oranti testi sorulari

ekol hocaEkol hoca matematik dersleri nden selamlar sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim altıncı sınıf matematik ve sbs 2010 6.sınıf matematik testi ile ilgili soruları yandaki resim dosyamıza bakarak çözebilirsiniz. 6.sınıf matematik oran orantı testi cevap anahtarı da testimizin en altında sıra ile listelenmiştir. Siz sevgili ortabirlere 6.sınıf sbs 2010 2011 .. de başarılar diliyoruz ekol hoca ailesi olarak.

ilköğretim 6.sinif matematik konulari

Ekol hoca ilköğretim ortabir matematik dersleri ve testleri nden merhaba arkadaşlar. Sizlere onkişilik matematik öğretmenli ekol hoca kadromuzda hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlere aşağıdaki ders listesinde sizlere 6.sınıf matematik konu anlatımı soru çözümleri testleri yaprak testleri videolu sbs de çıkmış soruları sunmaya çalışıyoruz ekol hoca ailesi siz 6.sınıf lara yazılı soruları nda başarılar cevapları nda kolaylık diler.
İlköğretim 6.Sınıf Matematik Konuları ve Soru Çözümleri :
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı
1-A.
Kümeler Yazılı Konu Anlatımı
1-B.
Kümeler Yaprak Testi
2.Kümeler Özel Sorular
3.Olasılık Videolu Konu Anlatımı
3-A.
Olasılık Yazılı Konu Anlatımı
3-B.Olasılık Yaprak Testi
4.Olasılık Özel Sorular
5.
İstatistik ve Grafik Videolu Konu Anlatımı
5-A.İstatistik ve Grafik Yaprak Testi
5-B.
Grafikler Yaprak Testi
6.Tam Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca)
6.Tam Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)
7.
Tam sayılar Özel Sorular
8.Kesirler Yaprak Testi
8.Kesirler Yaprak Testi 2
9.
Ondalık Sayılar Videolu Konu Anlatımı
10.Öteleme Yaprak Testi
11.
Cebirsel İfadeler Yaprak Testi
12.Cebire Giriş Yaprak Testi

6.Sınıf 2008 Sbs Soru Çözümleri

Almanca temel kaliplar bilgiler konusu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden merhaba değerli arkadaşlar. Bugün sizlere almanca arzu ve isteklerimizi ifade etmek için kullandığımız möchten kelimesi üzerinde duracağız. Siz sevgili öğrenci arkadaşlar ve a1 sertifika sınavı na girecek vatandaşlarımıza özel hazırladığımız bu dersimizde almanca da genel soru kalıpları ayrılabilen fiiler bunların kullanımı nerede yaşıyorsun ne iş yapıyorsun gibi sorularda hep "n" ile başlar türkçe de cümleler almanca da da "w" ile başlıyor.

Almanca zaman belirteçleri konusu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden merhabalar değerli arkadaşlar. Bugünkü ünitemizde almanca zaman belirteçleri ni kullanarak cümleler ve sorular yapacağız. Almanca jeden morgen vormittag mittag nachmittag abend nacht almanca cümle yapısı zaman belirteçleri imleçleri kuralları videolu konu anlatımı örnek soru çözümleri ücretsiz olarak aşağıda yapıyoruz ve inşallah yapmaya devam edeceğiz. Ekol hoca ailesi olarak sınavlarınızda başarılar diliyoruz.

Almanca artikeller videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden selamlar sevgili öğrenci arkadaşlar. Ben Ünal hocanız sizlere bugün almancadaki artikeller konusu ve bunların yalın halde ve Unbestimmte halde gösterimi dir. Şimdi nominativ ve Unbestimmte hal konusu bir form içerisine girecek. Bu konunun her zaman çok zor olduğu düşünülür ama bu yanlıştır. Nominativ bestimmte artikel unbestimmte artikel akkusativ bestimmte artikel unbestimte artikel gibi kavramları aşağıdaki vidyomuzda anlatacağız.

Almanca cümleler konusu videolu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri kapsamında sizlere ekol hoca ekibimizin değerli hocalarından Ünal ÖZDAL hocamızın anlatımlarıyla almanca cümleler konusu videolu anlatımı yapmaya çalışacağız. Almanca devrik cümleler kurallı cümleler günlerin cümle içerisinde kullanımı yerleşimi nasıl kullanılır örnek cümleleri testleri soruları mevsimlerin kullanımı nı da yine bu konuda ömer hocamız sizlere anlatmaya çalışıyor. Herkese ekol hoca ailesi olarak sınavlarında başarılar diliyoruz.

Almanca mektuplaşma kurallari konusu videolu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri kapsamında lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf almanca dersleri ni sizlere ünal özdal hocamız anlatmaya devam ediyor. Şimdi almanca da mektup yazma kuralları düzeni dikkat edilmesi gereken yerler ile ilgili ekol hoca vidyomuzu izleyelim. Aile birleşme sınavı hazırlık soruları testi örnekleri çalışma konuları a1 sertifika sınavı soruları ile ilgili gerçekten önemli bilgiler veriyoruz. Almanca grameri ne göre giriş gelişme sonuç şeklinde mektup yazmak nasıl yazılır kuralları özellikleri örnekleri yine aşağıdaki vidyomuzdadır.

Almanca soru kaliplari videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri kapsamında tüm anadolu lisesi diğer liseler 9.sınıf lise 1 10.sınıf lise 2 11.sınıf lise 3 12.sınıf lise 4 almanca konu anlatımları kapsamında sizlere almanca soru kalıpları soru cümleleri konusu nu anlatacağız. Fragesatze almanca nerede oturduğunu öğrenmek sormak nereden geliyorsun nasılsın ne iş yapıyorsun wohnen ikamet etmek nerede yaşıyorsun leben soruları nı aşağıdaki ekol hoca almanca hocamız ünal ÖZDAL tarafından hazırlanan vidyomuzdan öğrenebilirsiniz.

Almanca yemek içmek diyalogları konusu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden merhaba arkadaşlar. Bu bölümümüzde sizlerle kısaca yemek ve içmek ile ilgili bir grup kelime üzerinde birlikte çalışacağız. Almanca ekmek das brot das el der Reis der joghurt die butter gibi kelimeleri bunların cümle içerisinde kullanımı yemek içme ilgili diğer şeyleri almanca söylemek konuşmak nasıl yazılır gibi sorulara aşağıdaki ekol hoca ekibimizden Ünal hocanın anlatımlarıyla izleyelim.

Almanca saatler okunuşu yazilişi konusu videolu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri kapsamında sizlere ben Ünal hocanız lise bir lise iki lise üç lise dört kpds yds ve a1 sertifika sınavı alan arkadaşlara almanya'ya girmek isteyen vatandaşlarımıza özel hazırladığımız bu bedava almana öğrenme vidyomuzda sizlere saatler konusu videolu anlatımı yapmaya başlıyoruz. Almanca saat nasıl sorulur almanca saat kaç demek nasıl söylenir yazılışı okunuşu eine sekunde fürf sekunden eine minute zwei muniten çoğullarla kullanılırsa saat soruluşlarında sekunde kelimesinin yanına "n" harfi konularak kullanılır sekunden gibi.

Almanca die Zahlen sayilar konusu videolu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Sizlere daha önce belgin hocamızın anlatımıyla almanca sayılar konusu anlatımı nı yapmıştık. Şimdi de Ünal hocamızın anlatımıyla almanca numaralar sayılar konusu nu anlatıyoruz. Almanca da sayılar konusu türkçenin tam aksinedir. Yani örneğin sayı iki haneli ise mesela onüç gibi 13 gibi bir sayıyı almanca önce arkadaki haneyi sonra öndeki haneyi söylüyoruz. 13 = dreizhen (okunuşu: dıhaytseyn) 14 = vierzehn (okunuşu: fiyıtseyn) zwanzig bu da yirmili rakamlardan itibaren kullanılan bir kelimedir. Almanca sayılar konusu almanca telefon numaraları telefonnummer konusu nun devamı vidyomuzdadır.

Almanca selamlaşma günlük konuşma cümleleri

Ekol hoca almanca dersleri nden selamlar arkadaşlar. Siz sevgili lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf almanca dersi konuları gören arkadaşlarımıza hem genel tekrar hem de almanca sınav soruları na çalışmanız için hazırladığımız dersleri ekol hoca almanca ekibimizden ömer hocamızın anlatımları ile online olarak aşağıdaki vidyomuzdan seyredebilirsiniz. Videomuzda almanca günlük selamlaşma merhabalaşma cümleleri gutan morgen hallo almanca adını soyadını söylemek almanca kendini tanıtmak ismimizi söylemek heiben adımızı söylemek bir yere gitmek commen almanca yer sormak nerede oturuyorsun demek wohnen almanca çalışmak arbeiten almanca sayılar die zahlen gibi kavramlar aşağıda açıklanıyor.

Almanca numaralar sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri nden tekrar merhaba sevgili arkadaşlar. Siz anadolu liseleri düz lise yabancı dil bölümü ve yds yabancı dil sınavı na girecek yada kpds sınavı na girecek arkadaşlarımız için almanca numaralar konu anlatımı sayılar konusu anlatımı ile aşağıdaki vidyomuzda belgin hocamız sizlere 1 den 100 e kadar almanca sayılar okunuşu yazılışı nasıl okunur teleffuz edilişi aksanlar ekler i öğretmeye çalışacağız.

Almanca soru kelimeleri videolu konu anlatimi

Ekol hoca almanca dersleri kapsamında tüm lise 1 dokuzuncu sınıf 9.sınıf lise 2 onuncu sınıf 10.sınıf lise 3 onbirinci sınıf 11.sınıf lise 4 onikinci sınıf 12.sınıf arkadaşlara ve mezun arkadaşlara selamlar. Sizlere belgin şahin hocamızın anlattığı almanca soru kelimeleri wo wer wie nerede kim nasıl almanca günlük ifadeler hallo guten morgen guten tag guten abang guten nacht tschüs auf wiedersehen woher wo yani almanca merhaba güneydın iyi günler iyi akşamlar iyi geceler hoşçakal nasıl söylenir telaffuz okunuşu bu gibi cümleleri aşağıdaki vidyomuzda açıklığı kavuşturmaya çalışacağız.

Almanca alfabesi videolu konu anlatimi

Ekol hoca lise almanca dersleri ve kpds yds almanca için herkese merhaba dostlar. Sizlere ekol hoca almanca ekibimizin değerli öğretmenlerinden Ünal ÖZDAL hocamızın anlatımlarıyla almanca alfabesi dasalphabet nedir tanımı okunuşu zeit ziel zettel wald wand papagei unterricht unglück schwester radiergummi gibi kelimeler almanca alfabe okunuşu telaffuzu nasıl okunur örnek cümleleri ücretsiz anlatımları ile ekol hoca a1 sertifika sınavı sözlü bölümü kendinizi tanıtma bölümü online almanca dersleri aşağıdaki vidyomuzdadır.

Almanca personel pronomen şahis zamirleri videolu anlatimi

Ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf almanca dersleri nden merhaba arkadaşlar ben ekol hoca almanca öğretmenlerimizden belgin şahin. İlk dersimizde almanca kendimizi nasıl tanıtırız onu öğreneceğiz ve en önemlisi almanca şahıs zamirlari ni öğreneceğiz. Hemen şahıs zamirlerimizle başlayalım. Personal pronomen ich du er sie es wir ihr sein bin bist ist sind kelimesi almanca ne demek nedir nerede kullanılır almanca alfabe okunuşu telaffuzu videolu online ücretsiz almanca dersleri konu anlatımı aşağıdaki vidyomuzda ekol hoca almanca kadrosu değerli hocamız belgin şahin anlatıyor.

Güncellendi

6.sinif cebirsel ifadeler sorulari

Ekol hoca ilköğretim lise matematik dersleri kapsamında şimdide sizlerden gelenler bölümümüzde istanbul 'dan Oğuzhan Özkul adlı sitemizden dersleri takip edip sınavlarına çalışan altıncı sınıf 6.sınıf ortabir öğrencimizin bizlere maille ulaştırdığı cebirsel ifadelerle ilgili özel anlatılmasını istediği kavramı Onur hocamız aşağıda vidyolu bir şekilde cevaplıyor. Cebirsel ifadeler yaprak testi ni de isteyen arkadaşlarımız verdiğimiz linkten çalışabilir cevap anahtarı testi n en altında olduğu için oradan soruları n cevapları nı kontrol edebilir.

7.sinif matematik olasilik ayrik olay ayrik olmayan olay

Ekol hoca matematik dersleri nden tüm öğrenci dostlara buradan merhaba sevgili arkadaşlar. Sizlere ilköğretim ortabir altıncı sınıf ve ortaiki yedinci sınıf matematik olasılık konu anlatımı kapsamında anlatılan ayrık olay ayrık olmayan olay kavramı nedir tanımı nedir özellikleri örnekleri kuralları formülü soru çözümleri ile ilgili birçok terimi ekol hoca ekibimizle açıklamaya çalışıyoruz herkese iyi çalışmalar.

8.sinif matematik kombinasyon konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim ortason sekizinci sınıf matematik dersleri yazımızdan onur hocamızın ekol hoca kalitesiyle matematik konu anlatımı na hoş geldiniz. İlköğretim 8.sınıf matematik kombinasyon konusu videolu konu anlatımı nı aşağıda sizlere sunmaktayız. Ayrıca onur hocamızla kombinasyon konusuna çalışarak 8.sınıf 2010 sbs a da tam anlamıyla ücretsiz bedava üyeliksiz online yaprak testleri miz soru çözümleri ve cevap anahtarı da vardır. Ekol hoca matematik öğretmenleri olarak sizlere sınavlarınızda başarılar diliyoruz.

7.sinif matematik faktöriyel permütasyon konusu

Ekol hoca matematik desleri kapsamında sizlere onur hocamızın anlatımıyla ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf matematik faktöriyel ve permütasyon videolu konu anlatımı nı aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilirsiniz. Faktöriyel ve permütasyon işleminde faktöriyelde çarpma işlemini iyi ve doğru yapabilmek önemlidir. Permütasyon Genel çarpma kuralı nı vidyomuzda sizlere gösteriyoruz.

Geometri kenarortay soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri kapsamında lütfü zorlu hocamızın hazırlamış olduğu ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf ortaüç sekizinci sınıf 8.sınıf matematik kenarortay konusu olarak lise 1 lise bir dokuzuncu sınıf 9.sınıf lise 2 lise iki onuncu sınıf 10.sınıf lise 3 lise üç onbirinci sınıf lise 4 lise dört onikinci sınıf 12.sınıf geometri dersleri adı altında kenarortay soru çözümleri testi çıkmış sorular yaprak testi ile aşağıdaki vidyomuzdan konumuzu izleyebilirsiniz.

Geometri dik üçgenler soru çözümleri

Ekol hoca ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf geometri lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geometri dersleri kapsamında sizlere dik üçgenler konusu soru çözümleri sbsde çıkmış sorular össde çıkmış sorular ekol hoca 2010 kpss soruları ile ilgili bütün soru çözümleri test kitapları ve yaprak testleri nden seçme soruları aşağıdaki vidyomuzda izleyebilirsiniz.

Matematik matrisler determinant soru çözümleri

Ekol hoca lise 3 lise üç onbirinci sınıf 11.sınıf matematik ve lise 4 lise dört onikinci sınıf 12.sınıf matematik dersleri kapsamında matrisler determinant soru çözümleri testleri soruları ve cevapları kapsamında sizlere nejdet hocamızın hazırlamış olduğu ygs 2010 ve lys 2010 öğrencilerine hazırlanacak şekilde ekol hoca öğretmenlerimiz sizlere özel soru çözümleri sunmaya çalışıyorlar.

12.sinif geometri doğrunun analitik incelemesi

Ekol hoca lise 4 dört onikinci sınıf 12.sınıf geometri dersleri kapsamında ben Nejdet Kirpi hocanızın siz 12.sınıf lara özel geometri dersleri kapsamında hazırladığımız 12.sınıf geometri doğrunun analitik incelemesi ve ygs 2010 geometri soruları ve lys 2010 soru çözümleri kapsamında kpss geometri ve lise son uzay geometri doğrunun analitiği konusu soru çözümleri ni aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilir ve ekol hoca kalitesiyle sınavlarınıza hazırlanabilirsiniz.

12.sinif matematik yazili sorulari

Ekol hoca matematik dersleri nden merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Ekol hoca öğretmenlerimizin sizler için hazırladığı matematik lise 4 dört onikinci sınıf 12.sınıf matematik öğrencilerine uyguladığı lise 4 12.sınıf matematik 1.dönem 1.yazılı soruları 2.yazılı soruları 3.yazılı soruları 2.dönem 1.yazılı soruları 2.yazılı soruları 3.yazılı soruları kurtarma yazılı soruları sorumluluk sınavı sorumlu geçme klasik sınavı testi ni aşağıdaki listemizde bulabilirsiniz. 12.sınıf matematik konuları çalışmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize derslerinde 2010 lys ve ikinci sınav 2010 ygs de başarılar.

12.Sınıf Matematik Yazılı Listesi
12.Sınıf 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
12.Sınıf 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
12.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Soruları

12.sinif matematik konulari

Ekol hoca lise 4 12.sınıf matematik konuları kapsamındaki yazımıza hoş geldiniz. Şimdi sizlere on kişilik ekol hoca matematik dersi eğitim kadrosunun hazırlamış olduğu onikinci sınıf lise dört lise 4 12.sınıf matematik konuları ve 12.sınıf matematik soru çözümleri kapsamında sizlere hem 12.sınıf matematik yazılı soruları na hem de ygs 2010 a ve lys 2010 a hazırlamış olacağız. Ekol hoca öğretmenleri olarak herkese sınavlarında başarılar diliyoruz.
Lise 4 12.Sınıf Matematik Konuları ve Soru Çözümleri :
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Nejdet Hoca)
1-A
.İntegral Yazılı Konu Anlatımı
2.
İntegral Özel Sorular
3.Limit Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
3.Limit (Sağdan Soldan Gelen) Videolu Konu Anlatımı (Lisan Hoca)
3-A.
Limit Yazılı Konu Anlatımı
4.
Özel Tanımlı Fonksiyonlar Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
4.
Özel Tanımlı Fonksiyonlarda Limit Videolu Konu Anlatımı (Lütfü Hoca)
5.
Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Lütfü Hoca)
6.Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Mesut Hoca)
7.Özel Tanımlı Fonksiyonlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
8.Türev Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
8.Türev Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
8.Türev Videolu Konu Anlatımı -1, -2 (Lütfü Hoca)
9.
Türev Özel Sorular (Lütfü Hoca)
9.Türev Özel Sorular (Nejdet Hoca)

Lise 4 12.Sınıf Matematik Yazılı Soruları :
12.Sınıf 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
12.Sınıf 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
12.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Soruları

6.sinif matematik ondalik sayilar testi

6.sınıf matematik ondalık sayılar testiEkol hoca ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf sbs 2010 soruları kapsamında siz sevgili öğrencilerimize şimdide togay hocamızın hazırladığı ilköğretim altıncı sınıf ondalık sayılar konusu testi ni yandaki resim şeklindeki dosyamızdan ücretsiz olarak çalışabilir sbsde çıkmış sorular a bu testden bakabilir ve 6.sınıf yazılı soruları na da matematik linkimizden çalışabilirsiniz.

6.sinif matematik olasilik testi

6.sınıf matematik olasılık testiEkol hoca ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf matematik dersleri ve testleri kapsamında togay hocamızın hazırladığı sbs 2010 6.sınıf soruları ve cevapları kapsamındaki bu 6.sınıf sbs 2010 testini yandaki resim dosyasından çalışabilir ve 2010 6.sınıf sbs cevap anahtarı nı resmin en altından bakabilirsiniz herkese ekol hoca ailesi olarak dersleri niz ve yazılı test sınavı larınızda başarılar diliyoruz.

6.sinif sbs 2010 sorulari ve çözümleri

Ekol hoca matemetik zümremizin hazırladığı testler den merhaba. Aşağıdaki linklerde siz ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf ları ilgilendiren 6.sınıf sbs 2010 soruları cevap anahtarı niteliğindeki soru çözümleri mizi aşağıdaki linklerden hazırlanabilir ilköğretim 6.sınıf matematik konu anlatımları na da buradan ulaşabilirsiniz.
Açılar Testi
Işında Açılar Testi
Alan Yüzey Ölçüleri Testi
Asal Sayılar Ebob Ekok Testi
Bölünebilme Kuralları Testi
Cebirsel İfadeler Testi
Cebire Giriş Testi
Çokgenler Testi
Doğal Sayılar Testi
Grafikler Testi
Katı Cisimler Testi
Kesirler Testi
Kesirler Testi 2
Kümeler Testi
Olasılık Testi
Ondalık Sayılar Testi
Oran Orantı Testi
Öteleme Testi
Tam Sayılar Testi
Üslü Sayılar Testi
Yüzde Problemleri ve Dörtgenler Testi
Zaman Problemleri Testi

Herkese ilköğretim altıncı sınıf 6.sınıf 2010 sbs sınavı nda başarılar diliyoruz ve inşallah iyi puanlar alarak iyi liseler ve iyi üniversiteleri okumalarını temenni ediyoruz. İyi çalışmalar.

9.sinif matematik yaş problemleri testi

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında sizlere ilköğretim 6.sınıf ortabir altıncı sınıf 7.sınıf ortaiki yedinci sınıf 8.sınıf ortaüç sekizinci sınıf matematik yaş problemleri adı altında işlenen konuyu siz dokuzuncu sınıf lara uyacak bir biçimde lise 1 9.sınıf matematik yaş problemleri konusu soru çözümleri online test kitabı ve yaprak testi nden seçme soruları aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
2.Sayı Problemleri Videolu Konu Anlatımı
3.
Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatımı
4.Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı
5.Sayı Kesir ve Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
6.
Sayı Problemleri Özel Sorular (Mesut Hoca)
7.Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)

Matematik bölünebilme kurallari testi

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri kapsamında sizlere ekol hoca matematik bölümü öğretmenlerimizden nejdet kirpi hocamızın hazırladığı ilköğretim 6.sınıf ortabir altıncı sınıf 7.sınıf ortaiki yedinci sınıf 8.sınıf ortason sekizinci sınıf bölünebilme kuralları testi soruları online soru çözümleri ygsde lysde össde çıkmış sorular cevap anahtarı ve cevapları nı aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilirsiniz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Bölünebilme Kuralları Videolu Konu Anlatımı
1-A.Bölünebilme Kuralları Yazılı Konu Anlatımı

Geometri üçgende açilar testi

Ekol hoca geometri öğretmenlerimizden lütfü zorlu nun hazırladığı ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf matematik dersi kapsamında lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geomeri üçgende açılar testi soruları ndan selamlar. Sizlere üçgende açılar össde çıkmış sorular test kitabı online yaprak testi nden seçilmiş özel sorular soruları cevapları ücretsiz bedava çözümleri ile aşağıdaki vidyomuzda geniş bir anlatım sunmaya çalışıyoruz. Ekol hoca ailesi olarak herkese ygs 2010 soruları ve cevapları lys 2010 soruları ve cevapları nda başarılar diliyoruz

Öss 2009 Matematik 1 testi cevap anahtari

Ekol hoca öss 2009 matematik 1 testi cevap anahtarı yazımızdan herkese selamlar. 10 kişilik ekol hoca matematik dersi kadromuz ile hazırladığımız online öss 2009 matematik 1 soruları ve çözümleri ni yanda resim dosyası şeklinde görebilirsiniz. İkibindokuz öğrenci seçme sınavı matematik bir bölümü soru çözümleri ni ücretsiz bedava olarak çalışabilirsiniz. Seneye sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyoruz.

9.sinif matematik fonksiyonlar testi

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında nejdet kirpi hocamızın sizlere özel hazırladığı lise 1 lise bir dokuzuncu sınıf 9.sınıf matematik fonksiyonlar konusu soru çözümleri online yaprak testi fonksyonlar soruları ile aşağıdaki iki parçadan oluşan ygs 2010 soruları lys 2010 soruları nda önemli bir yer tutacak konuyu aşağıdaki ekol hoca vidyolarımızdan çalışabilirsiniz.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Fonksiyonlar Videolu Konu Anlatımı
1-A.Fonksiyonlar Yazılı Konu Anlatımı
2.
Fonksiyonlar Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik sayi kesir problemleri sorulari

Ekol hoca ilköğretim sbs matematik dersleri nden selamlar. Nejdet kirpi hocamız ilköğretim altıncı sınıf ortabir 6.sınıf yedinci sınıf ortaiki 7.sınıf sekizinci sınıf ortason 8.sınıf matematik sayı kesir problemleri konusu nda sizlere sbsde çıkmış sorular örnek soru çözümleri konu kavrama tarama testi ile aşağıdaki vidyomuzda anlatımlı testi soru çözümleri ni yapıyoruz. İsteyen arkadaşlar ekol hoca matematik sayı kesir problemleri konu anlatımı na da çalışabilir.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Sayı ve Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.
Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Hüseyin Hoca)
3.
Sayı Problemleri Özel Sorular (Mesut Hoca)

Öss 2009 sosyal bilimler 1 testi cevap anahtari

öss 2009 sosyal bilimler soruları çözümleriÖss 2009 sosyal bilimler 1 testi cevap anahtarıÖss 2009 sosyal bilimler testi cevaplarıEkol hoca öss 2009 sosyal bilimler 1 testi nden herkese selamlar. Sizlere yandaki resim dosyası şeklinde öğrenci seçme sınavı ikibindokuz sosyal bilimler testi cevap anahtarı online soruları cevapları nı sunuyoruz. Ekol hoca öğretmenleri olarak herkese Öss 2009 yerleştirme sonuçları nda iyi yerler çıkmasını temenni ediyor ve seneye iki aşamalı lys 2010 ygs 2010 a gireceklere şimdiden başarılar diliyoruz.

7.sinif matematik tam sayilar soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri nden selamlar arkadaşlar. Sizlere nejdet hocamızın anlatımlarıyla ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf matematik tam sayılar soru çözümleri soruları online yaprak testi deneme soruları sbs de çıkmış sorular ile aşağıdaki vidyomuzda 6.sınıf tam sayılar konusu anlatımı ve 7.sınıf tam sayılar konusu anlatımı nı önceden yaptığımız için soruları ücretsiz üyeliksiz bedava ttnet vitamin kalitesinde sizlere çözüp sbs 2010 a hazırlamaya devam ediyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.6.Sınıf Tam sayılar Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca)
2.
7.Sınıf Tam sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)

Öss 2009 türkçe testi cevap anahtari

Öss 2009 türkçe testi cevaplarıÖss 2009 türkçe testi cevap anahtarıEkol hoca öss 2009 türkçe testi cevap anahtarı na hoş geldiniz arkadaşlar. Sizlere ekol hoca ekibimizin temin ettiği öğrenci seçme sınavı ikibindokuz sınav soruları ve cevapları nı yandaki resimlere tıklayarak tam ekran çalışabilir ve öss 2009 sözel 1 puanı hesaplama ve türkçe testi cevap anahtarı ile öss 2009 yerleştirme sonuçları na dair ilk ipuçlarını ekol hoca dan alabilirsiniz.
Cevaplar;
1.Denizli, 2.Ceyhan, 3.Adana, 4.Bolu, 5.Edirne, 6.Datça, 7.Bursa, 8.Ankara, 9.Erzurum, 10.Ceyhan, 11.Dedeman, 12.Bandırma, 13.Antep, 14.Erzincan, 15.Ceyhan, 16.Bostancı, 17.Doğançay, 18.Eskişehir, 19.Arnavutluk, 20.Ceyhan, 21.Diyarbakır, 22.Bayburt, 23.Antalya, 24.Eğridir, 25.Ceyhan, 26.Emek, 27.Büyükçekmece, 28.Ceyhan, 29.Erkan, 30.Akhisar
Bu yıl össyi atlatanlar artık bir dinlenme zamanı.. Gelecek yıl yeni sistemle yani ygs 2010 ve lys 2010 a gireceklere şimdiden başarılar diliyoruz ekol hoca ailesi olarak..

Geometri öklid teoremi anlatimi

Ekol hoca geometri zümresi adına herkese merhaba. Bu yıl sonuncusu yapılan seneye ygs 2010 ve lys 2010 olarak ad değiştirecek olan Öss 2009 sonuçları ve yerleştirme sonuçları nda herkese iyi yerler çıkar inşallah diyoruz ve şimdi seneye ygs 2010 soruları ve lys 2010 soruları sınava hazırlanan arkadaşlarımıza aşağıdaki vidyomuzda ekol hoca geometri dersleri nden lütfü zorlu öklit öklid teoremi nedir nasıl yapılır anlatımı formülü kuralı soru çözümleri testi ile aşağıdaki vidyomuzda ücretsiz bedava olarak dik üçgende öklit teoremi ni izleyebilirsiniz.

Matematik ikinci dereceden denklemler konusu anlatimi

Ekol hoca lütfü zorlu matematik öğretmenimizin hazırladığı lise 1 bir dokuzuncu sınıf 9.sınıf lise 2 iki onuncu sınıf 10.sınıf lise 3 üç onbirinci sınıf 11.sınıf lise 4 dört onikinci sınıf 12.sınıf matematik ikinci dereceden denklemler konusu videolu anlatımı na hoş geldiniz. Konuda ikinci 2.dereceden denklemler nedir tanımı formülleri özellikleri kuralları 2. ikinci dereceden 1 bir bilinmeyenli denklem kökleri verilen ikinci derece denklemin bulunması soruları testi soru çözümleri cevapları online seyret izle meyi aşağıdaki vidyomuzdan yapabilirsiniz.

10.sinif matematik parabol konusu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden herkese selamlar. Ben lise 2 iki onuncu 10.sınıf matematik dersi öğretmenlerinizden lütfü zorlu hocanız. Sizlere aşağıdaki videomuzda parabol konusu videolu anlatımı nı yapıyoruz. Konuda, parabol nedir tanımı ikinci dereceden fonksiyonlar parabol eğrisi grafik çizimi tablosu nedir tanımı özellikleri soru çözümleri örnekleri testi online ücretsiz bedava üyeliksiz seyret mek için vidyomuzu izleyelim.

6.sinif matematik kümeler testi sorulari

ekol hocaEkol hoca ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf matematik dersleri testleri kapsamında şimdi de sizlere kümeler konusu yaprak testi soru çözümleri ile yandaki resimde yardımcı olacağız. Sizleri 6.sınıf sbs 2009 a hazırlamak için elimizden geleni ekol hoca matematik öğretmenlerimizden togay hocamızın hazırladığı online test e çalışabilirsiniz. Testi n cevap anahtarı en altındadır.

Matematik faiz problemleri össde çikmiş sorular

Ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik dersleri öğretmenleri adına ben lütfü zorlu hocanız. Şimdi sizlere lise 1 bir dokuzuncu 9.sınıf matematik faiz problemleri konusu 1993 ten bu yana çıkmış öss soruları ve videolu çözümleri ni ayrıca faiz problemleri yaprak testi nden seçilmiş özel soruları anlatımlı bir şekilde aşağıdaki vidyomuzda cevapları nı vereceğiz. Bazı özel noktaları da anlatacağız. Basit faiz nedir tanımı açıklaması örnekleri soruları birleşik faiz nedir tanımı açıklaması soru çözümleri gibi. Birleşik faiz basit faize göre biraz daha karışıktır. Örneğin XBankasına 1000 lira paranızı aylık %1 katılım karı ile koydunuz. Yılsonunda kaç para eder gibi sorularda her yıl on iki ay olduğuna göre bir yıl bekletince %1x12 den paranın değeri %12 artar gibi yani 120 lira daha gelir 1120 olur değil de ilk ay 1010 olur öbür ayaki karı bu paranın %1 'i yani 10,1 kuruş olur yani farkettiyseniz her ay biraz daha fazla olur. Bileşik faizin önemi büyük para koyduğunuzda anlaşılır. Gelelim soru çözümleri mize ..

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Yüzde Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.Faiz ve Karışım Problemleri Videolu Konu Anlatımı
3.
Yüzde Problemleri Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.Yüzde Faiz Problemleri Özel Sorular (1) (Nejdet Hoca)
5.Yüzde Faiz Problemleri Özel Sorular (2) (Nejdet Hoca)

Matematik yüzde problemleri össde çikmiş sorular

Ekol hoca ilköğretim 7.sınıf 8.sınıf matematik ve lise 1 9.sınıf matematik yüzde problemleri konusu ndan herkese merhaba sevgili arkadaşlar. Sizlere lütfü zorlu hocamız aşağıdaki vidyomuzda yüzde problemleri soru üzerinden anlatım yapıp ardından öss de çıkmış yüzde problemleri soruları nı çözüyor ve anlatıyoruz. 1992 öss den bu yana çıkan matematik 1 bölümü say 1 yüzde problemleri ni inceliyoruz iyi çalışmalar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Yüzde Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.Faiz ve Karışım Problemleri Videolu Konu Anlatımı
3
.Yüzde Problemleri Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.Yüzde Faiz Problemleri Özel Sorular (1) (Nejdet Hoca)
5.Yüzde Faiz Problemleri Özel Sorular (2) (Nejdet Hoca)

Matematik dört işlem problemleri konusu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında ben lütfü zorlu hocanız sizlere ilköğretim 4.sınıf 5.sınıf 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf matematik lise 1 9.sınıf matematik genel kavram düzeyi ile dört işlem problemleri konusu videolu anlatımı soru çözümleri testi sorulari online cevapları nı yapacağız. Konuda, sizlere soru üzerinden konuyu anlatmaya çalışıyoruz ve sizlere sbs ve lys de başarılar diliyoruz.

Matematik integral özel dönüşümler konusu anlatimi

Ekol hoca matematik öğretmenleri adına tüm lise öss öğrencilerine merhaba. Ben ekol hoca matematik öğretmenlerimizden lütfü zorlu. Sizlere integral özel değişken değiştirmeler yapılarak çözülebilen integraller konusu kavramını açıklıyoruz. İçerisinde kareköklü ifade bulunduran integral soruları nda şimdiye kadar öğrendiğimiz metodlarla kökün içerisine u diyorduk. Eğer karakökün yanında xd veya -2xdx gibi bir ifade olsaydı o zaman ona da du deyip normal değişken değiştirme yöntemi ile soruyu çözecektik. Eğer soruda kareköklü ifade yanlışsa yani kökün haricinde hiçbirşey yoksa veya içindeki ifadenin türevi yada türevine benzer bir ifade dx'in yanında değilse o zaman özel dönüşüm olur. Videomuzda anlatalım bunları ve tabii ki soru çözümleri ne bir bakalım.

Graf teorisi videolu anlatimi

Ekol hoca matematik geometri dersleri ana başlığı altında herkese selamlar. Şimdi sizlere üniversite düzeyi graflar nedir graf teorisi anlatımı nı ekol hoca öğrencileri için Ar.Gör. Şule hanım yapacak. Graf nedir tanımı tepe derecesi deg(v) grafın en büyük en küçük tepe derecesi tam graf yol graf tepeleri iki dereceli graf çevre graf tekerlek graf özel graflar çevre graf ağaç graf yıldız graf r düzenli (r-regular) graf iki parçalı graf bunların tanımlarını nedir cevabını sizlere aşağıdaki vidyomuzda üniversite öğrencileri düzeyinde anlatıyoruz.

Geometri çemberde açi testi sorulari

Ekol hoca geometri bölümümüzden merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf matematik adı altında lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geometri dersi hocalarımızdan lütfü zorlu nun anlatımlarıyla ücretsiz bedava çemberde açı konusu soruları online testi soru çözümleri konu kavrama testi össde çıkmış sorular kpssde çıkmış sorular lys 2010 soruları ve ilgili özel soruları ın anlatımlı cevap anahtarı olacak şekilde çözüyoruz. Ekol hoca geometri öğretmenleri tüm öğrencilerimize sınavlarında başarı diliyoruz.

Matematik 2.dereceden denklemler testi

2.dereceden denklemler testiEkol hoca matematik dersleri nden selamlar. Şimdi togay hocamızın siz lise 2 iki onuncu sınıf 10.sınıf matematik öğrencileri için hazırladığı ikinci 2.dereceden denklemler yaprak testi soruları online soru çözümleri test kitabı ücretsiz bedava konu kavrama testi ile hem 10.sınıf matematik konuları nızdan birine çalışmış oluyorsunuz hemde öss yeni adıyla lys 2010 a hemde kpss 2010 a hazırlanıyorsunuz bu matematik 2 testi ile. Ekol hoca tüm sınavlarınızda başarılar diliyor.
Konumuzla alakalı diğer başlıklar;
1.İkinci Dereceden Denklemler Videolu Konu Anlatımı
2.İkinci Dereceden Denklemler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.İkinci Dereceden Denklemler Yaprak Testi (Muhammet Hoca)
4.İkinci Dereceden Denklemler Özel Sorular (Ozan Hoca)

Matematik basamak analizi ve taban aritmetiği videolu konu anlatimi

Ekol hoca lise birinci sınıf matematik anlatımı vidyomuza hoş geldiniz. Bu dersi anlatan hocamız ekol hoca matematik dersi hocalarından lütfü zorlu dur. Ekol hoca lise 1 bir dokuzuncu 9.sınıf matematik basamak analizi ve taban aritmetiği videolu konu anlatımı nda soru çözümleri soruları testi össde çıkmış sorular yaprak testi online test kitabı ücretsiz bedava videosu ile karşınızdayız iyi çalışmalar.

9.sinif matematik tamsayilar ve faktöriyel konusu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci dostlarımız. Aşağıda sizlere ekol hoca matematik öğretmenlerimizden lütfü zorlu hocamızın hazırladığı lise 1 bir dokuzuncu 9.sınıf matematik tamsayılar ve faktöriyel konusu videolu anlatımı örnek soru çözümleri testi soruları konu kavrama tarama sınavı nı izleyebilirsiniz. Konuda, tamsayılar ve faktöriyel konusu öss 2009 da lys 2010 de çıkmış sorular ı incelyeceğiz.

Matematik permütasyon kombinasyon olasilik testi

ekol hoca matematik permütasyon kombinasyon olasılık testiEkol hoca matematik dersi adına tüm öğrencilerimize merhaba sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere yine lise 2 iki onuncu sınıf 10.sınıf matematik konuları arasında yer alan permütasyon kombinasyon olasılık testi soruları ile yandaki yaprak testi mizde özel soruları konu kavrama testi tarama testi ile togay hocamızın sadece sizlere özel başka yerde olmayan soruları yandadır resmi farklı kaydedip ekol hoca kalitesiyle çalışabilir yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz.

Matematik çarpanlara ayirma testi sorulari

çarpanlara ayırma testiEkol hoca matematik öğretmenlerimiz adına herkese merhaba sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca ekibimizden togay hocamızın sizler için sadece buraya özel olarak hazırladığı lise 2 iki onuncu sınıf 10.sınıf matematik çarpanlara ayırma testi soruları yaprak testi online konu kavrama testi tarama testi sbsde çıkmış sorular deneme sınavı soruları ve birçok özel soru yandaki testi mizdedir. Çarpanlara ayırma yaprak testi ni indirip yazıcınızdan yazdırabilir öyle de çalışabilirsiniz.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Çarpanlara Ayırma Videolu Konu Anlatımı
1-A.Çarpanlara Ayırma Yazılı Konu Anlatımı
2.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Lisan Hoca)
4.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Mehmet Hoca)
6.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (1) (Tekin Hoca)
7.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (2) (Tekin Hoca)

6.sinif sbs 2009 matematik kesir konusu testi

6.sınıf sbs 2009 sonuçlarıEkol hoca matematik ekibimiz tarafından hazırlanan derslerimizden herkese merhaba sevgil öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim ortabir altıncı sınıf 6.sınıf sbs seviye belirleme sınavı ikibindokuz 2009 matematik testi ni ilgilendiren konulardan biri olan matematik kesirler konusu soruları testi ile yandaki resimde cevap anahtarı en altta olacak şekilde tasarladık. Sizlere 2009 6.sınıf sbs sonuçları nda başarılar diliyoruz ekol hoca matematik grubu olarak.

7.sinif sbs 2009 fen ve teknoloji testi cevap anahtari

Ekol hoca ilköğretim orta iki yedinci sınıf 7.sınıf fen ve teknoloji dersi nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere sbs seviye belirleme sınavı ikibindokuz 2009 fen ve teknoloji dersi sonuçları cevap anahtarı soru çözümleri açıklamalı anlatımı vidyosu online fen bilgisi bölümü cevapları ile aşağıdaki vidyomuzda sizlere ekol hoca ekibimiz ücretsiz bedava yardımcı olmaya çalışıyor iyi çalışmalar.

7.sinif sbs 2009 matematik testi cevap anahtari

Ekol hoca matematik öğretmenlerimiz hazırladığı ilköğretim ortaiki yedinci sınıf 7.sınıf sbs seviye belirleme sınavı ile ilgili başlığımıza hoş geldiniz. Şimdi sizlere ekol hoca ekibimiz 7.sınıf sbs matematik testi bölümü soruları cevapları ile aşağıdaki vidyomuzda sonuçları nı sizlere çözümlü anlatımlı bir şekilde ücretsiz üyeliksiz bedava olarak ttnetvitamin kalitesinde yapıyoruz. Herkese ilköğretim sbs 7.sınıf sonuçları nda iyi puanlar diliyor ekol hoca öğretmenlerimiz.

Video 2

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS