Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Osmanli devleti kültür uygarliği videolu konu anlatimi

Ekol hoca tarih dersi konu anlatımları örnek soruları ndan herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca tarih ekibinin hazırladığı ilköğretim de sosyal bilgiler dersi osmanlı devleti kültür uygarlığı adı altında geçen lisede de inkılap tarihi dersleri başlığı altındaki osmanlı devleti kültür uygarlığı konusu videolu konu anlatımı aşağıdadır. Ekol hoca nın konusunda geçen bazı kavramlar, osmanlı devletinin yönetim biçimi yapısı mutlak monarşi sancak kafes usulü şehzadeler ve birçok kavram aşağıdadır.

Tarih osmanli devletinin yükselme dönemi videolu

Ekol hoca tarih dersleri osmanlı devletinin yükselme dönemi videolu konu anlatımı na hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Ekol hoca tarih dersleri kapsamında ki bu konumuzda geçen bazı kavramlar şunlar ; osmanlının toprak bütünlüğü osmanlı devletinin diğer devletlerle ilişkileri yükseliş dönemi istanbulun fethi sonrası siyaset fener rum patrikhanesi türk siyasi birliği vidyosu aşağıdadır.

Tarih Osmanlinin Kuruluş Dönemi Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca tarih dersleri nden merhaba sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca tarih grubunun hazırladığı Osmanlının kuruluş dönemi videolu konu anlatımı dır. Anadolu Selçuklu devletinin devamı olan osmanlı 1299 yılında söğüt ve domaniç te kuruldu. Osmanlı devletinin kuruluş amaçları osmanlının genişleme politikaları ve birçok kavram aşağıdaki vidyodadır.

Geometri üçgende benzerlik konusu soru çözümleri

Ekol hoca lise ilköğretim geometri dersleri nden herkese merhaba öğrenci arkadaşlar. Aşağıdaki vidyomuzda ekol hoca ekibi olarak tüm lise 1 lise 2 lise 3 lise 4 öğrencilerine hitap edecek ve anlaşılır olacak şekilde üçgende benzerlik konusu öss de çıkmış sorular dahil çeşitli sorular çözdük ve testleri sizler için anlatımlı olarak çözdük. Ekol hoca geometri dersleri vidyoları aşağıdadır.
Video 1

Video 2

Geometri kenarortay konusu soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri bölümümüzden tüm öğrenci arkadaşlarımıza merhaba. Şimdi sizlere ekol hoca kalitesiyle ilköğretim de matematik dersleri adı altında lisede de geometri dersleri adı altında işlenen kenarortay konusu öss de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri ve çeşitli soruları ile vidyolarımıza devam ediyoruz.

Geometri açiortay konusu soru çözümleri

Ekol hoca geometri ekibinin sizlere ücretsiz ve üyeliksiz olarak ekol hoca anlatımları ve kalitesiyle süren derslerimize hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Şuanki ekol hoca dersimiz ekol hoca geometri dersi açıortay konusu soru çözümleri test kitapları yaprak testleri öss de çıkmış sorular dersanelerdeki örnek sorular ve birçok kaynaktan aldığımız sorular dır.
Video 1

Video 2

Geometri özel teoremler konusu soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri başlığı altından tüm ekol hoca ilköğretim de lise adı altında bu konuları gören ve lisede de geometri dersleri kapsamında bu konuları gören tüm öğrenci arkadaşlarımıza merhaba diyorum. Ekol hoca geometri dersleri kapsamında şimdi sizlere özel teoremler konusu videolu online ttnetvitamin tadında ve yararında hemde ücretsiz ve üyeliksiz olarak anlatımlar yapmaya aşağıdaki vidyolarımızdan devam edelim.
Video 1

Video 2

Türkçe anlatim biçimleri videolu konu anlatimi

Ekol hoca türkçe dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Ekol hoca dan burcu yılmaz hoca mızın anlatımları ile türkçe dersleri ne devam ediyoruz. Şimdiki konumuz ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf oks sbs türkçe dersi anlatım biçimleri konusu videolu anlatımı vidyosudur. Ekol hoca anlatım biçimleri konusu nda geçen bazı kavramlar, sanatsal düşsel anlatım biçimleri öyküleme betimleme açıklama tartışma düşünceyi geliştirme yolları tanımlama tanık gösterme (alıntı yapma) karşılaştırma sayısal verilerden yararlanma örnekleme vs. birçok kavram aşağıdaki ekol hoca video dadır.

Türkçe paragraf konusu videolu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim ortaokul ve lise türkçe dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim 6.sınıf orta bir 7.sınıf orta iki 8.sınıf ortason sbs türkçe dersi paragraf konusu videolu anlatımı başlığımızdasınız. Konuda geçen bazı kavramlar, paragraf tanımı örnekler cümleler paragrafın kuruluş düzeni giriş gelişme sonuç paragrafta konu ana düşünce paragrafta biçim yapısı ve birçok kavram aşağıdaki vidyomuzdadır..

Geometri eşkenar üçgen soru çözümleri

Ekol hoca ilköğretim de matematik dersleri başlığı altında lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geometri eşkenar üçgen konusu öss de çıkmış sorular ilgili soru çözümleri nin ekol hoca ekibi tarafından videolu anlatımı yapıldığı başlığımıza hoşgeldiniz. Şimdi ekol hoca grubu hocalarından ekol hoca geometri ekibimizin hazırladığı vidyolu soru çözümleri ni izleyelim.
Video 1

Video 2

Lise Biyoloji

Ekol hoca lise biyoloji grubun hazırladığı ekol hoca biyoloji ile ilgili konular ve soru çözümleri aşağıda listelenmiştir.

1.Organik ve İnorganik Maddeler Videolu Konu Anlatımı
2.Enzim, Atp ve Metabolizma Videolu Konu Anlatımı
2-A.Biyolojik Katalizörler "Enzimler" Yazılı Konu Anlatımı
2-B.Enerjinin Temel Molekülü "Atp" Yazılı Konu Anlatımı
2-C.Metabolizma Yazılı Konu Anlatımı
2-D.Enzim,Atp ve Metabolizma Yaprak Testi (1)
2-E.Enzim,Atp ve Metabolizma Yaprak Testi (2)
3.Hücre Videolu Konu Anlatımı
3-A.Hücre Yazılı Konu Anlatımı
4.Hücre Bölünmeleri Videolu Konu Anlatımı
5.Yönetici Moleküller ve Protein Sentezi Videolu Konu Anlatımı
5-A.Yönetici Moleküller ve Protein Sentezi Yazılı Konu Anlatımı
5-B.Yönetici Moleküller ve Protein Sentezi Yaprak Testi (1)
5-C.Yönetici Moleküller ve Protein Sentezi Yaprak Testi (2)
6.Virüsler ve Bakteriler Videolu Konu Anlatımı
7.Tek Hücreliler, Koloniler ve Bağışıklık Videolu Konu Anlatımı
8.Hücresel Solunum Videolu Konu Anlatımı
9.Fotosentez Videolu Konu Anlatımı
10.Üreme ve Gelişme Videolu Konu Anlatımı
11.Canlıların Sınıflandırılması Videolu Konu Anlatımı
12.Beslenme İlişkileri Videolu Konu Anlatımı
13.Ekoloji Videolu Konu Anlatımı
14.Kalıtım (Genetik) Videolu Konu Anlatımı
15.Popülasyon Genetiği Videolu Konu Anlatımı
16.Dolaşım (Taşıma) Sistemi Videolu Konu Anlatımı
17.Solunum Sistemi Videolu Konu Anlatımı
18.Sindirim Sistemi Videolu Konu Anlatımı
19.Boşaltım Sistemi Videolu Konu Anlatımı
20.Destek ve Hareket Sistemi Videolu Konu Anlatımı
21.Endokrin Sistemi Videolu Konu Anlatımı
22.Sinir Sistemi ve Duyu Organları Videolu Konu Anlatımı

Çeşitli Kaynaklardan Özel Sorular
Öss Videolu Biyoloji Kitapçıkları
Hücre Konusu Ekstra Sorular

Geometri ikizkenar üçgen konusu soru çözümleri

Ekol hoca geometri dersleri ve soru çözümleri vidyolarımıza hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdiki konumuz da ilköğretim de matematik dersleri adı altında lise 1 2 3 4 te de geometri dersleri başlığı altında şimdi sizlere ikizkenar üçgen konusu öss de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri yazılı soruları ve cevapları ve birçok çeşitli kaynakta çıkan soruları ekol hoca ekibi aşağıdaki vidyolarda çözüyor.
Video 1

Video 2

Türkçe sözcükte yapi konusu videolu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim ve lise türkçe dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şuanki konumuz ekol hoca 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf ve lise türkçe dersi sözcükte yapısı konusu videolu konu anlatımı dır. Sözcükte yapı konusunda ekol hoca türkçe dersleri ekibinin anlattığı bazı kavramlar şunlar, kipler haber durum şimdi zaman yer konum zaman emir istek kipleri türemiş kelimeler sözcükte yapı sözcükte biçim konusu bileşik cümleler ses hece düşmesi ve birçok kavramlar aşağıdaki vidyomuzdadır..
Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

Bölüm 4

Matematik polinomlar konusu soru çözümleri

Ekol hoca ilköğretim lise 2 10.sınıf matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca ekibinden mustafa yavaş hocamızın anlatımlarıyla lise 2 10.sınıf matematik polinomlar konusu soru çözümleri öss de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri ve dersane denemeleri aşağıdaki vidyolarımızın içerisinde anlatılıyor.
Video 1

Video 2

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Behzat Hoca)
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca)
1.Polinomlar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)
2.
Polinomlar Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.Polinomlar Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.Polinomlar Özel Sorular (Yaman Hoca)

5.Polinomlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
6.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
7.Polinomlar Özel Sorular (Mehmet Özek Hoca)
8.Polinomlar Özel Sorular (Hasan Hoca)
9.Polinomlar Çıkmış Sorular (Murat Hoca)

Geometri dik üçgen konusu soru çözümleri

Ekol hoca ücretsiz üyeliksiz online ders videoları ttnetvitamin sitemize hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Bu bölümde sizlere ücretsiz olarak ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf ta matematik dersi kapsamında lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf geometri dersi dik üçgen konusu soru çözümleri öss de çıkmış sorular yaprak testleri kitapçıkları ile sitemizdeki içeriklere devam ediyoruz.
Video 1

Video 2

Lise Kimya

Ekol Hoca Kimya DersleriEkol hoca kimya ile sizlere Özkan ve Ramazan hocalarımızın özgün anlatımları yeni müfredata göre düzenlenmiş ekol hoca dersleri sitemizden kimya konuları ve soru çözümlerini sunuyoruz. Lise kimya müfredatını incelediğimizde derslerde tarihçelere ve buluşlara yer verilmeye başladığını dile getirebiliriz.
9.sınıf kimya kitabı müfredatına göre: kimyanın gelişimi, bileşikler, kimyasal değişimler, karışımlar ve hayatımızda kimya üniteleri; 10.sınıf kimya kitabı müfredatına göre: atomun yapısı, periyodik sistem, kimyasal çeşitler arası etkileşimler, maddenin halleri ve karışımlar üniteleri; lise 3 kimya müfredatında: kimyasal tepkimeler ve enerji, reaksiyon hızları ve kimyasal denge, çözeltilerde denge, elektrokimya ve çekirdek kimyası ve son olarak 12.sınıf kimya konularında: element kimyası, organik: kimyaya giriş, reaksiyonlar ve bileşikleri sınıfları olarak kategorize edilmiş. Biz bunları kendine özgün sıralaması ile aşağıdaki listedeki gibi inceliyoruz.

Sürekli Güncellenen Listemiz:


9.SINIF LİSE 1 Konuları - Ygs, Lys [KONU ANLATIMLARI]

1.Simyadan Kimyaya Videolu Konu Anlatımı
2.Kimyanın Temel Kanunları Videolu Konu Anlatımı (Özkan Hoca)
2.Kimyanın Temel Kanunları Videolu Konu Anlatımı (Ramazan Hoca)
3.Kimyasal Bağlar Videolu Konu Anlatımı (Özkan Hoca)
3.Kimyasal Bağlar Videolu Konu Anlatımı (Ramazan Hoca)
4.Kimyasal Bağlar Özel Sorular
5.Labaratuar Malzemeleri Videolu Konu Anlatımı
6.Bileşikler Yükseltgenme Basamakları Videolu Konu Anlatımı
7.Element Kökleri Videolu Konu Anlatımı
8.Lewis Nokta Metodu Videolu Konu Anlatımı
9.Bileşiklerin Adlandırmaları Videolu Konu Anlatımı
10.Polarlık,Apolarlık ve Bağ Çekim Kuvveti Videolu Konu Anlatımı
11.Organik Bileşikler Videolu Konu Anlatımı
12.Kimyasal Değişmeler Videolu Konu Anlatımı
13.Reaksiyon Tipleri Videolu Konu Anlatımı (Özkan Hoca)
13.Reaksiyon Tipleri Videolu Konu Anlatımı (Ramazan Hoca)
14.Polimerleşme ve Hidroliz Videolu Konu Anlatımı
15.Karışımlar Videolu Konu Anlatımı
16.Karışımların Ayrılması Videolu Konu Anlatımı
17.Çözeltiler Videolu Konu Anlatımı
18.Çözünürlüğe Etki Eden Faktörler Videolu Konu Anlatımı
19.Çözünürlük Dengesi Videolu Konu Anlatımı
20.Hayatımızda Kimya Videolu Konu Anlatımı

10.SINIF LİSE 2 Konuları - Ygs, Lys [KONU ANLATIMLARI]

21.Atom Kavramının Tarihsel Gelişimi ve Teoriler Yazılı Konu Anlatımı
22.Atom Yapısı Videolu Konu Anlatımı
23.Periyodik Cetvel (Tablo) Videolu Konu Anlatımı
24.Kimyasal Bağlara Giriş Videolu Konu Anlatımı
25.İyonik Bağlar Videolu Konu Anlatımı
26.Kovalent Bağ Polarlık Apolarlık Videolu Konu Anlatımı
27.Bağ ve Molekül Polarlığı Videolu Konu Anlatımı
28.Örtüşmeler ve Hibrit Orbitalleri Videolu Konu Anlatımı
29.Hibritleşme Videolu Konu Anlatımı
30.Molekül ve İyonların Lewis Elektron Nokta Metodu Videolu Konu Anlatımı
31.2.Sıra Elementlerinin Hidrojenle Yaptığı Bileşikler Videolu Konu Anlatımı
32.Bağlar Özeti Videolu Konu Anlatımı
33.Van Der Waals ve Dipol Dipol Bağı Videolu Konu Anlatımı
34.Maddenin Yapısı ve Hal Değişimi Videolu Konu Anlatımı
35.Karışımlar Videolu Konu Anlatımı
36.Karışımların Ayrılması Videolu Konu Anlatımı
37.Radyoaktivite Videolu Konu Anlatımı
38.Mol Kavramı Videolu Konu Anlatımı
39.Gazlar Videolu Konu Anlatımı
40.Enerji Videolu Konu Anlatımı
41.Kimyasal Tepkimelerde Hız Videolu Konu Anlatımı
42.Kimyasal Denge Konu Anlatımı Videolu Konu Anlatımı
43.Kimyasal Denge Özel Sorular
44.Asitler ve Bazlar Videolu Konu Anlatımı
45.Elektrokimya Videolu Konu Anlatımı
46.Hidrokarbonlar Videolu Konu Anlatımı
47.Alkoller ve Eterler Videolu Konu Anlatımı
48.Azotlu Bileşikler Videolu Konu Anlatımı
49.Aromatik Kimya Videolu Konu Anlatımı

LİSE KİMYA YAZILI SORULARI ARŞİVİ
Lise 1 Yazılı Soruları
9.Sınıf 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
9.Sınıf 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
9.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Soruları
9.Sınıf 2.Dönem 2.Yazılı Soruları
Lise 2 Yazılı Soruları
1o.Sınıf 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
10.Sınıf 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
10.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Soruları
10.Sınıf 2.Dönem 2.Yazılı Soruları

Türkçe dersi cümlede anlam konusu videolu anlatimi

Ekol hoca türkçe dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim ortaokul 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf türkçe dersi konuları ndan olan cümlede anlam konusu videolu anlatımı örnek cümleleri ve birçok soruları aşağıdaki vidyomuzda bulunmaktadır. Konuda geçen bazı kavramlar, cümle vurgusu bağlaç edatların cümleye kattığı anlamlar cümlede anlam ilişkisi neden sonuç ilişkisi koşul cümlesi nesnel yargılar yorum cümlesi kişileştirme konuları aşağıdadır.
Bölüm 1

Bölüm 2

Türkçe dersi sözcükte anlam konusu videolu anlatimi

Ekol hoca türkçe dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca türkçe ekibimizle konu anlatımları ve örnekli cümlelerle konuları anlatmaya devam ediyoruz. Şimdiki konumuz ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf sbs türkçe sözcükte anlam konusu videolu anlatımı dır. Konuda geçen bazı kavramlara göre dersimizde sözcük kelimesinin tanımı temel yan mecaz terim anlamı benzetme anlamıyla sözcük kullanımı kişileştirme konuları ve birçok kavram aşağıdaki vidyomuzda.

Geometri vektörler konusu videolu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri ve testleri sayfamızdan herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf ve lise 4 12.sınıf geometri dersi vektörler videolu konu anlatımı aşağıdadır. Ekol hoca ekibinin konusunda geçen bazı kavramlar, yönlü doğru parçaları vektör vektörlerde toplama çıkarma bir vektörün bir gerçel sayı ile çarpımı konum yer vektörü iki vektörün eşitliği bir vektörün uzunluğu yani normu veya modülü ve birçok kavram vidyoda.
Video 1

Video 2

Geometri elips konusu videolu anlatimi

Ekol hoca geometri dersleri nden herkese merhaba sevgili arkadaşlar. Ekol hoca grubu prensip olarak yeni müfredata göre konuları anlatımları ve soru çözümleri nide ekliyor. Şimdi sizlere yeni müfredata göre düzenlenmiş ekol hoca ya özel tüm lise sınıfları için yararlı olan ve özellikle de lise 2 10.sınıf matematik elips konusu videolu anlatımı aşağıdadır. Konuda geçen bazı kavramlar, elips köşeleri asal yedek eksen asal yedek doğrultman çemberler ve birçok örnek soru çözümleri
Video 1

Video 2

2008 Öss fizik bölümü soru çözümleri

Ekol hoca tüm lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf öğrencileri ne hitap eden 2008 öss fizik bölümü çıkmış sorular detaylı anlatarak soru çözümleri vidyomuza hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca fizik grubu hocalarımızdan muhammet çoruh hoca mızın anlatımıyla öğrenci seçme sınavı fizik bölümü ilgili soru çözümleri aşağıdadır.

Matematik diziler konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca ilköğretim 1.sınıftan 8.sınıf a ve lise 1 den lise 4 kadar ücretsiz ve üyeliksiz gerek videolu gerek yazılı konu anlatımları ve soru çözümleri yapan ekol hoca grubumuzun hazırladığı ekol hoca dersleri sitemize hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 3 11.sınıf matematik diziler konusu yazılı konu anlatımı nı yapacağım. Videolu olarak isteyenler de menüdeki matematik linkinden ulaşabilirler.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Diziler Videolu Konu Anlatımı
2.
Diziler Özel Sorular (Lütfü Hoca)
3.Diziler ve Seriler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
4.
Seriler Videolu Konu Anlatımı
4-A.
Seriler Yazılı Konu Anlatımı
5.
Seriler Özel Sorular


Matematik seriler konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca matematik grubu dersleri adına ekol hoca sitemizden tüm öğrenci arkadaşlarımıza merhaba. Sizlere lise 3 11.sınıf matematik dersi seriler konusu videolu anlatımı nı daha önce yapmıştık. Şimdi de sizlere seriler konusu videolu anlatımı ve örneklerini yandaki resimde yazılı olarak sunacağız.


Konu ile alakalı diğer başlıklar;

1.Diziler Videolu Konu Anlatımı
1-A.
Diziler Yazılı Konu Anlatımı
2.
Diziler Özel Sorular (Lütfü Hoca)
3.Diziler ve Seriler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
4.
Seriler Videolu Konu Anlatımı
5.
Seriler Özel Sorular


Matematik limit konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca matematik dersleri nden ekol hoca ekibi adına merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Sizlerle ilköğretim lise matematik dersleriyle karşınızdayız. Şimdi sizlere lise 4 12.sınıf matematik dersi limit konusu yazılı anlatımı yapacağız. Sizlere yandaki resimde limit konusu yazılı olarak anlatıyoruz. Daha önce sizlere yine ekol hoca sitemizden ekol hoca nın anlatım tarzıyla 12.sınıf limit konusu videolu anlatımı nı yapmıştık. Ona da matematik linkinden ulaşabilirsiniz.

Matematik türev konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf matematik konuları ndan ekol hoca adına herkese merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 4 12.sınıf lise son matematik dersi türev konusu yazılı anlatımı yapacağız. Sizlere daha önce türev konusu nu ücretsiz üyeliksiz ve vidyolu olarak anlatmıştık. Menüdeki matematik linkinden bulabilirsiniz. Şimdi ekol hoca matematik grubu olarak kota sorunu olan öğrecilerimiz için yazılı anlatımlar yapmaya da devam ediyoruz. Yandaki resmi isterseniz tıklayıp büyütebilir. Yada bilgisayarınıza farklı kaydedip çıktı da alabilirsiniz.

11.sinif fizik elektrostatik videolu konu anlatimi

Ekol hoca fizik dersleri nden ekol hoca , muhammet çoruh ve ayhan çirkin adına herkese merhaba sevgili öğrencilerimiz. Şimdi sizlere muhammet çoruh hocamızın ekol hoca sitemiz için yeni hazırladığı elektrostatik videolu konu anlatımı na hepiniz hoş geldiniz. Şimdi sizlere lise 3 11.sınıf fizik elektrostatik konusu anlatımı yapacağız. Konu içerisinde dokunma etki sürtünme ile elektriklenme topraklama elektroskop coulomb colomb kanunu ve birçok alt konuyu anlatıyoruz. Vidyomuz aşağıdadır.

Matematik integral konusu yazili anlatimi

Ekol hoca grubunun lise 4 12.sınıf matematik dersleri nden herkese ekol hoca ekibi merhaba sevgili öğrenciler. Ekol hoca sizlere lise dördüncü sınıf matematik dersi integral konusu videolu anlatımı ve soru çözümleri ni yapmıştı. (Menüdeki matematik linkinden ulaşabilirsiniz) Şimdi de sizlere yine bu konuyu integrali ekol hoca nın kaleminden bir de yazılı olarak anlatacağız. Kota sorunu vs. den dolayı konuları bir de yazılı olarak anlatmamızı isteyen öğrencilerimiz için açtık bu konuyu. Yandaki ekol hoca grubu nun hazırladığı konunun resmine tıklayıp tam ekran olmasını sağlayabilir ve bilgisayarınıza farklı kaydedip çıktı da alabilirsiniz.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
1.İntegral Videolu Konu Anlatımı (Nejdet Hoca)
2.İntegral Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.İntegral Özel Sorular (Murat Hoca)
4.İntegral Özel Sorular (Tekin Hoca)

11.sinif dil ve anlatim 2.dönem 1.yazili sorulari ve cevaplari

Ekol Hoca dil ve anlatım 11.sınıf 2.dönem 1.yazılı yazılı cevaplarıEkol Hoca dil ve anlatım 11.sınıf 2.dönem 1.yazılı yazılı sorularıEkol hoca sitemizden edebiyat zümresi olarak herkese merhaba diyoruz. Ekol hoca ailesi olarak lise 3 11.sınıf öğrencileri için sizlere yandaki resimlerde ücretsiz olarak lise 3 11.sınıf dil ve anlatım dla 2.dönem 1.yazılı soruları ve cevapları nı yandaki resimlerde paylaşıyoruz. İsterseniz bilgisayarınıza resimleri indirip çıktı alarak çalışabilirsiniz.

Matematik 2 matris konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca matematik iki sayısal 2 bölümünden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca olarak 12.sınıf matematik matris konusu videolu anlatımı nı daha önce bu sitede yapmıştık. Şimdi de sizlere yine mustafa ekol hoca tarafından lise 4 12.sınıf matematik matris konusu nu kota vs. nedenlerinden dolayı yazılı olarak anlatım yapıyoruz. Ekol hoca nın yandaki resmini isterseniz (tıklayıp tam ekran yapabilirsiniz eğer sorun çıkarsa tam ekran olmazsa resmi) indirip zoom yapıp çıktı da alabilirsiniz.

Matematik modüler aritmetik konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca lise bir 9.sınıf matematik dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ortaöğretim ler için lise 1 ler müfredatında geçen ve lise 1 9.sınıf matematik yazılı sınavı soruları ve cevapları nda önemli bir yer tutan 9.sınıf matematik modüler aritmetik konusu yazılı anlatımı yandadır. Sitemizin menüsündeki matematik linkinden videolu anlatımlara da ulaşabilirsiniz. Resme tıklayıp tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. (eğer tam ekran olmazsa resmi farklı kaydedip zoom yapabilirsiniz)

Konu ile alakalı diğer başlıklar;

1.Modüler Aritmetik Videolu Konu Anlatımı
2.Modüler Aritmetik Yaprak Testi

12.sinif dil ve anlatim 2.dönem 1.yazili sorulari ve cevaplari

ekol hocaEkol hoca dil ve anlatım dersleri nden merhaba sevgili öğrenciler. Şimdi sizlere ekol hoca edebiyat zümremiz bu başlıkta lise 4 12.sınıf dil ve anlatım dla dersi 2.dönem 1.yazılı sınavı soruları ve cevapları nı yandaki resimde yayınlıyoruz. Sizler için daha dla sınavı olmamış 12.sınıf öğrencilerinin işlerine çok yarayacak bir belge olan yandaki ekol hoca ekibimizin lise öğretmenlerimizden aldığı bu belgeyi bilgisayarınıza indirip çıktı alabilirsiniz.

Matematik işlem konusu yazili anlatimi

ekol hoca Ekol hoca ilköğretim 1.sınıf tan itibaren lise son yani 12.sınıf a kadar matematik dersleri yapan ve diğer branşlarda da ücretsiz konu anlatıp soru çözen sitemize hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca olarak lise 1 9.sınıf matematik işlem konusu yazılı anlatımı nı yapacağız. Resme tıklayıp tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. (eğer tam ekran olmazsa resmi farklı kaydedip zoom yapabilirsiniz)
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
2.İşlem Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
İşlem Özel Sorular (Adnan Hoca)
4.İşlem Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.İşlem Özel Sorular (Erhan Hoca)
6.İşlem Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik fonksiyonlar konusu yazili anlatimi

Ekol hoca ilköğretim ortaokul lise matematik dersleri ni anlatan mustafa ekol hoca lütfü hoca ve diğer branşlarda konu anlatımı yapan hocaların da adına herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca lise matematik fonksiyonlar konusu yazılı anlatımı yapacağız. Daha önce sizlere (menüden matematik linkinde var) fonksiyonlar videolu konu anlatımı nı yapmıştık. Şimdi de kota sorunu vs. olanlar için mustafa ekol hoca nız birde yazılı döküman olarak anlatıyor. Resme tıklayıp tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. (eğer tam ekran olmazsa resmi farklı kaydedip zoom yapabilirsiniz)
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Fonksiyonlar Videolu Konu Anlatımı
2.
Fonksiyonlar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Fonksiyonlar Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik determinant konusu yazili anlatimi

ekol hoca Ekol hoca lise 4 yani 12.sınıf lise son matematik dersleri yazılı anlatımları ile karşınızdayız. Sizlere ekol hoca ekibinin hazırladığı daha önceki derslerde ekol hoca 12.sınıf matematik determinant konusu videolu anlatımı nı yapmıştık. Şimdi de sizlere mustaf ekol ün hazırladığı determinant yazılı olarak anlatımı nı yapıyoruz. İsterseniz yandaki resme tıklayıp tam ekran boyutlarda çalışabilir (eğer tam ekran olmazsa resmi farklı kaydedip zoom yapabilirsiniz) ve bilgisayarınıza yükleyip çıktı alabilirsiniz.

Matematik kartezyen çarpimi konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca ilköğretim sınıf ları lise sınıf ları için hazırladığımız matematik dersi bölümümüzdesiniz hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca ekibimizden mustafa ekol hoca matematik kartezyen çarpımı konusu yazılı anlatımı yapacaktır. Ayrıca sitemizde bu konunun vidyolu anlatımı nı da bulabilirsiniz.
Konu ile ilgili diğer başlıklar;
1.Kartezyen Çarpımı Videolu Konu Anlatımı (İbrahim Hoca)
1.Kartezyen Çarpımı Videolu Konu Anlatımı (Lisan Hoca)
2.
Kartezyen Çarpımı Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.Kartezyen Çarpımı Özel Sorular (Nejdet Hoca)

Matematik kümeler konusu yazili anlatimi

Ekol hoca 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf sbs lise 1 9.sınıf matematik dersi öğrencilerini ilgilendiren matematik kümeler konusu yazılı olarak anlatımı na hepiniz hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca ekibimizin matematik hocası olan mustafa ekol hoca dan kümeler konusu anlatımı nı yandaki resimde bulabilirsiniz. Ayrıca sitemizde vidyolu anlatımı mız da mevcuttur.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Ahmet Hoca)
1.Kümeler Videolu Konu Anlatımı (Sedat Hoca)
1.Küme Bağıntı Fonksiyon Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
1.Kümeler Hafıza Teknikli Videolu Konu Anlatımı
2.
Kümeler Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.Kümeler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
4.
Kümeler Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Matematik problemler konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca ilköğretim ortaokul lise matematik derslerinden tüm öğrenci arkadaşlarımıza merhaba. Şimdi sizlere ekol hoca ekibimizin hocalarından matematik hocamız ekol hoca nın kaleminden ilköğretim lise matematik problem çözme konusu yazılı anlatımı nı yandaki resimde bulacaksınız. Bu konuyu sizlere genel olarak anlattık. Ekol hoca nın değindiği problemler ise, kesir yaş işçi havuz hareket yüzde faiz karışım problemleri yazılı anlatımı yandadır.

Matematik denklem çözme yazili konu anlatimi

ekol hocaEkol hoca yazılı matematik dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim sınıfları ve liseler için ücretsiz ve üyeliksiz olarak anlattığımız ekol hoca ekibinden özgün bir yazılı anlatım daha yandaki resimde. Yandaki resimde matematik denklem çözme konusu nu bulacaksınız. Ekol hoca ekibinin hazırladığı yazılı anlatım resmine tıklayarak tam ekran yapabilirsiniz.

Matematik oran oranti yazili konu anlatimi

Ekol hoca yazılı konu anlatımları na hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Ekol hoca ekibimizden şimdi de sizlere ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf ve lise 1 lise 2 lise 3 lise 4 matematik konuları ndan olan oran orantı konusu yazılı anlatımı yapmaya başlıyoruz. Şimdi sizlere bu konuyu yandaki resimden ulaştıracağız. Tıklayıp tam ekran olmasını sağlayabilir ve bilgisayarınıza indirip çıktı da alabilirsiniz.
Konu ile ilgili diğer başlıklar;
1.Oran Orantı Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Oran Orantı Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)

2.
Oran Orantı Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Oran Orantı Özel Sorular (Doğan Hoca)
4.Oran Orantı Özel Sorular (Tekin Hoca)
5.Oran Orantı Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Matematik çarpanlarina ayirma konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca matematik dersleri nden tekrar herkese merhaba. Şimdi sizlere ekol hoca ilköğretim lise matematik çarpanlarına ayırma konusu yazılı anlatımı yapacağız. Videolu anlatımlarımız yanına böyle bir tarz da koymak durumunda olduk. Çünkü bazı ziyaretçelerimiz kota sınırları vs. olmasından dolayı ekol hoca da sadece vidyolu değil yazılı konu anlatımları da olmalıydı.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Çarpanlara Ayırma Videolu Konu Anlatımı
2.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Lisan Hoca)
4.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (Mehmet Hoca)
6.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (1) (Tekin Hoca)
7.Çarpanlara Ayırma Özel Sorular (2) (Tekin Hoca)
8.Çarpanlara Ayırma Yaprak Testi (Togay Hoca)

Matematik köklü ifadeler konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca matematik yazılı konu anlatımları ndan herkese iyi günler. Musta ekol hoca nızdan şimdi sizlere ilköğretim 7.sınıf 8.sınıf lise 1 lise 2 matematik dersi düzeyinde karekök konusu yada diğer bir deyişle ekol hoca köklü ifadeler konusu yazılı anlatımı yandaki resimdedir. Resme tıklayıp ekolhoca anlatımının tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza indirip çıktı da alabilirsiniz.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)
2.Köklü Sayılar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Köklü Sayılar Özel Sorular (Sefer Hoca)
4.Köklü Sayılar Özel Sorular (Doğan Hoca)
5.Köklü Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)


Matematik özel fonksiyonlarda integral öss de çikmiş sorular

Ekol hoca lise dört 4 lise son 12.sınıf matematik dersi integral konusu ana başlığında şimdi de mustafa ekol hoca mızın ekibinden lütfü zorlu hocamızın anlatımıyla özel fonksiyonlarda integral soru çözümleri çıkmış sorular yaprak testleri ve test kitapçıkları içerisinden özel olarak derlenmiş ekol hoca vidyosu aşağıdadır. Herkese iyi çalışmalar dileriz.

Matematik belirli integral soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Mustafa ekol lise 4 12.sınıf matematik belirli integral konusu soru çözümleri test kitapları yaprak testleri yazılı soruları ve cevapları aşağıdaki vidyomuzdadır. Ekol hoca ekibinden bu konuyu lütfü zorlu hocamız hazırladı ve vidyoyu www.lutfuzorlu.com şifresiyle izleyebilirsiniz.

Matematik kismi integral soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi ekol hoca ekibimizle sizlere lise 4 12.sınıf matematik kısmi integral konusu test kitapları yaprak testleri soru çözümleri yazılı soruları ve cevapları yine birçok konu ile karşınızdayız. Ekol hoca vidyomuzu izlemek için www.lutfuzorlu.com yazarsanız video açılır.



Matematik trigonometrik integral soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersi ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Mustafa ekol hoca lise 4 12.sınıf matematik trigonometrik integral konusu soru çözümleri yaprak testleri deneme kitapları yazılı soruları cevapları ekol hoca ekibimizden lütfü zorlu hocamızın hazırladığı vidyomuza www.lutfuzorlu.com şifresiyle aşağıdaki vidyomuzdan izleyebilirsiniz.







Matematik türev maksimum minimum problemleri

Ekol hoca matematik dersi ne hoş geldiniz sevgili öğrenciler. Ekol hoca lise 4 12.sınıf matematik dersi türev maksimum minimum problemleri konusu ile ilgili öss de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri yazılı soruları cevapları lütfü zorlu hocamızın hazırladığı aşağıdaki vidyomuza www.lutfuzorlu.com şifresiyle izleyebilirsiniz.



Matematik integral konusu soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlarımız. Matematik dersimizde sizlere ekol hoca ekibinin hazırlamış olduğu vidyolarla derslerimize devam ediyoruz. Şimdi konumuz artık integral konusu na başlıyoruz. Bu bağlamda lise 4 12.sınıf matematik integrale giriş konusu soru çözümleri testlerini aşağıdaki vidyomuzda www.lutfuzorlu.com şifresiyle izleyebilirsiniz.
Video 1

Video 2

Matematik fonksiyon grafikleri soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve soru çözümleri ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlarımız. Ekol hoca lise 4 12.sınıf matematik fonksiyon grafikleri soru çözümleri test kitapları yaprak testleri dersane denemeleri ilgili çıkmış sorular ekol hoca ekibinden lütfü zorlu hoca mızın hazırladığı vidyolu dersi www.lutfuzorlu.com şifresiyle aşağıdaki vidyodan seyredebilirsiniz.

Ilköğretim matematik dersi rasyonel sayilar soru çözümleri

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri nden tüm öğrencilerimize merhaba. Sizlere mustafa ekol hoca mızın anlatımıyla ilköğretim matematik dersi 6.sınıf 7.sınıf rasyonel sayılar soru çözümleri 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 sbs de çıkmış sorular ve dersane denemeleri ile sizlere bizzat ekol hoca ekibinin özgün anlatımlarıyla çözümleri aşağıdadır.

Farklı

Video 2

Ilköğretim matematik üçgende açilar soru çözümleri

Ekol hoca ilköğretim matematik üçgende açılar videomuza hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca üçgende açılar sbs de çıkmış sorular çeşitli testleri ve yaprak testleri nden alınmış deneme kitapları aşağıdaki vidyomuzdadır.

Matematik çokgenler sbs de çikmiş sorular

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Ekol hoca ilköğretim matematik çokgenler konusu sbs de çıkmış sorular online test kitapları yaprak testleri eski adıyla oksde 2000 den bu yana çıkmış sorular ilgili soru çözümleri aşağıdaki vidyomuzdadır.

Matematik üçgende açi kenar bağintilari soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri nden herkese merhaba sevgili arkadaşlar. Ekol hoca sitemizden şimdi sizlere ilköğretim sbs düzeyi matematik dersi nde işlenen mustafa ekol hoca üçgende açı kenar bağıntıları konusu hakkında sbs de eski adıyla oksde çıkmış sorular dersane denemeleri soru çözümleri test kitapları ve yaprak testleri aşağıdaki vidyomuzdadır.

Matematik üslü ifadeler konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca matematik üslü ifadeler konusu yazılı anlatımı na hoş geldiniz. Şimdi sizlere ekol hoca nın ders işleyiş tarzıyla hazırlanmış özgün ücretsiz üyeliksiz videolu konu anlatımları ve soru çözümleri ne devam ederken bir yandan da sizlere ücretsiz olarak bu yazılı anlatımı veriyoruz. Mustafa ekol hoca mızın hazırladığı bu konuyu dilerseniz bilgisayarınıza indirip tam sayfa çıktı alıp da çalışabilirsiniz.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)

1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Serdar Hoca)
1.Üslü Sayılar ve Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
2.Üslü Sayılar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Üslü Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)
4.Üslü Sayılar Özel Sorular (İhsan Hoca)

Matematik kümeler konusu soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersinde şimdi sizler bu başlık çatısında yeni müfredata göre ekol hoca ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf ı ilgilendiren sbs de çıkmış sorular ve lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf matematik dersleri kapsamında da öss de çıkmış sorular soru çözümleri vidyosu aşağıdadır.

Matematik kareköklü sayilar konusu soru çözümleri

Ekol hoca online ücretsiz ve üyeliksiz ttnetvitamin matematik hizmeti veren web sayfamıza hoş geldiniz öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim 8.sınıf ve lise 1 9.sınıf matematik kareköklü sayılar konusu sbs de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri online soruları aşağıdaki vidyomuzdadır.

Ilköğretim matematik üslü sayilar soru çözümleri

Ekol hoca ilköğretim lise matematik dersi ile ilgili başlığımıza hoş geldiniz. Sevgili öğrenci arkadaşlar, bu başlık altından sizlere mustafa ekol hoca mızın ekibinin hazırlamış olduğu ilköğretim orta iki yedinci 7.sınıf orta üç sekizinci 8.sınıf lise 1 9.sınıf a hitap edecek şekilde üslü sayılar sbs de çıkmış sorular dersane denemeleri ve çeşitli soru çözümleri aşağıdaki ekol hoca vidyomuzdadır.

Matematik mutlak değer konusu yazili anlatimi

ekol hocaEkol hoca mızın özgün ücretsiz ve online yazılı anlatımlarına devam ediyoruz. Bazı ziyaretçilerimiz kotalı adsl den ve bazı nedenlerden yazılı anlatımlar eklenmesini de talep etmişti, ediyor. Biz de ekol hoca ekibi olarak buna bir çözüm için artık yazılı anlatımlar da yapıyoruz. Şimdiki konumuz ortaokul lise düzeyi matematik mutlak değer konusu yazılı anlatımı dır. Resme tıklayıp tam ekran olmasını sağlayabilir, yada bilgisayarınıza farklı kaydedip çıktı alarak çalışabilirsiniz.
Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Mutlak Değer Videolu Konu Anlatımı (M.Ekol)
1.Mutlak Değer Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)

2.Mutlak Değer Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Mutlak Değer Özel Sorular (Mehmet Hoca)
4.Mutlak Değer Özel Sorular (Tekin Hoca)

12.sinif matematik türev konusu ekstramum noktalar

Ekol hoca ücretsiz üyeliksiz şartsız anlatımlarla matematik dersleri nden tekrar merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Bu dersimizde siz değerli öğrencilerimize lise 4 12.sınıf matematik 2 sayısal 2 türev konusu nda ekstramum noktalar içeriği ile ilgili ekol hoca dan lütfü zorlu nun hazırladığı ekstramum noktalar konusu vidyosunu www.lutfuzorlu.com şifresini girerek izleyebilirsiniz.

Matematik 2 türevin geometrik yorumu öss de çikmiş sorular

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Mustafa ekol hoca mızın ve uzman ders ekiplerimizin sizlere ücretsiz olarak ve üyeliksiz olarak hizmet verdiği bu derse de başlayalım. Şimdi sizlere ekol hoca ekibinin anlatımıyla lise 4 12.sınıf matematik 2 bölümü türevin geometrik yorumu konusu ile ilgili öss de çıkmış sorular test kitaplarından oluşan vidyoyu izlemek için www.lutfuzorlu.com şifresini girin.

Matematik L' hospital kurali öss de çikmiş sorular

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Şimdi sizlere lise 4 12.sınıf matematik türev konusu l ' hospital kuralı öss de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri dersane deneme soruları ve birçok ilgili soru çözümleri ile ekol hoca ekibinden lütfü zorlu hocamız çözmeye başlıyor. Bu konu ile ilgili 9.videomuzu izlemek için www.lutfuzorlu.com

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.L'Hospital Kuralı Videolu Anlatımı (Mehmet Hoca)
2.Türev Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
3.Türev Videolu Konu Anlatımı -1, -2 (Lütfü Hoca)

Matematik parametrik fonksiyonlarin türevi soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri ve testleri nden herkese merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Mustafa ekol hoca mızın anlatımları ve matematik te lütfü zorlu hoca mızın anlatımlarıyla şimdi size lise 4 12.sınıf matematik parametrik fonksiyonların türevi konusu öss de çıkmış sorular test kitapları ve yaprak testleri ne www.lutfuzorlu.com adresini şifre olarak girebilirsiniz.

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS