Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

Ilköğretim sbs matematik işlem konusu videolu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim sbs matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim sbs matematik işlem konusu videolu anlatımı yapacağız. İşlem konusu nda geçen kavramlar, ikili işlem birim etkisiz eleman bir elemanın tersi tanımları kuralları örnekleri soruları vidyomuzda incelenmektedir.

Modüler Aritmetik Sbsde Çikmiş Sorular

Ekol hoca matematik dersleri kapsamında tekrar herkese merhaba. Şimdi sizlere ilköğretim sbs sınıfları için matematik modüler aritmetik konusu sbs de çıkmış sorular yazılı soruları test kitapları yaprak testleri işlem soruları tekrar nöbet soruları örnek soru çözümleri ve çeşitli sınavlar da çıkmış sorular ı vidyomuzda anlatıyoruz. Lütfen pause yapıp önce siz çözmeyi deneyin. İyi çalışmalar

Sbs matematik modüler aritmetik videolu anlatim

Ekol hoca ilköğretim düzeyinde matematik dersleri ne hoş geldiniz. Şimdi sizlere ilköğretim sbs sınıfları için özel hazırladığımız matematik modüler aritmetik konusu videolu anlatımı yapmaya başlıyoruz. Modüler aritmetik konusunda geçen bazı tanım ve kavramlar şöyle, işlem tanımı kuralları mod modlar verilen bir modüle göre çarpma işlemi takvim problemleri gün ay tekrarı nöbet problemleri vs.

8.sinif matematik trigonometri videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nde beraberiz. Ekol hoca ilköğretim sbs 8.sınıf matematik trigonometri konusu videolu anlatımı na hoş geldiniz. Şimdi sizlere trigonometri bir dar açının trigonometrik oranları sina cosa cota tana 30 45 60 75 90 derecelik açıların trigonometrik oranları kavramları nı inceleyeceğiz. Ekol hoca ekibimizle trigonometri konus sbsde çıkmış sorular ve birçok örnek soru çözeceğiz.

6.sinif matematik üçgende açilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri nden herkese merhaba sevgili arkadaşlar. İlköğretim sbs altıncı sınıf 6.sınıf geometri matematik üçgende açılar videolu konu anlatımı na başlıyoruz. Üçgende açılar konusu nda geçen bazı kavramlar şunlar ; üçgende iç dış açılar tanımı ve temel kavramları verip sorular üzerinden anlatımı gerçekleştiriyoruz.

6.sinif matematik geometrik kavramlar çikmiş sorular

Ekol hoca ilköğretim altıncı sınıf 6.sınıf matematik geometrik kavramlar videolu konu anlatımı na hoşgeldiniz sevgili arkadaşlar. 6.sınıf matematik geometrik kavramlar sbs de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri sbs denemeleri dersane soruları kitapçıkları yazılı soruları ve cevapları ve birçok kavram vidyomuzda anlatılıyor..

6.sinif matematik geometrik kavramlar konusu videolu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlarımız. Ekol hoca ilköğretim altıncı sınıf 6.sınıf matematik geometrik kavramlar videolu konu anlatımı na başlıyoruz. Geometrik kavramlar açılar nokta doğru doğru parçası ışın yarı doğru doğrusal noktalar düzlem açının ölçüsü açı çeşitleri dar dik geniş doğru tam açı komşu tümler bütünler açılar yöndeş tanımları vidyomuzda..

Matematik İşlem Konusu Sbs de Çikmiş Sorular

Ekol hoca ilköğretim matematik sbs işlem konusu videolu anlatımı dersimize hoş geldiniz sevgili öğrenci arkadaşlar. Matematik işlem konusu sbs de çıkmış sorular test kitapları yaprak testleri 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 sbs kitapçıkları nda aldığımız soruları vidyomuzda çözüyoruz.

Türkçe Ses Bilgisi Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca türkçe ses olayları konusu na hoş geldiniz. Sizlere şimdi ilköğretim ortaokul lise sınıf ları için bazı seviyelerde dil ve anlatım adı altında bazı sınıf larda türkçe edebiyat dersleri adı altında geçen ses bilgisi kavramları kalın ince düz yuvarlak geniş dar ünlülerin meydana getirdiği ses olayları konuları anlatılıyor.
Ders 1

Ders 2

Ders 3

Ders 4

8.sinif matematik harfli ifadeler videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri nde yine birlikteyiz. Ekol hoca sitemize hoş geldiniz sevgili öğrenciler. Şimdi sizlere ekolhoca ilköğretim sbs 8.sınıf matematik harfli ifadeler videolu konu anlatımı yapacağız. Harfli ifadelerde toplama çıkarma çarpma ve bölme kavramları tanımları ve birçok örnek soru çözümleri vidyomuzdadır.

Matematik sayisal yetenek problemleri konusu videolu anlatim

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz. Ekol hoca sayısal yetenek problemleri, sayı dizileri, şifreler, matrisler ve şekil tamamlama vb. soru tiplerinden oluşur. Şimdi test kitapları yaprak testler den alınmış sorular cevaplar sbs de çıkmış sorular yazılı soruları cevapları bu tür soru tipleri ni şimdi videomuzda inceleyebiliriz.

Türkçe dersi yazim kurallari konusu videolu anlatimi

Ekol hoca türkçe dersleri nden herkese merhaba. Şimdi sizlere türkçe yazım kuralları konusu nu anlatacağım. Yazım kuralları ses bilgisi kurallarına uymak zorundadır. "de" nin yazımı. Bağlaç olan ve ek olan de takısı. "Ki" nin "mi" nin yazımı Konuyu anlamak için örnek cümleler. Büyük harflerin kullanıldığı yerler.
Ders 1

Ders 2

Ders 3

matematik istatistik ve grafikler videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri bölümümüzden herkese merhaba. Ekol hoca sitemizden sevgili öğrenci arkadaşlar şimdi sizlere ilköğretim sbs 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf matematik istatistik ve grafikler konusu videolu anlatımı yapmaya başlayacağız. Ekol hoca matematik ekbimizin anlatımıyla istatistik ve matematik konusu örnek soru çözümleri yaprak testleri sbsde çıkmış sorular vidyomuzda geniş bir şekilde anlatılıyor. Ekol hoca iyi çalışmalar diler.

Türkçe Sözcüğün Yapisini Belirleme Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca türkçe dersleri ne hoş geldiniz. Şimdi sizler türkçe sözcüğün yapısını belirleme konusu nda geçen bazı kavramlar, iyelik eki belirtme hece eki basit bileşik türemiş sözcük tanımları üzerine yapım eki alan sözcüklerdir. Kişi ekleri ve birçok kavram..
Ders 1

Ders 2

Ders 3

Ders 4

Ilköğretim Matematik Saat Problemleri Çikmiş Sorular

Ekol hoca matematik saat problemleri konusu sbsde çıkmış sorular başlığına hoş geldiniz. Saat problemleri konusu soru çözümleri sbsde çıkmış soruları test kitapları yaprak testleri sbs denemeleri ve saat problemleri hakkında her türlü soru vidyomuzda anlatılıyor.

Sbs de Çikmiş Karişim Problemleri Sorulari

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz. Şimdi sizlere ilköğretim sbs matematik 2000 den 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 sbsde çıkmış karışım problemleri soruları test kitapları yaprak testleri öss denemeleri videolu anlatımı na başlıyoruz.

Ilköğretim matematik saat problemleri konusu

Ekol hoca matematik derslerinde yine birlikteyiz. Matematik saat problemleri saat yüzeyi üzerinde saati ve dakikayı gösteren iki tane ibre vardır. Bu ibrelerden kısa olan akreptir ve saati gösterir. Uzun olanı yelkovandır ve dakikayı gösterir.

Matematik karişim problemleri videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim dersleri ne hoş geldiniz. Ekol hoca ilköğretim matematik karışım problemleri videolu konu anlatımı dersimize başlıyoruz. Karışım problemleri nde karışım problemleri eşittir saf madde miktarı bölü saf madde artı su formülü genel formülü kullanılıyor.

Faiz Problemleri Sbsde Çikmiş Sorular

Ekol hoca ilköğretim dersleri kuşağında beraberiz. Şimdiki dersimiz ilköğretim matematik sınıfları için sbs de çıkmış faiz problemleri sorularıdır. Faiz problemleri konusu hakkında test kitapları yaprak testleri online sbs denemeleri ve internet videolarından derlemiş olduğumuz vidyomuzu elinizde kalem kağıtla dikkatlice takip etmenizi öneririz.

Ingilizce Future Tenses and Causatives Konusu Video

Ekol hoca ingilizce dersleri ne hoşgeldiniz. Merhaba arkadaşlar ekol hoca ingilizce ekibimizden nilüfer hoca mızın anlatımı ile future continuous tense türkçesi gelecekte devamlılık demektir. Arkadaşlar future deyince aklımıza will gelmektedir. Continuous denince de fiilimizin ing hali Ving hali gelmektedir. Willden sonra fiiliminizin Ving hali gelemiyeceği için araya yardımcı fiil eklememiz gerekiyor. Mesela "be" gibi. Will + be + Ving yani "-yor olacak" manası gelir.

Ilköğretim matematik faiz problemleri konusu

Ekol hoca matematik dersleri bölümümüze hoş geldiniz. Şimdi sizlere ilköğretim 5.sınıf 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf matematik faiz problemleri konusu videolu anlatımı yapacağız. Faiz problemleri konusu vidyomuzda kullanacağımız anahtar kelimeler f=faiz miktarı, a=ana para, n=faiz yüzdesi ve t=zaman dır. Şimdi anlatımımıza başlayalım.

Ilköğretim matematik sbsde çikmiş yas problemleri sorulari

Ekol hoca sitemizden herkese merhaba. Sizlere bundan bir önceki konumuzda da yaş problemleri konusu anlatımı yapmıştık. Şimdi de sizlere farklı bir anlatımla ilköğretim matematik yaş problemleri konusu hakkında ilk önce kuralları önemli noktaları hatırlatıyoruz sonrada matematik sbsde çıkmış yaş problemleri soruları na bakıyoruz.

Matematik ilköğretim yaş problemleri videolu anlatimi

Ekol hoca matematik derslerinden herkese merhaba. Ekolhoca ekibi olarak sizlere ilköğretim 1.2.3.4.5.6.7.8.sınıf lar için yaş problemleri konusu videolu anlatımı yapacağım. Yaş problemleri konusu sbsde yüksek soru çıkan bir konudur. Yaş problemleri konusu nda herkese başarılar

Matematik sayi kesir problemleri çikmiş sorular

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri bölümümüze hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Matematik sayı kesir problemleri videolu online denemeleri çıkmış sorular test kitapları ve yaprak testleri nden alınmış bugüne kadar sbsde çıkmış sorular vidyomuzda anlatılıyor. Sizlere bu vidyoda ilk önce pause yaparak soruları sizin çözmenizi denemenizi tavsiye ediyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Sayı ve Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.
Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.
Sayı Problemleri Özel Sorular (Mesut Hoca)

7.sinif matematik oran ve oranti soru çözümleri

Ekol hoca matematik dersleri kuşağında sizlere ücretsiz videolu soru çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri kapsamında şimdi sizler 7.sınıf matematik oran ve oranti konusu videolu online soru çözümleri test kitapları ve yaprak testleri nden alınmış derlemeler bu vidyomuzda

Tum Geometri Konulari Sorulari

Ekol hoca web sitemize hoş geldiniz arkadaşlar. Bu başlık altında bulduğunuz konular tüm ilköğretim ortaokul lise öğrencilerine hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. O yüzden konunun ismini bulduğunuzda rahatça çalışabilirsiniz. Şimdi sizlere tüm geometri konuları soruları çıkmış öss sbs soruları nı tek çatı altında bu konu başlığında liste halinde sizlere yayınlıyoruz. İstediğiniz konu adını ctrl+f yazıp bu başlık içinde arayabilirsiniz arkadaşlar. Bu arada ekol hoca dersleri soruları na yenileri eklendikçe liste güncellenecektir.

Örnekli Video Konu Anlatımları
Geometri analitik çember videolu konu anlatımı
Geometri doğrunun analitiği videolu konu anlatımı
Geometri analitik geometri videolu konu anlatımı (Özlem hoca)
Geometri açılar videolu konu anlatımı
Geometri üçgende açılar videolu konu anlatımı
Geometri dik üçgen videolu konu anlatımı
İkizkenar üçgen videolu konu anlatımı (Kemal Hoca)
İkizkenar ve Eşkenar Üçgen videolu konu anlatımı
Geometri üçgende alanlar videolu konu anlatımı
Geometri pisagor bağıntısı videolu konu anlatımı
Üçgende Açıortay Videolu Konu Anlatımı (Mustafa Hoca)
Üçgende Açıortay Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
Geometri üçgende kenarortay bağıntıları videolu konu anlatımı
Geometri üçgende benzerlik videolu konu anlatımı
Geometri açı kenar bağıntıları videolu konu anlatımı
Geometri açı kenar bağıntıları videolu konu anlatımı
Geometri çokgenler videolu konu anlatımı
Geometri dairede alan videolu konu anlatımı
Geometri çokgende alan videolu konu anlatımı
Geometri genel dörtgenler videolu konu anlatımı
Geometri paralelkenar videolu konu anlatımı (Kemal Hoca) (1)
Geometri paralelkenar videolu konu anlatımı (Kemal Hoca) (2)
Geometri paralelkenar eşkenar dörtgenler videolu konu anlatımı
Geometri eşkenar dörtgenler videolu konu anlatımı
Geometri dikdörtgen kare deltoid videolu konu anlatımı
Geometri yamuk konusu videolu anlatımı
Geometri vektörler videolu konu anlatımı
Geometri çember ve daire videolu konu anlatımı
Geometri çemberin analitik incelemesi videolu konu anlatımı
Geometri çemberde açılar videolu konu anlatımı
Geometri çemberde uzunluk videolu konu anlatımı (Mustafa Hoca)
Geometri çemberde uzunluk videolu konu anlatımı (Kemal Hoca)
Geometri dairede uzunluk alanlar videolu konu anlatımı
Geometri katı cisimler prizmalar piramitler videolu konu anlatımı
Analitik Geometri nokta konusu videolu anlatımı
Analitik Geometri doğrunun incelenmesi videolu konu anlatımı

Soru Test Çıkmış Soru Çözümleri
Geometri temel kavramlar testleri soru çözümleri
Geometri açı ve açısal kavramlar testleri soru çözümleri
Geometri dik üçgen testleri soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri dik üçgen testleri soru çözümleri (Kemal Hoca)
Geometri dik üçgen testleri soru çözümleri (Tekin Hoca) (1)
Geometri dik üçgen testleri soru çözümleri (Tekin Hoca) (2)
Geometri çemberde uzunluk testleri soru çözümleri
Geometri ikizkenar üçgen testleri soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri eşkenar üçgen testleri soru çözümleri (Tekin Hoca)
Geometri eşkenar üçgen testleri soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri ikizkenar eşkenar üçgen testleri soru çözümleri (Kemal Hoca)
Geometri üçgende açılar testleri soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri üçgende açılar testleri soru çözümleri (Mustafa Hoca)
Geometri dörtgenler testleri soru çözümleri (Kemal Hoca)
Geometri dörtgenler testleri soru çözümleri (Tekin Hoca)
Geometri üçgende açıortay soru çözümleri (Mustafa Hoca)
Geometri üçgende açıortay soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri üçgende kenarortay soru çözümleri
Geometri üçgende alanlar testleri soru çözümleri (Mustafa Hoca)
Geometri üçgende alanlar testleri soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri özel üçgenler soru çözümleri testleri
Geometri üçgende benzerlik soruları testleri (Mustafa Hoca)
Geometri üçgende benzerlik sorulari testleri (Nejdet Hoca)
Geometri yamuk soru çözümleri testleri
Geometri açı kenar bağıntıları soruları (Mustafa Hoca)
Geometri açı kenar bağıntıları soruları (Tekin Hoca)
Geometri açı kenar bağıntıları soruları (Nejdet Hoca)
Geometri çokgenler soru çözümleri (Nejdet Hoca)
Geometri çokgenler soru çözümleri (Tekin Hoca)
Geometri çıkmış üçgen soruları
2007 sbs geometri testleri soru çözümleri
2005 öss geometri soru çözümleri

matematik kesir problemleri videolu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz sevgili ilköğretim öğrencileri miz. Ekol hoca matematik sayı kesir problemleri konusu videolu anlatımı yapmaya başlayacağız. Sayı kesir problemleri matematik diline çevirme örnek soru çözümleri test kitapları ve yaprak testleri vidyomuzda çözülüyor.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Sayı Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.
Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatımı
3.Sayı Kesir ve Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
4.
Sayı Problemleri Özel Sorular (Mesut Hoca)
5.Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)
6.Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Tekin Hoca)
7.Yaş Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)

7.sinif matematik oran oranti konusu videolu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri bölümümüze hoş geldiniz. Şimdi sizlere ekol hoca sbs yedinci 7.sınıf matematik 3.ünite oran orantı videolu konu anlatımı nı yapacağım. Sizlere oran ve orantı çeşitleri nedir tanımları kuralları örnekleri çözümlü test kitapları ndan alınmış ve yazılı soruları na hazırlık için cevaplar da vereceğiz. Ekol hoca sitemizden herkese başarılar diliyoruz.

Ingilizce Assive Active and Passive Infinitive Video

Ekol hoca ingilizce dersleri bölümümüze hoşgeldiniz. İngilizce assive active and passive infinitive yani aktif ve pasif mastar manasına gelir. Bu konuda Passive Voice aklımıza gelmektedir yani edilgen çatı manasına gelir. Artık objelere önem verdiğimiz cümlelerde be + V3 ü kullanırız. Bedava ingilizce anlatımı vidyomuzda bunu detaylı olarak işlemeye başlayalım.

7.sinif matematik denklemler konusu testleri soru cozumleri

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri bölümümüzde sizlerle birlikteyiz. Şimdi sizlere hüseyin hocamızın anlatımlarıyla 7.sınıf matematik birinci 1. dereceden 1 bir bilinmeyenli denklemler online testleri yaprak testleri test kitapları ve sbs de çıkmış denklem soruları ndan derlediğimiz soruları yayınlıyoruz ve anlatarak çözüyoruz. Pause yaparak ilk önce kendinizin çözmesi tavsiye ediyoruz.

Matematik birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemler videolu konu anlatımı

Ingilizce Infinitives Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri ne tam kadro devam ediyoruz. Şimdi sizlere ingilizce infinitives videolu konu anlatımı yani mastarlar konusu videolu anlatımı nı yapacağız. İngilizce infiniteves mastarlar konusu nda gerund deyince fiilmizin Ving hali infinitives deyince to V1 hali gelecek. Gerund and Infinitives konusu videolu anlatımı aşağıdadır.

Basit eşitsizlik konusu çikmiş sorular

Ekol hoca matematik dersleri nden merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Sizleri basit eşitsizlik yazılısı soruları cevapları na daha iyi hazırlayabilmek için çeşitli kaynaklardan derlediğimiz ve sizlere online olarak çözdüğümüz sbs de çıkmış basit eşitsizlik soruları nı bu başlık altında sizlere yayınlıyoruz. Herkese sınavlarda başarılar diliyoruz ekol hoca matematik ekibi olarak.

8.sınıf basit eşitsizlikler videolu konu anlatımı
9.sınıf basit eşitsizlikler videolu konu anlatımı

7.sinif matematik denklemler videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri ekibimiz den hüseyin hocamızın hazırladığı ilköğretim sbs yedinci 7.sınıf matematik denklemler videolu konu anlatımı na başlıyoruz. Bu konu kapsamında matematik birinci 1. dereceden bir 1 bilinmeyenli denklemler kavramını geniş bir şekilde anlatıyoruz.

Matematik 1.dereceden 1 bilinmeyenli denklemler soru çözümleri

8.sinif matematik basit eşitsizlikler konusu

Ekol hoca matematik dersleri nden herkese iyi günler. Şimdi sizlere ilköğretim ortason sekizinci 8.sınıf matematik basit eşitsizlikler videolu konu anlatımı yapacağım. Konumuzda eşitsizlik nedir tanımı eşitsizliklerin özellikleri kuralları formülleri online denemeleri test kitapları ve yaprak testleri örnek soru çözümleri basit eşitsizlik yazılı soruları cevapları da vidyomuzda işlenmektedir.

Basit Eşitsizlikler Testleri Çıkmış Soruları

6. 7. sinif matematik cebirsel ifadeler videolu konu anlatımı

Ekol hoca bedava ilköğretim lise matematik dersleri ne hoş geldiniz. Şimdi sizlere sbs matematik 6.sınıf cebirsel ifadeler 7.sınıf matematik cebir ve olasılık konusu videolu anlatımı ile karşınızdayız. Cebir tanımı nedir terim kat sayı benzer terimler harfli ifadelerle yapılan işlemler benzer terimlerle toplama çıkarma çarpma bölme işlemi tanımları örnek soru çözümleri vidyomuzdadır.

Matematik çok büyük sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden herkese selamlar. Şimdiki konumuz ilköğretim ortaokul sbs matematik çok büyük sayılar videolu konu anlatımı na başlıyoruz. Matematik vidyomuzda çok büyük sayıların yazılışı bilimsel gösterimi çok büyük sayılarda toplama çıkarma çarpma bölme işlemi kavramları vidyomuzda anlatılmaktadır.

Ingilizce Participles Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca bedava ingilizce dersleri ne devam ediyoruz. Şimdi sizlere ücretsiz olarak 4.konumuz olan ingilizce participle sıfat fiiller videolu konu anlatımı na başlıyoruz. Reduction of Relative Clause yani reduction ortandan kaldırmak manasına gelir. 3 çeşit participles (sıfat fiil) vardır. Sırasıyla, Present Participles, Past Participles ve de Perfect Participles tir. Vidyomuzda participles videolu konu anlatımı na başlayalım.

Matematik Cok Kucuk Sayilar Testleri Soru Cozumleri

Ekol hoca matematik dersleri bölümümüzden merhaba sevgili öğrenciler. Sbs matematik düzeyinde 6.7.8.sınıf lar için anlatımlarla online test kitapları yaprak testleri nden yaptığımız matematik çok küçük sayılar videolu soru çözümleri testleri başlığındasınız. Aşağıda sizlere çok küçük sayılar sbsde çıkmış sorular anlatımı da mevcuttur. Dileyen öğrenciler çok küçük sayılar videolu konu anlatımı na buradan ulaşabilirler.

Sbs matematik çok küçük sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nde yine beraberiz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf sbs ortaokul matematik çok küçük sayılar videolu konu anlatımı nı yapacağım. Matematik çok küçük sayılar konusu nda çok küçük sayıların yazılışı bilimsel gösterimi toplama çıkarma çarpma bölme işlemi kavramlarını ele alacağız.

Matematik çok küçük sayılar soru çözümleri

8.sinif matematik kareköklü sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden selamlar. Şimdi bu yazımızda sizlere sbs ortason sekizinci 8.sınıf matematik kareköklü sayılar videolu konu anlatımı yapacağım. Matematik kareköklü sayılar konusu karekök alma irrasyonel sayılar karekökü bir tam sayı olan sayının ondalık kesirlerin karekökünü almak ve birçok kavramları açıklayıp örnek soru çözümleri yapıyoruz.
Pekiştirmek İçin ; 8.sınıf matematik kareköklü sayılar testleri soru çözümleri

8.sinif matematik karekoklu sayilar test soru cozumleri

Ekol hoca matematik testleri nden merhaba. Daha önce sizlere sitemizde sbs matematik kareköklü sayılar videolu konu anlatımı nı yapmıştık. Tekrar etmek isteyenler linke bakabilirler. Şimdi de 8.sınıf matematik kareköklü sayılar soru çözümleri test kitapları yaprak testleri nden alınmış ayrıca sbsde çıkmış kareköklü sayılar soruları da yine vidyomuzda bedava çözümleri yayınlanmaktadır.

7.sinif matematik rasyonel sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz. Ekol hoca ilköğretim ortaokul sbs matematik 7.sınıf rasyonel konusu videolu anlatımı na başlıyoruz. 7.sınıf matematik rasyonel sayılar dersimizde ilk bu konuyu daha iyi anlamamız için kesirler tanımını bir hatırlatarak başlıyoruz. Vidyoda geçen kavramlar, pozitif negatif rasyonel sayılar dan başlayarak birçok rasyonel sayı testleri ve yazılıya hazırlık için birçok soru cevap veriliyor.

Ingilizce Gerunds Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca bedava online ingilizce kursumuza hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Bu dersimizde sizlere gerund videolu konu anlatımı yani ulaçlar ı anlatacağız. İlk etaple verb ing takısı alan fiillere bir göz atıyoruz. Bu arada vidyomuza çalışırken biryandan da sözlüğü açarsanız daha faydalı olur. Gerunds and infinitives videolu konu anlatımı na başlayalım.

7.sinif matematik tam sayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim 7.sınıf matematik tam sayılar videolu konu anlatımı dır. 2008 2009 yeni müfredat sistemine göre hazırladığımız bu ders sbs yedinci 7.sınıf ve genel testleri dersane testleri ve de 7.sınıf 1.ünite matematik tam sayılar 1.dönem 1.2.3.yazılı soruları cevapları vidyomuzdadır. Bu konuda belirttiğimiz kavramlar tam sayılarla çarpma bölme işlemleri tanımlar kurallar formüller de anlatılıyor.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.6.Sınıf Tam sayılar Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca)
2.
Tam sayılar Özel Sorular

Ingilizce Modals Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca ücretsiz online ingilizce dersleri nde beraberiz. Sizlere şimdi lise ingilizce ve yds 2010 soruları ve cevapları nda çok soru çıkartan modal konusu nu anlatmaya çalışacağız. İngilizce dersleri English lessons modals konusu nda modals lar yani yardımcı fiiller tek başlarına bir şey ifade etmezler ancak yanına verb yani fiil herhangi bir aksiyon olay meydana geldiği zaman işlev kazanmaya başlarlar. Am is are was dan farklı olarak da (onlar da yardımcı fiil ama bunlar cümleye mana katabilen yardımcı fiiller yani modals lar dır.)

Ingilizce General Grammars and Tenses Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri ne hoş geldiniz. Sizlere daha iyi hizmet vermek amacıyla artık ekol hoca ailesi olarak ders sayılarını ve vidyo dakikalarını çoğaltma ve daha profesyonel ücretsiz ve üyeliksiz ingilizce dersleri vermeye devam ediyoruz. Ekol hoca ingilizce dersleri ekibimizden nilüfer hocamız ile şimdi sizlere ingilizce yi a dan z ye bedava öğretmeye kararlı. Bu bağlamda meral hocamızın ilk anlatımı genel gramer konusu anlatımı ile başlayalım artık.

Ingilizce Simple Present Tense Adverbs of Frequency

Ekol hoca ingilizce konu anlatımları na devam ediyoruz. Şimdi sizlere ilköğretim ve lise dersleri kapsamında şimdi sizlere simple present tense geniş zaman sıklık zarfları konusu nu birlikte işlemeye başlayalım. Simple present tense, sıklık zarfları ile çok kullanılır ve vidyomuzda birçok örnek veriyoruz. Şunu da açıklayalım bundan sonra diğer tüm derslerin de ekleneceği gibi ingilizce yazılı sınav soruları cevapları da sitemizde yayınlanmaya başlayacaktır. Ekol hoca ingilizce kadromuzu takip etmeye devam ediniz.

Simple Present Tense Yes No Questions Soru Kalibi

Ekol hoca ingilizce dersleri nden herkese selamlar. Bu yazımızda sizlere simple present tense yes no questions yani geniş zaman soru kalıpları konusu nu anlatacağız. ingilizce simple present tense s.present tense soru kalıpları nda soru cümleleri nin başına do ya da does koyulur. Bu anlatım ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf tan lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf a hitap edecek şekilde hazırlanmıştır.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Simple Present Tense Videolu Konu Anlatımı (Özkan Hoca)
2.Simple Present Tense Videolu Konu Anlatımı (Nihat Hoca)
3.Simple Present Tense Yes No Questinos Videolu Konu Anlatımı
4.Simple Present Tense Adverbs of Frequency Videolu Konu Anlatımı

Simple Present Tense Negative Olumsuz Videolu Anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri ne devam ediyoruz. Şimdi sizlere ilköğretim lise yani 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf 9.sınıf 10.sınıf 11.sınıf 12.sınıf ingilizce dersleri simple present tense negative yani geniş zaman olumsuz cümleler konusu videolu anlatımı nı yapacağım. Sizlere geniş zaman olumsuz kalıpları nı hangi ekler geldiğini örnek alıştırmalar la birlikte video muzda anlatıyoruz. İyi çalışmalar.

Kimya Azotlu Bileşikler Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri bölümüzden herkese merhaba sevgili arkadaşlar. Sizlere ttnetvitamin den daha faydalı bir hizmet verdiğimize inanıyoruz. Çünkü bedava ttnetvitamin hizmeti vermiyor para istiyorlar yıllık ücretle. Ama biz sizden ne para ne üyelik ne de başka birşey istiyoruz bizim amacımız tüm öğrencilere ücretsiz hizmettir. Bu kapsamda sizlere şimdi lise kimya azotlu bileşikler konusu videolu anlatımı yapmaya başlıyoruz.

Aromatik Kimya Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca sitemize hoşgeldiniz. Şimdi sizlere lise 4 12.sınıf aromatik kimya videolu konu anlatımı nı yapacağız. Ekolhoca kimya dersleri son konumuz aromatikbileşikler kimya konusu nu anlatıyoruz. Diğer kimya dersleri ve soruları için menüdeki kimya linkinden ulaşabilirsiniz. Aromatik bileşikler nelerdir yada örnekleri nelerdir derseniz ilk örneğimiz benzen ham petrol yapısında bulunuyor ve vidyomuzu izlemeye başlıyoruz.

Untitled from advar4 on Vimeo.

Ingilizce Simple Present Tense Olumlu Pozitive Videolu

Ekol hoca ingilizce dersleri nden herkese merhaba. İngilizce simple present tense geniş zamanlı olumlu pozitif pozitive konusu anlatımı yapacağız sizlere. Simple present tense türkçedeki geniş zaman ın ifadesidir. Simple present tense bir eylemin sürekli tekrarlandığı veya alışılagelmiş olduğu fikrini verir.

Matematik Hareket Problemleri Konusu

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz. Şimdi sizlere ilköğretim ve ortaöğretim 6.sınıf orta bir 1 7.sınıf orta iki 2 8.sınıf orta üç 3 lise 1 9.sınıf için hazırlanmış matematik hareket problemleri videolu konu anlatımı nı yapacağız. Hareket problemleri ilköğretim ortaöğretim lise yazılı sınavları soruları cevaplar ında çokça çıkan dikkat gerektiren bir konudur. Hareket problemlerinde alınan yol = Hız x Zaman olarak alabilirsiniz formülü özü budur.

Ingilizce Future Perfect Tense Konu Anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri nden merhaba arkadaşlar. Bu dersimizde ingilizce future perfect tense yi inceleyeceğiz. Yapmış olacağım biçiminde ifade edebileceğimiz future perfect tense yi gelecek öncesi zaman da diyebiliriz. Kullanıldığı yerleri ise, gelecekte verilmiş olan belirli bir zamandan önce bitmiş olacak eylemleri gösterirken kullanılır. Buna bir örnek verecek olursak, I will have seen him by tomorrow morning. Yani ben onu yarın sabaha kadar görmüş olurum manasına geliyor.

6.sinif matematik bölünebilme kurallari videolu konu anlatimi

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri bölümümüze hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizlere yeni müfredata göre 6.sınıf matematik 3.ünite kesirler ve çarpanlar genel başlığı altında işlenen 3.ünite 1.bölüm çarpanlar ve katlar konusu nun içerisinde anlatılan orta 1 bir 6.sınıf matematik bölünebilme kuralları videolu konu anlatımı na başlıyoruz.

Future Tense Be Going To Kalibi Videolu Anlatimi

Ekol hoca ingilizce dersleri kuşağında sizlere bedava ingilizce öğrenmek ve ücretsiz ingilizce kursu dersleri ve içerikleri sunmaya devam ediyoruz. İngilizce past perfect tense konusu başlığı altında kullanulan diğer kalıbı mız be going to konusu nu inceliyoruz. Be going to da önceden niyet ettiğimiz veya kararlaştırdığımız hatta bunun için hazırlıklar yapmış olduğumuz eylemleri anlatmak için kullanılır. Bu konu ve derslerimiz 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf 9.sınıf 10.sınıf 11.sınıf 12.sınıf ingilizce dersleri öğrencilerimize hitap edilecek şekilde anlatılıyor

Matematik Işlem Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca matematik 1 derslerinde sizlere konu anlatmaya devam ediyoruz. Şimdi lise matematik dersleri nin sitemizde anlatmadığımız son konu (yani artık tüm lise matematik konularına menüdeki matematik linkinden ulaşabilirsiniz) lise 1 bir 9.sınıf matematik işlem videolu konu anlatımı nı yapmaya başlıyoruz. Matematik işlem tanımı kuralları örnek soru çözümleri konu anlatımlı vidyo muzda..

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.İşlem Videolu Konu Anlatımı (Tevfik Hoca)
1-A.İşlem Yazılı Konu Anlatımı
2.
İşlem Özel Sorular (Ahmet Hoca)
3.
İşlem Özel Sorular (Adnan Hoca)
4.İşlem Özel Sorular (Nejdet Hoca)
5.İşlem Özel Sorular (Erhan Hoca)
6.İşlem Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik Yüzde Problemleri Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca lise ilköğretim matematik dersleri kuşağında yine birlikteyiz. Sitemize hoş geldiniz sevgili arkadaşlar. Şimdi sizler 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf lise 1 9.sınıf matematik yüzde problemleri videolu konu anlatımı yapıyoruz. Matematik 1 bölümüne bağlı bu konuda özellikle sbs de ve öss de sorular çıkmaktadır. Yüzde problemleri kar zarar problemleri ve birçok kavram bu konu içerisinde işlenmektedir. İyi çalışmalar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Faiz ve Karışım Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.
Faiz Problemleri Özel Sorular (Lütfü Hoca)
3.
Yüzde Problemleri Özel Sorular (Lütfü Hoca)
4.Yüzde Faiz Problemleri Özel Sorular (1) (Nejdet Hoca)
5.Yüzde Faiz Problemleri Özel Sorular (2) (Nejdet Hoca)

Kimya Hidrokarbonlar Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri ne devam ediyoruz. Lise kimya sınıf ları için hidrokarbonlar konusu videolu anlatımı yapıyoruz şimdi sizlere. Kimya hidrokarbonlar bileşik okuma penten çiklo siklo yapı alkin dört karbonlu dimetil bütan kavramlarını sizere tanıtıyor ekol hoca kimya dan özkan hocamız.

Kimya Alkoller ve Eterler Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri nden merhaba sayın öğrenciler. Bugün özkan güray kimya hocası nın anlattığı konuları sizlere bedava ve üyeliksiz aktarmaya devam ediyoruz. Sitemizi birdahaki konularda daha kolay bulmak için ctrl+d yoluyla sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Şimdi sizlere lise sınıf ları için kimya alkoller ve eterler videolu konu anlatımı ve birçok örnek soru çözümleri online testleri nden alınmış sorular anlatımı yapacağız.

Elektrokimya Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca dersleri nden merhaba arkadaşlar. Sizlere ekolhoca lise kimya dersleri ni anlatmaya devam ediyoruz. Şimdiki konumuz lise sınıf ları için elektrokimya videolu konu anlatımı dır. Elektrokimya dört bölümde incelenir. Aktiflik redoks elektroliz elektrokimyasal piller nedir tanımları özellikleri kuralları nı inceliyoruz.

Kimya Asitler ve Bazlar Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri nden merhaba arkadaşlar. Sizlere şimdi özkan güray hocamızın anlatımıyla lise 1 9.sınıf kimya asitler ve bazlar videolu konu anlatımı nı yapacağız. Asit deyince sulu çözeltisi ortama hidrojen iyonu veren maddeleri kastediyoruz. Asiti bulmak için şöyle olması gerekiyor. Başında hidrojen iyonu olacak yanında ametal yada hidrojen ve ametal kökü olabilir. Bazların bazın tanımı ise sulu çözeltileri ortama oh- iyonu veren maddelerdir. Yani metal yanında oh olmalıdır. Devamı vidyomuzda..

Fizik Atom Teorileri ve Paralel Hareket

Ekol hoca fizik dersleri mizin artık son konusu anlatıyoruz. Bugüne kadarki tüm fizik konularına ve testlerine ekol hoca sitemizin menüsündeki fizik linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şimdiki konumuz fizik atom teorileri ve paralel hareket konusu videolu anlatımı dır. Atom teorileri ve paralel levhalar arasında hareket videolu konu anlatımı nda geçen bazı kavramlar şöyle magnetik dolaşım elektromagnetik dalgalar atom modelleri thomson tamson atom modeli ruterford radırfort atom modeli ve birçok kavram aşağıdaki vidyolu konu anlatımı ndadır.

İngilizce Future Continuous Tense Videolu Anlatımı

Ekol hoca ingilizce dersleri nde yine birlikteyiz. Şimdiki dersimiz ilköğretim 6.sınıf 7.sınıf 8.sınıf lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf lise 3 11.sınıf lise 4 12.sınıf future continuous tense videolu konu anlatımı nı işleyeceğiz. İngilizce future continuous tense öncelikle future continuous tensenin kullanıldığı yerlere bir bakalım. Birincisi, gelecek zamanda verilen bir zaman diliminin tümünü kapsayacak eylemleri ya da durumları anlatmak için kullanılır. Bunu bir örnekle açıklayalım : "He will be staying at this hotel all next week." Yani, "O gelecek bütün hafta bu otelde kalacak" manasına geliyor.

Fizik Isik Teorileri Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca fizik konularında yeni bir bölümde beraberiz. Ekol hoca sitemizde bugünkü konumuzun adı lise fizik ışık teorileri konusu dur. Işık teorileri konusu çift yarıkta girişler young deneyi formülleri kuralları karanlık nokta yonung deneyi sonuçları saçak genişliği nedir tanımı formülleri kaynaklardan tekine saydam bir cisim koyarsak A0 kaynak tarafına kayar. Işık teorisi konusu aşağıdadır.

Fizik Dalgalar Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca dan herkese selamlar. Bugün sizlere lise dört 4 12.sınıf fizik dalgalar konusu videolu anlatımı yapacağız. Fizik dalgalar konusu dalga boyu lamda nedir tanımı genlik telde hız denklemi formülü lü birim uzunluktaki kütle miktarı f kaynak atmanın özellikleri yarım dalga ya atma denir. Atmanın ilerlemesi atmanın yansıması sabit sert uç oynar yumuşak uç tanımı atmaların girişimi genlikleri aynı yönlü atmalar ve zıt yönlü atmalar grafikte gösterimi vidyomuzda anlatılıyor.

Fizik Yeryuzunde Hareket Impuls Momentum

Ekol hoca fizik konuları ndan merhaba. Şimdi sizlere lise fizik konuları ndan olan yeryüzünde hareket impuls momentum konusu videolu anlatımı nı yapacağım. Lise 3 11.sınıf fizik yeryüzünde hareket yani 11.sınıf fizik atış hareketleri konusu nu daha önce ekolhoca fizik bölümü ekibi hocaları ndan olan muhammet çoruh hocamız yapmıştı bende şimdi daha farklı bir anlatımla karşınızdayım.

Fizik Elektromagnetizma Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca fizik dersleri bölümümüzden herkese selamlar. Şimdi size ekolhoca fizik ayhan çirkin anlatımlarıyla eletromağnetizma elektromagnetizma videolu konu anlatımı yapacağız. Elektromağnetizma konusu yeni müfredata sistemine göre lise dört(4) 12.sınıf fizik 1.dönem konuları arasında bulunuyor. Elektromagnetizma konusu kavramları mıknatıs mağnetik kutuplar magnetik alan alan çizgileri kuvvet çizgileri gösterim yerin mağnetik alanı mıknatıslanma türleri ve birçok kavramı inceliyoruz.

Fizik Elektrostatik ve Elektrik Akimi

Ekol hoca fizik derslerinden merhaba. Lise fizik dersleri konu anlatımları nda yine beraberiz. Ekolhoca fizik bölümünde ayhan çirkin hocamızın anlatımlarıyla şimdi sizlere lise üç(3) 11.sınıf fizik elektrostatik ve elektrik akımı konusu nu işleyeceğiz. Elektrostatik ve elektrik akımı kelime manasıyla Elektro=Elektrik ve Statik=Durgun dur. Yani elektrostatik durgun elektrik demektir. 11.sınıf fizik elektrostatik ve elektrik akımı temel kavramlar coulomb kanunu klomp kanunu atomun içerisinde pozitif yükleri protonlar negatif yükleri elektronlar oluşturur.
Birinci Bölüm

İkinci Bölüm

Fizik Sivilarin Kaldirma Kuvveti Fk Videolu Konu Anlatimi

Arkadaşlar ekol hoca dan iyi günler. Bugün yine yeni bir konuda beraberiz. Ekol hoca ilköğretim fen ve teknoloji dersleri lise ekol hoca fizik sıvıların kaldırma kuvveti konusu nu sizlere anlatmaya çalışacağız. Sıvı maddelerin kaldırma kuvveti konusu herhangi bir kabın içerisine sıvıları dolduralım. Bu kabın içerisine bir cisim attığımızda bu cismi ağırlık vektörü sıvının içine doğru çeker(G) ve cismin belirli bir miktarı batar. Bu batan kısma sıvı mesela su belirli bir kaldırma kuvveti ile yerçekimi kuvveti ne tam zıt bir yönde yukarı doğru iter (Fk). Eğer fk g ye eşit ise dengede deriz bu kaptaki cisimle sıvının kaldırma kuvvetine.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kaldırma Kuvveti Özel Sorular (Mehmet Hoca) (1.Bölüm)
2.Kaldırma Kuvveti Özel Sorular (Mehmet Hoca) (2.Bölüm)
3.Kaldırma Kuvveti Özel Sorular (Mustafa Hoca)

Fizik Madde ve Ozellikleri Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca fizik konuları ndan merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere lise bir 1 dokuzuncu 9. sınıf 2008 2009 yeni müfredatı nda da geçerli olan yeni sistem e göre fizik 9.sınıf 1.dönem konuları ndan 1.ünite konusu madde ve özellikleri konusu nu vidyolu olarak ayhan çirkin hocamızın anlatımları ile karşınızdayız. Katı ve sıvı maddelerin hacminin ölçülmesi nasıl ölçülür cevabı ile dersimize başlıyoruz ve birçok kavramı inceliyoruz.

Fizik Basinc Konusu Videolu Anlatimi

Arkadaşlar iyi günler. Bugün gene yeni derslerimizde beraberiz. Bugünkü konumuzun ismi ayhan çirkin hocamızın anlatımıyla lise fizik basınç konusu dur. Sevgili arkadaşlar basınç konusu nu biz üç kısımda inceleyeceğiz. Sırasıyla katı sıvı gaz basıncı diye. Basınç konusu hakkında çıkacak problemler de temel bir ilke kullanılır: pascal kanunu ilkesi dir bu. Pascal kanunu derki sıvılara uygulanan basınç aynen her tarafa aynı etki eder.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Basınç Videolu Konu Anlatımı (Erdal Hoca)

Fizik Is Guc Enerji Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca fizik dersleri ile yine karşınızdayız. Fizik 10.sınıf müfredatı nda olan bu konu özellikle öss ye girecek öğrenciler için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü yeni 9.sınıf 10.sınıf fizik müfredatları baştan aşağıya değiştirildi ve bazı konular kaldırıldı ileriki senelere atıldı bunun gibi. Ama lise iki yi geçmiş lise üç ve lise dört öğrencileri öss de zaten bu konuda da sorumlu olacaklar fizik bölümünde ve bu konulardan birçok sorular çıkacak.

Fizik Basit Makinalar Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca fizik konuları ndan merhaba sevgili öğrenciler. Önceki fizik konularımızda muhammet çoruh birçok fizik konusunu anlatmıştı birkaç fizik konusu kalmıştı anlatılmayan o eksik konuları da ekol hoca fizik ekibimizden ayhan çirkin hocamızın anlatımları ile sizlere sunuyoruz. Fizik 10.sınıf müfradatları nda artık işlenmeyen bu konu şuan 11.sınıf ta ve 12.sınıfta olan öss ye girecek olan öğrencilerin çok işine yarayacaktır.

Matematik Isci Havuz Problemleri Videolu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nde yine karşınızdayız. Şimdi sizlere ilköğretim ortaöğretim ve lise de işlenen ve gerek yazılılarda gerekse testlerde birçok soru çıkan işçi havuz problemleri konusu nu ilk önce anlatacağız. Sonra da birçok örnek soru çözeceğiz sizlere ekol hoca anlatımları ile. Şimdi aşağıdaki vidyomuzdan ortason sekizinci(8).sınıf lise bir(1) 9.sınıf müfredatında geçen konuya başlıyoruz.

Matematik Yas Problemleri Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nde yine birlikteyiz. Şimdiki konumuz lise bir(1) 9.sınıf matematik 2.dönem yaş problemleri konusu dur. Yaş problemleri konusu sbs de de çıkmış soruları çoktur össde soruların içinde geçen temel konulardan biridir. Yaş problemleri soru çözümleri ni bir miktar konunun temelini anlattıktan sonra bir çok soru ile pekiştiyoruz.

Matematik Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca sitemize hoşgeldiniz. Şimdiki konumuz ortaöğretim lise matematik bölümü nün temellerini oluşturan sayı ve kesir problemleri konusu dur. Biz bu konuları matematik sayı problemleri ve matematik kesir problemleri diye iki ayrıntılı başlıkta daha detaylı olarak işliyoruz. Sayı problemleri konusu nu anlatmıştık (menüdeki matematik linkinden ulaşabilirsiniz) Şimdi de sbs öss matematik kesir problemleri ni anlatmaya başlıyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Sayı Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.
Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı
3.Sayı Kesir ve Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
4.
Sayı Problemleri Özel Sorular (Mesut Hoca)
5.Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)
6.
Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Tekin Hoca)
7.Yaş Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)

Matematik Sayi Problemleri Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden selamlar. Ekol hoca matematik lise 1 9.sınıf sayı problemleri videolu konu anlatımı yapacağız ve sizlere birçok sayı problemleri çöz mek hakkında anlatımlar yapacağız. Denklem kurma problemleri nde özellikle öss de birçok soru çıkmaktadır. O yüzden önemli bir konudur. Lise bir sayı problemleri konusu na matematik diline çevirme ile işe başlıyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kesir Problemleri Videolu Konu Anlatımı
2.Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı
3.Sayı Kesir ve Yaş Problemleri Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
4.
Sayı Problemleri Özel Sorular (Mesut Hoca)
5.Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)

6.
Sayı Kesir Problemleri Özel Sorular (Tekin Hoca)
7.Yaş Problemleri Özel Sorular (Nejdet Hoca)

Matematik Koklu Ifadeler ve Koklu Denklemler Videolu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne devam ediyoruz. Şimdiki konumuz ilköğretim 8.sınıf ortason sbs de müfredatta geçen ve lise 1 9.sınıf matematik köklü ifadeler ve köklü denklemler videolu konu anlatımı dır. Köklü sayısal ifadeler denklemler konusu rasyonel üs kurallar örnekler bir sayıyı kök içine alma ya da kök dışına çıkarma köklü sayılarla yapılan işlemler toplama çıkarma çarpma bölme işlemleri öss de sbs de çıkmış sorular köklü sayılar ifadeler yazılı soruları ve cevapları da vidyomuzda inceleniyor iyi çalışmalar.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)
1-A.Köklü Sayılar Yazılı Konu Anlatımı

2.
Köklü Sayılar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Köklü Sayılar Özel Sorular (Sefer Hoca)
4.Köklü Sayılar Özel Sorular (Doğan Hoca)
5.Köklü Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Matematik Uslu Ifadeler ve Uslu Denklemler Videolu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nden merhaba arkaşlar. Sizlere şimdi 2008 2009 matematik lise 1 müfredatı nda ve öss de soru çıkacak konular arasında olan üslü ifadeler üslü denklemler konusu nu anlatacağım. Lise bir(1) 9.sınıf matematik üslü ifadeler ve üslü denkler videolu konu anlatımı aşağıdadır. Üslü ifadeler negatif üs üslü ifadelerde dört işlem toplama çıkarma çarpma bölme kuralları formülleri össde öysde çıkmış soru çözümleri online sanal testleri de vidyomuzda çözümleri inceleniyor.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)
1.Üslü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Serdar Hoca)
1.Üslü Sayılar ve Köklü Sayılar Videolu Konu Anlatımı (Özlem Hoca)
1-A.Üslü İfadeler Yazılı Konu Anlatımı
2.
Üslü Sayılar Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Üslü Sayılar Özel Sorular (Mehmet Hoca)

Matematik Basit Esitsizlikler Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz arkadaşlar. Şimdi ekol hoca nızın anlatımıyla yeni müfredata da uygun olarak lise bir(1) 9.sınıf matematik basit eşitsizlikler videolu konu anlatımı nı işleyeceğiz. lise 1 basit eşitsizlikler konusu nda geçen kavramlar, eşitsizlik nedir tanımı gerçel (reel) sayı aralıkları kapalı yarı kapalı aralık açık yarıaçık aralık eşitsizliğin özellikleri ve birçok kavramı inceliyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Basit Eşitsizlikler Yazılı Konu Anlatımı
2.
Basit Eşitsizlikler Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Basit Eşitsizlikler Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik Mutlak Deger Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri nde yine tekrar birlikteyiz. Şimdi sizlere ekol hoca lise 1 9.sınıf matematik mutlak değer videolu konu anlatımı yapacağız. Matematik lise bir mutlak değer konusu temel konulardan biri olup, kolaydır ve öss de en çok çıkan soruları n içinde mutlaka geçer ve temeli oluşturur. Mutlak değer mutlak değer ait özellikler kurallar formüller incelikler önemli notlar örnek soru çözümleri yaprak testleri ve test kitapları ndan alınmış sorular ve öss de çıkmış mutlak değer soruları hepsi vidyomuzda..

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.
Mutlak Değer Videolu Konu Anlatımı (M.Bardak)
1.Mutlak Değer Videolu Konu Anlatımı (Hüseyin Hoca)
1-A.Mutlak Değer Yazılı Konu Anlatımı
2.
Mutlak Değer Özel Sorular (Nejdet Hoca)
3.Mutlak Değer Özel Sorular (Mehmet Hoca)
4.Mutlak Değer Özel Sorular (Tekin Hoca)

Matematik Rasyonel Sayilar Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca dersleri nden yine merhaba arkadaşlar. Sizlere anlatacağımız şimdiki konumuz lise bir(1) 9.sınıf rasyonel sayılar videolu konu anlatımı dır. Rasyonel sayılar konusunda geçen kavramlar, basit kesirler bileşik kesir pay payda tam sayılı kesirler tam sayılı kesirleri bileşik kesre çevirme bileşik kesirleri tam sayılı kesirlere çevirme ve birçok kavram vidyoda..

Matematik Obeb Okek Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca dersleri den yine selamlar sevgili arkadaşlar. Şimdiki dersimizde yeni müfredat sistemine göre lise 1 9.sınıf matematik obeb okek videolu konu anlatımı yapacağız. Obeb okek yada ebob ekok konusu ebob ekok karşılaştırması farkları nelerdir sorusuna ebob verilen sayılardan küçük bütünü parçalara ayırırken kullanılır, ekok verilen sayılardan küçük parçadan bütüne ulaşırken kullanılır. En geniş ve kolay anlatımı lise bir matematik konuları ndan olan bu konunun vidyosunda..

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Ebob Ekok Videolu Konu Anlatımı (Doğan Hoca)
1-A.Obeb Okek Yazılı Konu Anlatımı
2.
Obeb Okek Özel Sorular (Hüseyin Hoca)
3.Obeb Okek Özel Sorular (Mesut Hoca)
4.
Ebob Ekok Özel Sorular (Ozan Hoca)
5.Ebob Ekok Özel Sorular (Tekin Hoca)
6.
Obeb Okek Yaprak Testi (Nejdet Hoca)

Kimya Enerji Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca dersleri sitemizden ücretsiz derslere devam ediyoruz sevgili arkadaşlar. Bugün sayısal 2 iki konuları ndan olan kimya enerji konusu videolu anlatımı na başlıyoruz. Lise 3 11.sınıf kimya enerji tanımı bir maddenin yapısında depoladığı tüm enerjilerin toplamına o maddenin ısı kapsamı veya entalpisi diyoruruz ve deltah ile simgeliyoruz. Ekzotermik tepkime endotermik tepkime konusu nu ve diğer kavramları da inceliyoruz.

Kimya Cozeltiler Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca dersleri ne hoş geldiniz arkadaşlar. Ekol hoca lise 1 9.sınıf kimya çözeltiler videolu konu anlatımı nı yapacağız sizlere. Çözelti nedir tanımı çözelti çözünen ile çözenin bir arada olduğu homojen karışımdır. M kütle yi c yüzde yi ifade eder. Çözelti doymuş çözelti doymamış çözelti aşırı doymuş çözelti olarak üçe ayrılır. Seyreltik çözelti derişik çözelti çözünürlük videolu konu anlatımı na devam ediyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Karışımlar Videolu Konu Anlatımı
2.Karışımların Ayrılması Videolu Konu Anlatımı
3.Çözünürlüğe Etki Eden Faktörler Videolu Konu Anlatımı
4.Çözünürlük Dengesi Videolu Konu Anlatımı

Kimya Gazlar Konusu Videolu Anlatimi

Ekol hoca kimya dersleri nden merhabalar. Ekol hoca lise 2 10.sınıf kimya gazlar videolu konu anlatımı na başlıyoruz. Öss Gazlar konusu kimya sayısal 1 konularındandır be lise 2 kimya 1.ünite konusu dur. Biliyorsunuz kimya gazlar tanımı nı yapacak olursak, maddenin en düzensiz haline denir. Gazlar sıvıların ve katıların boşluğuna göre bin kat daha büyük boşluklar olduğu için gazlar sıkıştırılabilinir. Gazlar iki tür hacim de işlenir. Bunlardan bir tanesi sabit hacimde değişken hacimde olarak.

Kimya Kimyanin Temel Yasalari

Ekol hoca dan merhaba sevgili öğrenci arkadaşlar. Ekol hoca ailesi olarak sizlere ücretsiz üyeliksiz evden sanal bir dersane ya da açıköğretim ler için uzaktan eğitim yapıyoruz bir nevi ve tabii ki ilköğretim ve lise öğrencilerimize bedava dersane olmaya devam ediyoruz. Şimdiki konumuz lise 1 9.sınıf lise 2 10.sınıf kimyanın temel yasaları kanunları konusu dur. Öss de sayısal 1 bir e bağlı bu önemli konuyu kavramanız gerekmektedir. Kimya temel yasalar dediğimizde dört yasa kaşımıza çıkıyor. Bu yasalar sıraysıyla kütlenin korunumu sabit oranlar yasası kanunu katlı oranlar kanunu yasası sabit hacimler yasası kanunu dur. Şimdi bun kavramları ve diğer konuda geçen kavramları vidyomuzda incelemeye başlıyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kimyanın Temel Kanunları Videolu Konu Anlatımı (Ramazan Hoca)

Kimya Radyoaktivite Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca sitemize hoş geldiniz arkadaşlar. Ben ekol hoca kimya bölümü hocalarınızdan Özkan Güray hoca nız şimdi sizlere kimya dersi sayısal 1 konuları ndan olan (müfredatta böyle geçen) lise 2 kimya 10.sınıf radyoaktivite konusu videolu anlatımı hemde öss radyoaktivite konusu düzeyinde anlatım (ikisine de hitap edecek şekilde) yapacağım. 10.sınıf kimya radyoaktiflik konusu yazılı anlatımı ndan bahsedecek olursak radyoaktivite radyoaktif tanımı atom numarası seksenüçten büyük olan elementlerde nötronun protona oranı birbuçuk civarındadır. Bu oran nedeniyle atom çekirdekleri kararsız bir yapıya sahip olur. Oranı bire yaklaştırmak için (birbuçuktan bire düşürmek için) çeşitli ışımalar yaparlar. Bu ışımalar alfa beta pozitron ve gama şeklindedir. Ekol hoca dersimizin devamı onuncu sınıf radyoaktivite videolu konu anlatımı nda..

Kimya Kimyasal Baglar Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca dan merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca sbs öss kimya dersleri ekibi olarak 7. sınıf 8.sınıf fen ve teknoloji dersi kimyasal bağlar ismiyle lise de de işlenen önemli bir konu olan kimyasal bağlar konusu videolu anlatımı nı yapacağız videomuzda. Kimyasal bağlar ekzotermik ısı veren endotermik ısı alan metal ametal iyonik bağ kovalent bağ polar apolar bileşik okuma nasıl yapılır gibi sorulara bu vidyomuzda cevap ayrıntılı bir şekilde veriyoruz ekol hoca kimya iyi dersler.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.Kimyasal Bağlar Videolu Konu Anlatımı (Ramazan Hoca)
2.Kimyasal Bağlar Çıkmış Sorular

6.sinif istatistik ve matematik sorulari testleri

ekol hocaEkol hoca matematik dersleri nden merhaba arkadaşlar. Sizlere 2009 6.sınıf müfredat sistemi nde düzenlenmiş ilköğretim matematik 6.sınıf istatistik ve matematik konusu yaprak testleri deneme sınavı hazırladık yandaki resimde (tıklayıp boyutunu büyütebilirsiniz) bu testin hepinize yararlı olmasını dileriz. İsterseniz resmi sağ tıkla farklı kaydet yapıp sonrada bilgisayarınızdan çıktı alabilirsiniz. İyi çalışmalar diliyoruz ekol hoca ailesi olarak.

6.sinif matematik olasilik soru cozumleri online testi

Ekol hoca matematik dersleri ile vidyomuza devam ediyoruz. Ekol hoca 6.sınıf matematik 1.ünite 2.bölüm olasılık konu anlatımı nı daha önce sitemizde yapmıştık (arama bölümüne bakabilirsiniz) şimdi sizlere 6.sınıf matematik olasılık konu kavrama testi online soruları anlatımları ile devam ediyoruz. Testi ilk önce soruları görünce pause yapıp çözmeye çalışmanızı ondan sonra da vidyoyu devam etmenizi öneriyoruz arkadaşlar. herkese 2009 6.sınıf sbs matematik olasılık konusu ndan başarılar.

6.sinif matematik olasilik videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne hoş geldiniz arkadaşlar. Şimdi sizlere ekol hoca ilköğretim videolu matematik dersleri ekibimizin anlatımı ile ilköğretim 6.sınıf yeni müfredat sistemi ne göre sbs ilköğretim matematik 6.sınıf 1.ünite 2.bölüm olasılık konusu nu anlatacağız. Olasılık olası durumları belirleme örnek uzay olasılığın temel kavramları bir olayın olasılığı olasılığı hesaplama olay çeşitleri kavramları nı bu vidyomuzda ayrıntılı olarak sesli görüntülü bir şekilde anlatmaya başlıyoruz. Ayrıca bu konu dan sonra yollanan ilk konu olasılık soru çözümleri online testleri dir. O konuya da çalışmanızı öneririz.

6.sinif matematik tamsayilar videolu konu anlatimi

Ekol hoca matematik dersleri ne tekrardan hoş geldiniz arkadaşlar. Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri ekibimizden hocalarımızın hazırlamış olduğu matematik 6.sınıf tamsayılar konusu videolu anlatımı nı yapacağız sizlere. Altıncı 6.sınıf matematik tamsayılar mutlak değer örüntüler ve ilişkiler tam sayılarda karşılaştırma tek ve çift sayılar pozitif ve negatif sayılar toplama çıkarma sıralama kavramları nı vidyomuzda detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Konu ile alakalı diğer başlıklar;
1.7.Sınıf Tam sayılar Videolu Konu Anlatımı (Mesut Hoca)
2.Tam sayılar Özel Sorular

Kimya Mol Kavrami Videolu Konu Anlatimi

Ekol hoca konu anlatımları na hoş geldiniz arkadaşlar. Şimdi sizlere yine lise 1 9.sınıf lise 2.sınıf ve hatta lise 3 te ve össde geçen yani önemli bir konu olan mol kavramı yada lise 2 10.sınıf Bir Mol Gazın Kapladığı Hacim konusu videolu anlatımı ismiyle de geçen konumuzu özkan hocanızın anlatımı ile işliyoruz. Kimya mol konusu videolu anlatımı avagadro sayısı altıvirgülsıfıriki çarpı onüzeri eksiüç tanecik sayısı atom molekül iyon atom molekülden iki kat küçüktür mol atom mol molekül den de iki kat küçüktür kafanız karışmasın vidyomuzda bu konuyu ve bu kavramları da örneklerle anlatım yapıyoruz.

oks matematik 6.sinif dogal sayilar soru cozumleri

Ekol hoca dan merhaba sevgili arkadaşlar. Daha önce meb müfredatı na göre yeri 6.sınıf matematik 1.ünite 1.bölüm doğal sayılar videolu konu anlatımı yaptık. Eğer konu anlatımı nı tam olarak kavradık ise şimdi ilköğretim sbs 6.sınıf matematik doğal sayılar testleri online soru çözümleri ile karşınızdayız.

6.sinif matematik dogal sayilar videolu 1.unite 1.bolum

Ekol hoca ilköğretim matematik dersleri nden merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere 2008 2009 müfredatı nda ilköğretim 6.sınıf matematik 1.ünite 1.bölüm konusu kümeler ve doğal sayılar konuları ndan 6.sınıf matematik kümeler konusu nu burada daha önce anlattığımız için 6.sınıf matematik doğal sayılar konusu videolu anlatımı nı yapacağım sizlere. 6.sınıf matematik 1.ünitesi kümeler ve olasılık ismi ile işlenir kitaplarda bu konu da altıncı sınıf matematik 1.ünite 1.bölüm kümelerle işlemler ve doğal sayılar konusu olarak işlenir. Doğal sayılar konusu doğal sayıların sayı doğrultusunda gösterilmesi ve büyüklük küçüklük doğal sayılarda arada olma sayı basamakları gibi kavramları da anlatıyoruz aşağıdaki vidyomuzda.

Konuyu anladı iseniz işte ; 6.sınıf matematik doğal sayılar konu kavrama testi

11.sinif fizik indüksiyon videolu konu anlatimi

Ekol hoca sitemize hoş geldiniz. Ekol hoca fizik desleri ekibi olarak sizlere 11.sınıf fizik indüksiyon indiksiyon videolu konu anlatımı ile devam ediyoruz arkadaşlar. İndüksiyon manyetik alan içinde hareket eden bir telde oluşan emk manyetik alanda döndürülen iletken telde oluşan emk lenz akımı indiksüyon akımının yönü videolu konu anlatımı aşağıdadır. İyi dersler 11.sınıf fizik 2.dönem konuları ndan olan bu konu 11.sınıf lise 3 fizik 2.dönem yazılı soruları cevapları nda da önemli bir rol oynayacaktır ve tabii ki öss de de.

11.sinif fizik manyetik kuvvet videolu anlatimi

Ekol hoca 11.sınıf fizik konuları mız adı altında şimdi de manyetik kuvvet videolu konu anlatımı nı inceleyeceğiz şimdi sizlerle. Manyetik alanda üzerinden akım geçen tele etkiyen kuvvet içinden akım geçen paralel iki tele etkiyen kuvvetler manyetik alan içerisinde hareket eden yüklü parçacığa etkiyen kuvvet konusu burada inceleniyoruz iyi dersler

Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS