Ekol hoca videolu ilköğretim lise dersler bedava ücretsiz üyeliksiz matematik kimya fizik biyoloji ingilizce sosyoloji psikoloji mantık geometri konu anlatımı soru çözümleri öss hazırlık çalışma kitapları 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.sınıf 1.dönem 2.dönem 1.yazılı 2.yazılı 3.yazılı soruları cevapları 2013 2013 yıllık plan

ekol hoca oss matematik carpanlara ayirma testi

ekol hocaEkol hoca 'dan herkese merhaba sevgili öğrenciler. (yandaki resime tıklayarak çarpanlara ayırma testini büyütebilirsiniz) sizler için kendi ellerimizle hazırladığımız hiçbir yerde olmayan öss matematik 10.sınıf çarpanlara ayırma testini ilk defa sizlerle paylaşıyorum. Bu sorular tamamen özgündür hiçbir yerde yoktur (çünkü kendim yeni yazdım). çarpanlara ayırma testinin cevaplarını ilerde yayınlayacağım. Herkese kolay gelsin.

Ekol Hoca Ile Okula Yardim OSs Sbs Hazirlik

Ekol hoca sitemizden herkese merhaba. Bundan böyle yeni okula, öss ve sbs sınavları için yardımcı çok yararlı ekol hoca videolu dersler sitemiz açıldı. Sitemizde Öss ve Sbs için ayrıyetten okula yardım için Türkçe, Edebiyat, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya derslerini ilk olarak 9.10.11.12. sınıflar için videolu online ücretsiz dersler hazırladık. Daha sonraki zamanlarda ilkokuluk derslerini de videolu olarak izlemenize imkan sağlayacağız. Sitemizi takip etmeye devam edin.

ekol hoca matematik permutasyon kombinasyon testi

ekol hocaEkol hoca sitemizden tekrar merhaba. Bu yazımızda sizlere öss de birçok soru çıkan ve lise 2 yani 10.sınıf da da işlenen matematik konusu permütasyon ve kombinasyon ile ilgili yanda sizlere özel sadece burda olan (çünkü yeni hazırladım) bir test yaptım. Bu testi daha büyük görebilmek için yandaki resime 1 kere tıklamanız yeterli. Bu permüstasyon kombinasyon testinin ve önceki başlıklarda yayınlandağım çarpanlara ayırma testlerinin cevaplarını ilerde sizlerle paylaşacağız.

Ogrenciler bir turlu muradina eremedi

ekol hocaEkol hoca sitemizden diğer videolu ücretsiz konu anlatımı yapan sitelerden farkımız olsun istedik. Gerçekten diğer tüm videolu online konu anlatımı yapan siteler sadece ders veriyor. Hiç samimi değil. Hayata öğretmenlere, okula öğrenci gözüyle bakmıyor. Biz bu ekol hoca sitemizde artık bunlara son vereceğiz inşallah. Artık ankara, istanbul ve izmir başta olmak üzere sizler an be an kış sebebiyle kar tatili vs. öğrencileri etkileyen (sevindiren :D) haberleri de vereceğiz. Güzel birşey değil mi..

ekol hoca diyo ki dogalgaz zehirlenmeleri cok uzucu

ekol hocaEkol hoca olarak bu konuya değinmek istedim. Bu aralar sitemizin altyapısı hazırlanırken ben de konu dışı yani ders videoları tam toparlanmadığı için bu noktaya temas etmek istedim. Ah şu eski sistem bacalı kombiler yok mu mahvetti üniversiteli 7 genci.. Evet yedi tane gencecik öğrenci bu olaya resmen kurban gitti. Ardından başkent doğalgaz a.ş nin yön.kur.başk. istifa etti. O başkan basın açıklamasında talihsiz laflar etti herkesi üzdü. Anlayamadım artık eski diyorum başkent gaz aş nin eski başkanında psikolojik bir dengesizlik var ama tam bende anlayamadım.

ekol hoca hadise eurovision 2009

Ekol hoca ücretsiz videolu konu anlatımı sitemizden merhaba. Sitemiz yeni olduğu için dersler şuanda derleniyor. Dersler derlenip toparlandığında ücretsiz olarak sizlerle paylaşacağız. Sizlere 2009 eurovision şarkısı hakkında konuşmak istedim. Ekol hoca olarak tekrar söylüyorum sitemize kısa bir süre içerisinde sayısal ve sözel tüm derslin videolu konu anlatımlarını ekleyeceğiz. Yani bizi takip etmeye devam edin :D Ben şarkıyı beğendim. Hadise düm tek tek isimli yabancı bir şarkıyı seslendirecek eurovision 2009 da. Şarkı çok güzel, hadise güzel bence ilk üçe garanti gireceğiz. Şarkının tamamına yakını (yakını diyorum çünkü sadece nakaratı türkçe) ingilizce. Yılbaşı gecesi trt ilk önce başka bir şarkısını yayınladı hadisenin. Altyazı olarak eurovision şarkısı geçiyordu. Ne yalan söylüyeim ben o şarkı o anda oynayan türkçe bir şarkı zannettim ekol hocanız olarak yuh dedim eurovision a bu şarkıyla mı katılacağız ? sonradan düzeldi durum allaha şükür.

mustafa mete ekol yani ekol hoca

ekol hocaEkol Hoca tv isimli yeni açtığımız sitenin ilk gününden herkese merhaba. Artık bu sitemiz sayesinde Ankaradan İstanbuldan tutun Hakkariye kadar tüm öğrencilerin evine ücretsiz ve üyeliksiz olarak online bir şekilde mustafa mete ekol hoca, muhammet çoruh ve birçok gönüllü öğretmen evlerinize videolu konu anlatımı hizmeti sayesinde konuk oluyor diyebiliriz. Sitemizde tüm sayısal ( matematik-1,matematik-2 vs.) derslerden tutun sözel derslere kadar en ince ayrıntısına kadar videolu bir şekilde izleyebileceksiniz. Ekol hoca hayırlı olsun diyor.



Ekol Hoca Son Yorumlar


TOWERS